Kočík Oyster
Zaujimalo by ma ci mate niekto tento kocik poprosim nejake skusenosti s nim??

@tina221327 ďakujem,zatiaľ som o blednutí farieb nepočula pri tomto kočíku,ale tak nie je nad osobnú priamu skúsenosť.
môj v čiernej farbe trošku vybledol na strieška ako sú tie pevné časti a na časti kde sú nôžky ale nieje to nič strašne používaný od marca a každý deň
@nadej13 chcela som napísať že nevybledne 🙂
Baby dajú sa k nemu dokúpiť nafukovacie kolieska?? Ďakujem
@tina221327 písala hneď za mnou,že jej trochu vybledol,tak ostáva len dúfať ze nie moc
@bersi757 mne bolo povedane že by mali byť nafukovacie v septembri, ale zatial je okolo toho ticho.
@bersi757 zatial viem iba o limitke kociku na jar. Pridam foto
@lussy2308 mne sa moc tato limitka nepáči ale cierna konstrukcia je fajn.
@tina221327 ani mne. Ta rucka a madlo jednoznacne hnede 😍 cakam tiez na tie kolesa. Bolo to prezentovane v koline na jar 2018.
Baby aky nanoznik mate k olivke,?? HNEDA sa mi nepaci vobec k nemu
Originál nemate??? Alebo inu farbu od pinkie napr???
@maminka1986 mam pinkie zelenohnedy maskac
@maminka1986 Ja mám originál 😊 v predošlých príspevkoch je aj foto.
Kocky, ktore mate nanoznik od pinkie, da sa s nim kocik zlozit?
@ninuss a kde si kupila prosim??? Ale nie čierny ale ku kociku farbu
@maminka1986 Ja som to z predeti.sk objednala..nie je čierny..zle to vidno..je presne rovnaký ako kočík..ono je to vlastne ako podložka- ta je čierna, na ktorú sa prizipsuje nánoznik. Je to akože zimný fusak, ale podľa mňa od zimného fusaku to ma dosť ďaleko 🙂
@maminka1986 takto to vyzerá reálne
@ninuss ahaaa no teda a super ozaj vyzera tak! Kolko ta vysiel prosim idem to kuk
@ninuss uz som objednala ;)))) 51 dost no muz nesmie vedet heh sle ma mi prist sj pinkie tsky svetly ale odrieknem ho za 29e lebo to bolo krajne ruesenie
Takze za 2 tyzd ti prišiel hej s nie jecteda velmi hruby a dsvas este fusak do neho na zimu a zmesti sa pohode??
@maminka1986 Ja som ho kupovala v 20% zlave ..myslim ze 48 to bolo vtedy 😊..ja som skúšala jeden pinkie a mne teda moc nesedel..no minulý rok mal malý ešte len 8m a boli veľmi silné mrazy..vtedy sa mi akurát zlomil kočík teutonia takže sme narýchlo kúpili tento..kedze však spaval ešte von..mala som v ňom taký hrubý fusak teutonia z ovčieho runa..tuto zimu už bude chodiť a spí doma..takze myslím že tento s nejakou deckou vo vnutri postačí ☺
@maminka1986 myslím v kociku..nemala som v ňom ešte ten hrubý fusak..to by sa nezmestili, mala som v ňom čisto tu teutonku..výhoda tohto však je že podlozka sa cvokmi pripne takže neklze von.
@cinculka dakujem aj ja uz maam podla tvojho super tipu 😘😘
Prepacte za foto a bordel ale fotene narychlo

@nadej13 nemyslim že vybledne. Okolo kolies je zatiaľ ticho tak neviem čo bude. Zatiaľ funguje super a kolesa budem kupovať asi podľa toho koľko budú stáť. Zatiaľ som spokojna aj s tymito.