Kočík pre dieťa s mozgovou obrnou
Ahojte zienky, zhanam pre kamarata kocik pre nechodiaceho syna,ktory ma DMO.Mal by mat velke kolieska a nosnost do 25 kg... Viete o niecom? Popripade aj orientacna cena.Dakujem za vsetky rady.
My mame od otto bock -kiwi kupovali sme ho cez prispevok z upsvar, teraz je ciastocne hradeny poistovnou, cena kompletu je cca 1800e, mali sme ponuku aj na 3500 e kocik ktory som strasne chcela ten bol z r82 (firma), stingray, a teraz chcem novy cez poistovnu bud z firmy patron alebo otto bock buginu uvidim co bude v ponuke a aky bude doplatok. Z normalnych kocikov.ti mozem odporucit trojkolku red castle.... Ak mas menej peniazkov je este moznost repasovanych pomocok cez maxio firmu...
@meiwe To nehladam pre seba,ale pre kamaratovho syna.On by bral aj nejaky normalny,nemusel by byt vraj zdravotny.
@penelope2066 ono podla mna zalezi aj na tom ci to dieta vie chodit a v akom je stave, ci posedi alebo lezi, moj maly lezi hlavu neudrzi ale v tom red castle sa rad vozil, bol dost dlhy, lahky a skladny je do 20-25 kg...
@penelope2066 mile rada by som ti poslala ale som cez mobil a mne sa to neda ale firmy:
Otto bock , r82, patron, ti najde aj google maju katalog vyrobkov
Red castle tiez=) dokonca aj mcleren vyraba reha buginy.
@meiwe Maly sedi a drzi aj hlavu ale niekedy nevladze,ale chodit nechodi.Neviem najst tu red castle.Kolko vyjde?

Nechapem, to im lekar nic neporadil? Ved to sa kupuje cez poukaz a v zdravotnickych potrebach. Pripadne nech sa obratia na poistovnu.
Napr. http://www.tual.sk/www-alma-mk-sk/eshop/32-1-De...