Kočík pre dvojičky: Aký model vybrať?
Ahojte mam dilemu mam dcérku 3r. Mam po nej kocik vo veľmi dobrom stave malo používaný cakam teraz dvojicky q dávam si otázku aky kocik bojím sa ze keď kúpim kocik pre dvojicky vaničky pod sebou potom budem chcieť od tých cca 6,7mesiacov novy pre nich len čisto športový.
Vedľa seba vaničky nechcem lebo budem mat zas problém v obchode u dochtorky atď... A dávam si otázku či kupim ešte jeden kocik a každé bábätko bude mať svoj vlastný a potom od tých 6 mesiacov im kúpiť spoločný športový alebo ako vyriešiť túto situáciu mate niekto skúsenosť podobnú?
@ivik4 ale mňa nezaujíma tvoj názor máš jendo dieťa a absolútne netušíš vo mi ide hlavou a nikdy takú situácia pochopíš dokým nebudeš čakať dve deti naraz ja tiež keď som len jedno dieťa a o dvojickach sa mi ani nesnívalo prišlo mi logické jeden košík kde dám dve deti teraz uvažujem inak podla mojej situácie ale načo stebou aj riešiť keď si ideš svoje nemáš dvojicky nepíš mi tu dakujem
@nelca84 však pri dcére celé doobedie len varím upratujem a všetko čo potrebujem keď budem amt o dve deti naviac budem mat ešte viac roboty a keď treba ísť ku dochtorka všade chodíme spolu priateľ má prácu pri ktorej sa viem prispôsobiť žijeme na dedine kde zdochol pes a inak to nejde keby som bývala v meste alebo mala auto je to ine
Jezisi kriste ani ty nemas dvojicky sa upokoj alebo si daj lieky pre boha. Uz len obycajna situacia ked nahle treba ist do obchodu a si sama s detmi alebo sa niektoremu z nich cosi stane a musis letiet...
Na toto staci sedliacky rozum ,nie mat xy deti. Vravim, maj 3kociky ,skoncila som OMG
@ivik4 😂jediný kto tu potrebuje lieky si ty však ty si prudka😂
@ivik4 vidno ze necitas s porozumením 🙈precitaj si moju otázku a potom mi píš o tom ako budem musieť ísť do obchodu🙈
Preco ked kupis kocik s 2 vanickami nad sebou by si mala po 6m kupovat dalsi? 🤦🏼♀️ vsak si pozri napr cybex gazelle 🤷🏼♀️ a teda 2 samostatne kociky a k tomu 3r, tak vacsiu blbost som este nepocula a ze vsade chodi s tebou priatel o12 ked pride z roboty, tak to je super ist v najvacsom hyce von a doobedie cele sediet doma 👍🏼 a ked sa ides s tretnut s kamoskami, tak tam tiez ide s tebou, alebo jedno dieta nechas doma alebo pojdes s 2 kocikmi? 🤷🏼♀️
@milanemila deti sa mi narodia v zime neviem o akom teplé mi pises😳
@milanemila a neviem kto sedi do obeda doma keď som písala ze do obeda varima. Upratujem a venujem sa dcére 😳
@milanemila no pri troch deťom a stoho 2 dvojicky nebudem mat čas na stretávanie sa po kavickach🙈
@milanemila zas ďalšia žena co o dvojickach nema ani paru 😵💫
Do obchodu budeš s tými deťmi vo vanicke aj tak chodiť minimálne, veď si to predstav, ty, priateľ, dva kočíky a trojročné dieťa v potravinách? Bude proste nakupovať jeden dospelak a druhý bude s deťmi. Ak máte auto, tak ja by som kúpila radšej dva oddelené kočíky. V stave núdze (keď priateľ nebude doma) pôjdeš autom.
Ano citam ,si spojena pupocnou snurou s frajerom, chapem to. A ty nechapes ze stale pisem o necakanych situaciach. Rovnako ako ina uzivatelka ktora napisala napr. O tom ze tvoj frajer by mal uraz.Nato ako Ta nezaujima moj nazor tak pekne odpovedas
A po zime pride co, ked ich chces 6m vozit v tych 2 kocikoch? Sediet doma znamena, ze nechodis von s dietatom, nie ze doslova sedis doma 😂 ale vidim ze si najmidrejsia na svete, tak si kup 2 kociky samostatne a nepytaj rady.
@milanemila čítajte s porozumením písala som ze keby som mala dva kočíky tak po tých 6m cca keď už nebudú vo vanička by som kúpila pre dvojicky športový 🤷♀️
Skus pozriet kocik kde sa da pripojit taky skateboard, niektore su aj so sedatkom tak ked bude mala unavena tak si tam vie sadnut
Segrea mala City select od baby jogger a to bol tank, presla s nim vsetko. Mali iba tento, aj ako sportovy vyuzivali do konca kocikoveho obdobia
@jablkovastrudla áno to som už pozerala dkaujem za radu tiež som nad tým premýšľala
@ajka0207 myslím si ze to bude fakt náročné obdobie a do obchodu budem chodievam bud ja sama on pri deťoch alebo opačne no neviem zvažujeme všetky možnosti typu kocika
@ivik4 daj už pokoj prosím ta
Tak na postu snáď nebudeš chodiť každý deň. A do obchodu snáď nebudeš tiež chodiť stále s deťmi. Tak pošleš muža alebo vybehnes sama ja si nepamätám že by snami rodičia chodili na veľké nákupy vždy sme ostali doma s niekým. Hľadáš všade výhovorky a nič ti nevyhovuje ženy ti tu dávajú rady ktoré si tým prešli. A tebe nič nevyhovuje tak nos 3 deti na rukách ako opica.
@ninusa221 nie neprešli to je to ze takmer každý kto mi tu písal nemal nik z nich dvojicky 🤷♀️
@ninusa221 ja som chcela aby sa tu zapojili matky ktoré mali dvojicky ale stále to nik nevie pochopiť ze názor matky ktoré nemajú žiadne dieťa alebo jedno mňa nezaujíma🙈
Tak ty mi pises x komentov hoc aj za sebou a ja mam dat pokoj 🤣
Schizofrenia ? Omg
Chcela som vedieť matiek ktoré majú dvojicky ci keď zaspala jedno druhé nezabudlo keď boli v jednom kociku pre dvojicky ale stále sa tu zapájajú len matky ktoré sú múdre s jedným alebo žiadnym dietatom🤷♀️
Lenze ani ty ich este nemas, takze tiez nemas skusenosti. A naozaj neviem naco si sa vlastne pytala, ked si stale ides svoje a neberies ziadne logicke argumenty.
@nelca84 preto sa tu pýtam žien ktoré tie dvojicky majú ale stále mi píšu len múdre mamičky ktoré si myslia ze majú jedno dieťa že vedia vsetko
@nelca84 aky je logicky argument? To ze si neviem vybrať kocik a zvažujem všetky možnosti? Ako mi môžeš ty poradiť aky kocik si mam kúpiť keď dvojicky si nikdy nemala?
Len sa zamyslame nad beznymi zivotnymi situaciami... kedy si sama s dvomi kocikmi a 3-rocnym dietatom proste neporadis, na to dvojicky mat nemusime. Ked ti to iste napise mamina s dvojickami, tak to vezmes?
@nelca84 no tak daj logicky argument aky kocik vedľa seba pod sebou určite máš kopu skúsenosti tak určite vieš čo je praktické 🤷♀️
@nelca84 moja otázka aa znelaaaa že neviem sa rozhodnúť nad kočíkom ci vedľa seba alebo pod sebou alebo ci kúpiť ďalší to bolo cele co tu riešim každý tu rieši že dva kočíky je blbosť a nič iné tak ôk dva kočíky sú blbosť ôk tak akyyy kocik 🤷♀️na to mi žiadna s vás nebude vedieť odpovedať lebo dvojicky nemate!!!

@nelca84 OMG... co na tom nechapes ? 😄