Kočík pre dvojičky: Aký model vybrať?
Ahojte mam dilemu mam dcérku 3r. Mam po nej kocik vo veľmi dobrom stave malo používaný cakam teraz dvojicky q dávam si otázku aky kocik bojím sa ze keď kúpim kocik pre dvojicky vaničky pod sebou potom budem chcieť od tých cca 6,7mesiacov novy pre nich len čisto športový.
Vedľa seba vaničky nechcem lebo budem mat zas problém v obchode u dochtorky atď... A dávam si otázku či kupim ešte jeden kocik a každé bábätko bude mať svoj vlastný a potom od tých 6 mesiacov im kúpiť spoločný športový alebo ako vyriešiť túto situáciu mate niekto skúsenosť podobnú?
@patka06 ja viem ale aký vedľa sa pod sebou chcem stále od matiek ktoré majú skúsenosti s dvojcatami a stále sa tu zapájajú matkh ktoré ti napíšu to isté kocik a nič iné
Už ani nebudem reagovať a tie vašu odpovede matiek ktoré nemajú dvojcata nevedia mi poradiť aky kocik je lepsi🤷♀️
Poradím ti, nájdi si tu skupiny mamičiek s dvojičkami a pýtaj sa tam, keď chceš odpovede len od nich
Skus pozriet baby jogger city select lux, kocik je mozne pouzivat ako jednokocik alebo jednoducho pridas dalsie sedadlá, vanicku... Kombinujes si ako potrebujes... Ja som sa a nim dostala vsade...v bazari bol nedavno okolo 400 e,...
@martamasarova dakujem takúto odpoveď som potrebovala ďakujem moc🙏🙏🙏
@lienka.7 dakujem taktiež za rozumnú odpoveď áno to je pravda stojí to za uváženia lebo ja pri prvej dcérke som mala tiež problém koľko krát s jedným kocik sa zmestiť.🙂ešte raz dakujem
@lienka.7 no však práve preto riešim že aký kocik kúpiť aby bolo dobre aj pre mňa aj pre deticky
Ale ved to máš jednoduché. Ty si často tam, kde so širokým komárom neprejdes. Tak je logické, že kúpiš tie nad sebou, nie vedľa seba. Tam jed chceš, môžeš napojiť tu stoličku pre tu staršiu. Niekedy treba rýchlo prejsť a aj ti 3-4 ročník nie vzdy chcú, su unavení atd. My sme chceli deti s malym odstupom a keby to vydalo, tiez som riešila dvojkocik.
Kamoska s dvojickami mala vedla seba ale tu kde žijeme sa dostane všade v obchode pomedzi regále, chodník pošta, všetko. Tedy a pepco - tam chodím najradsej sama bez kocara 😁 taky môj relax 3x za rok.
A nejeduj sa na baby, nemysleli to zle. Ci dvojicky, ci male deti po sebe - napr. muz môže ochorieť, je v horúčka ch a musíš vziať všetky deti sama nakupovať.
Ta znama s 2jickami chodila už len s muzom, keď začali riadne behať - cca 2 roční. To jeden do ľavá druhá do práva, no masaker.
Držím palce, dobre výber.
Chodila som nakupovať do obchodov a áno zmestila som sa, aj cez pokladňu 🙃 aj v malej zaprdenej coop jednote som sa zmestila. Dokonca som mala obrovský koráb, nie normálny moderný kočík typu bugaboo.
@martamasarova vyzerá super.
Ale teda zhrnieme si to. Valco snap duo/valco snap ultra duo, sú športové kočíky, jeden trochu prepracovanejši (otočný, daju sa nakliknúť na ne vajcia) druhý len športový, ale s vloznymi taškami v pohode. Za mňa najlepšia voľba, zmestila som sa všade, pekne sa vie zmestiť do kufra, je super za mňa, prejde ak terén. Dvojkove kočíky su aj bugaboo donkey a bumbleride indie twin. Na ne vajcia s adaptermi sa daju nakliknut. Sú drahšie ale kvalitné. Alebo Thule, to je kočík kočíkov. V budúcom živote si ho kúpim. Dvojičky sa nikdy nebudili tak ze navzajom hoci boli vedľa seba. Ale samozrejme nie je to pravidlo. Zmestila som sa všade. Ja som mala kočík teddy solar duo s 3kombinaciu a teda žiadnu trojkombinaciu neodporúčam. Je zbytočná, športové časti sme nevyužívali vôbec, kúpili sme to valco. Mne vyhovovalo vidieť ich oboch naraz a pekne z toho valca kukali na svet, ked je kočík za sebou jeden je vždy diskriminovany lebo nevidí. Na fb skupina mame doma dvojičky, určite ti poradia, ponúknu kočíky v top stave
Mala som I candy pear super kocik, vsade som sa s nim dostala aj do mini vytahu. A dal sa z neho urobit jednokocik ked som potrebovala
Ja odporúčam Thule Urban glide double zmestíš sa do klasických dverí, ľahko sa skladá, je do mesta aj náročného terénu, ľahko sa s ním manipuluje. Za mňa top kočík
My sme mali dvojkombinaciu TFK twinner twist duo, šírka 80cm. Používali sme ho do troch rokov, ku koncu už len občas na spánok von. Do Supermarketov sa určite vojdes, problém môže byť v menších predajniach, ja som nechodila s kociarom na na nákupy, rýchlejšie aj jednoduchšie mi bolo ísť samej keď deti niekto strážil, aj som si chvíľku užila byť sama 😀 Predstav si ze máš dvojkociar a košík. A v zime je deťom vnútri zbytočne teplo lebo sú naobliekane. Ale to je len môj názor.

Úplne stačí jeden logický argument samostatnosť, aby si mohla ísť von aj sama, resp. partner.
Vedľa seba, kde neskôr vymeníš vaničku za športovú časť, by som vybrala ja v tvojej situácii.