Kočík pre dvojičky, kde sú vaničky nad sebou
Ahojte maminky, mate niektorá skúsenosti s dvojkocikom kde su vaničky nad sebou? Tento typ sa mi zda byt najpraktickejsi no pride mi trosku zvláštne davat dieťatko pol metra nad zem... je ta spodná vanička aspon nejako odizolovaná alebo nieco?
@ajush5 tak to potom ano,to mas pravdu,nevedela som ci chces mat jeden kocik alebo chces kupit druhy sportovy😉potom je to ok,vidiet ze si to presla z kazdej strany aby dobre bolo. Drzim palce aby vsetko dobre dopadlo a kocik posluzil k tvojej spokojnosti🙂
@adriannasvk mam jasnú predstavu o tom co chcem 🙂 preto su aj ine diskusie pre mna nepoužiteľné lebo nehľadám aky kocik kupit skor potrebujem skúsenosti od mamičiek ktore ho využívali a vedia mi z vlastnej skúsenosti povedat ci ano ci nie. Ďakujeme ;)
@ajush5 mna odradzali tie vanicky pod sebou , a osobne ked som kukala teraz video k joolz tak ma napadlo ako vyberies to spodne babo ked bude plakat?, ked pojdes k lekarovi a budes musiet vybrat spodne dieta musis odpojit vrchnu vanicku ? Ale je pekny ten kocik zelam ti dobry vyber .
@meiwe neviem ako vyberiem spodne babo ked bude plakat... bezne som sa pri prvom nestretla s tym ze ked zacal plakat sla som ho hned vyberat z kocika. a rozmyslam ci som vobec niekedy maleho pocas prechadzky vytahovala z kocika... co by ma k tomu mmohlo viest? neviem... mozno pri dvojickach zistim. ked pojdem k lekarovi ako som spominala autom nikdy nebudem brat dve vanicky (nebudem chodit ako cirkusat a natahovat sa na parkovisku s tolkymi haraburdami) jedno bude vzdy v skrupinke druhe v autosedacke. to z autosedacky vlozim na spodok a skrupinku pripnem na vrch. odopnut potom skrupinku nie je narocne (to kazdopadne nie je ani vytiahnut vanicku) a myslim ze pod skrupinkou je dostatok miesta na manipulovanie a vytiahnutie babatka aj bez odopinania vajicka. Akoze nepodme sa prosim tvarit ake su vsetky dvojkove kocariky prakticke :D Vsetky su s prepacenim nahovno... tazke nesikovne nemotorne a velke. nastastie byvame v rodinnom dome no babka byva na panelaku a pravidelne chodi maleho kocikovat neviem si predstavit ako by vosla do vytahu s vanickami vedla seba alebo za sebou
@ajush5 ja mam dvojicky tiez februarove 🙂 cize drobunkych v chladnych prvych dnoch som ich mala v overali,hrubej deke a zazipsovane.. potom ked uz vyrastli,tak uz ani netrebalo tak nabalovat,takze sa mi pomestili. Cca od 5mesiacov som uz vanicky nepouzivala,ale mala som ich na icandy konstrukcii vo vajickach..tie su otocene obe k mamine a to sa mne zdalo super i detom.. v sportovych castiach som ich mala len do 1 a pol roka,pretoze dieta v dolnej vanicke bolo velmi stiesnene.. pri kupe je vsak nevyhoda to,ze sa ako zaklad kupuje konstrukcia s hlavnou sportovou castou a ostatne dokupujes _ adaptery na vanicky +vanicky,co je nevyhoda ak ho nechces ako sportovy,ale mozno zalezi od predajcu,ja som mala taku skusenost
@ajush5 este som zabudla,ze my sme zvolili i cany peach kvoli tomu,ze ako jediny nam vosiel do absolutne najmensieho bytovkoveho vytahu cize i lekarov sme zvladali v beznych vytahoch v pohode_ vacsinou vo vajickach_ pri lekaroch praktickejsie. Do vaniciek som si ich vkladala tak ,ze uplakanejsieho som mala na vrchu,tvrdeho spinkaca v dolnej vanicke.. ale ak sa naaaahodou stalo ze trebalo spodneho vybrat pocas prechadzky,tak som si vrchnu vanicku polozila na lavicku a mala pristup k spodnemu.

@marllik i candy ma presne to rozloženie vaniciek ktore sa mi najočakávanejšie pozdáva. Tuto znacku som ale este nekukala tak ju asi omrknem. Pri prvom som mala cosatto toez ma hrozne malinku vaničku no vystačila nam kedze maly bol januárový .dvojky budu asi februárové takze dalsiu zimu by uz mohli sedieť v sportiaku... uvidime ake budu šikovne a kedy začni sedieť no v roku myslim ze by to uz mali hravo zvládať ;) dakujem za skusenost 😘