Kočík pre štvorčatá
Ahojte, píšem v mene svojej kamarátky, ktorá potrebuje pomoc, čaká štvorčatá.... ale nikde nevie nájsť kočík pre štvorčatá, rada by som sa opýtala mamičiek ktoré už tým prešli že kde sa také kočíky dajú kúpiť?? ďakujem vopred za odpovede 🙂
@snehulienka5 heh, takyto nazor v dnesnej dobe? kde zijes, clovece? uvolni sa, ukludni sa...najlepsie, vobec to neries, bude ti lepsie
@jalito moment, "brecia", ze su nepotrebne? no fakt? Podla seba sudim Teba, ci ako to je? Vobec to neries, mozno si si nezazila veci, ktore zazili ine zeny, a preto to nemozes vediet pochopit. Tak bud rada, ze si rada a nechaj druhych zit. Sorry, ale fakt to zavana len Tvojimi komplexami, ako tu uz niekto spomenul.
ahoj, k téme... moja kamoška ma štvoričky, maju už 5 rokov 🙂
používala dva dvojičkové kočíky, mala tandem, pomahali jej rodičia a od mesta mala opatrovatelku...
kamoške gratulujem a nech sa šetrí, ak bude chcieť, nech sa mi ozve do IP 🙂
@adelltri , však to je super🙂 gratulujem, tak to má byť, ale povedzme si pravdu, že to vôbec dnes nie je výnimočné čo som napísala, práve naopak, stáva sa to pravidlom,,,, 🙂
@snehulienka5 Vies ide o to...zeny predsa neberu antiku koli tomu,aby mali potom viacplodove tehotenstvo...stava sa po hormonalnej liecbe nejakeho problemu ktory maju zeny a po vysadeni otehotneju a maju 3,4-5 torcata,ale to nie je ich chyba a vlastne nikoho,predsa to nerobia ucelovo...a to co si napisala ma vytocilo do vyvrtky,a ak si aj ty matka,nechapem ako si si to mohla vobec myslet a nieto este napisat takto do eteru medzi mamičky
@lucinka1548 nechcem malovat certa na stenu, ale ja by som s kociarom pockala lebo nevie ako prebehne tehotenstvo a porod. Mozno by som kupila z druhej ruky jeden dvojickovsky lebo ten sa zide aj ked budu 4 deti a po narodeni stvorkociar lebo niekedy bude cas ked budu spat a staci aby sa jedna osoba isla prejst kym druhy nieco uvari, oddychne, ale s velkymi kolesami, lebo tlacit 3r. dvojicky je zaberacka a nieto 4 naraz.
@lucinka1548 Máš narok na pomocne asistentky z uradu socialných služie.Kočík sa dá objednat v predajnach s deckymi vecami.Držím ti palce neboj sa zvladneš to .
@lucinka1548 štvoričky sú u nás asi rarita, pretože sa rodia tak raz za 3 - 4 roky na Slovensku. Držím jej palce nech to všetko dobre dopadne. Kedy má termín? A inak keďže štvorčatá sú naozaj vzácnosť, určite by jej finančne aj produktami mohlo pomôcť mesto, prípadne sponzori, len ich treba osloviť. Bežne sa to tak robí. Poznám trojčatá, ktoré dostali plienky, kozmetiku, ale rodiča musia pre to aj niečo urobiť. Ak by boli medializované keď sa narodia, určite sa sponzori radi prihlásia aj sami. Bežne sa pre štvorčatá kupujú dva dvojičkovské kočíky a určite by dostala aj opatrovateľku. Treba využiť všetko čo sa ponúka. Držím palce 🙂 Čo ja viem, tak na Slovensku je štvoro štvorčiat, dvojo z nich bolo minulý rok aj na 2. celoslovenskom stretnutí dvojčiat a viacerčiat, tento rok nebola ani jedna rodina so štvorčatami.
stará inglesina biposto bola aj pre 4ičky... 😉 a videla som na nete taký ako PP triple, ale štvorčatový, neviem či niekto na kolene spravil, alebo priamo PP spravil na zakazku štvorčatový.....
ale v zahraničí sa da....
@adeala to je blbosť, že pre novorodencov štvoričky len jeden jediný kočik.. .to sa mi nezda.. .vždy bolo na nete ich viac.... nikdy v žiadnom období nebol len jeden....
kde nasi drobci chodili do skolky tak tam boli aj jasle a mali 6 kocik!!!!!!
to som v zivote nevidela, tak ak chces brnknem tam a spytam sa aka to je znacka aby vedela kamoska pod cim hladat - a sme v zahranici ale mozno sa to da a poslat na sk ak kupi online
@najjulinka no tak pošli nejaký 🙂 kamoška má teraz malé 4čatá a zohnala jeden jediný a to hľadala fakt, že všade 🙂
@adeala ja nemam sklad kočikov... 😉 ja len viem ako existuju a to určite neviem o všetkych... ale tak nejakch 10rokov obzeram všeličo..... mne sa ten na mehrlinge ten sebastian celkom pozdava...... a je to europska stranka, takže asi aj najlepšie dosiahnutelný pre nas europanov.....
@bronia13 na amerických strankach 6kočiky su.. viacmenej určene pre školku-jasle take červene... potom je modry taky skladnejší.. a potom su tie kočiare s velkými kolesami čo človek na to šupne vajičko alebo taku sedačku ako na cajgel....
@najjulinka ja som myslela pošli odkaz 🙂 kočíka, ktorý sa stále predáva a dováža k nám 🙂 ale hádať sa nebudem, len píšem, čo zistila kamoška, keď to hľadala, je možné, že niečo prehliadla 🙂
@adeala dovažať neviem či nejaky.. .ale do detailov som nešla kto posiela k nam........ nedovaža asi žiadna firma žiaden..... nezhanala som.....
ale daj link ak ho niekotrý naš SR eshop má v ponuke... 😅 lebo na to by som zas bola zvedava ja.... 😀
@najjulinka no práve, že nemá, ale tamten kočík ti odošlú na SVK 🙂
Sem by sa asi dali aj vyskladat vanicky....
http://www.amazon.de/Turtle-Kinderbus-Kinder-Be...
alebo potom klasicky 4 kocik, vsetky 4 idu do lahu, staci tam nejake pevne hniezdo usit
http://www.amazon.de/Childwheels-Kinderwagen-Kr...
skladny a zaplatitelny 4 kocik
http://www.amazon.de/2gether-Krippenwagen-Helen...
rovnako skladny a zaplatitelny
http://www.amazon.de/Childwheels-Kinderwagen-Kr...
tusim 7e posielaju na slovensko, treba popozerat, ako co.
A kto hladal 6-kocik, tak do celej eu - http://www.ebay.de/itm/Kindergarten-Krippenwage...

@snehulienka5 ty si sprostá! Co by některé dali za 3-4 zdravé miminka!Pokud máš takový přístup k těhotným maminkam chod si ty výlevy psát třeba na pokec a né na fóra pro maminky!
@adelltri držím pesticky a z celého srdicka přeji kopec zdravý vám všem 🙂