Kočík pre súrodencov
Ahojte. Viete mi prosim odporucit kocik pre surodencov, 2,5r a 1r vedla seba len sportove casti a sme vysoky rodicia. Vsetko co som nasla je pre nizsich. A chcela by som aby zvladol aj mesto ale aj nerovny povrch a aby sa zmestil do dveri , to by bolo idealne. Sportove casti by mohli byt otocne.
Dakujem pekne
https://www.babyplace.sk/surodenecky-kocik-mast...
Sedačky ale môžu byť len v jednom smere.
@anonym_autor mame thule. Sedacky ale nie su otocne. Za mna je to uplne zbytocna funkcia zvlast vo veku co mas ty. Zmestim sa do kazdych 80tkovych dveri.
@anonym_autor mame thule. Sedacky ale nie su otocne. Za mna je to uplne zbytocna funkcia zvlast vo veku co mas ty. Zmestim sa do kazdych 80tkovych dveri.
@really8 co myslis tym funkcia zvlast?
A aby ti ho priviezol zaprah jednorozcov a poprasila prachom lesna vila 🤭
No pre vyssich asi thule ale nie je otocne a nevojde do vsetkych dveri a potom mi napada bygaboo donkey, ten mas aspon otocny, nejaky oboje verzie pre dvojicky
@kitycat bugaboo som pozerala, ale je pre nizsich rodicov.
https://www.babyplace.sk/surodenecky-kocik-mast...
Sedačky ale môžu byť len v jednom smere.
@anonym_af1b16 dakujem pozriem
@anonym_autor zbytocna funkcia a uz duplom vo veku....
@really8 ale ja neviem co pod tou funkcoi myslite 🙈
@anonym_autor otacanie sedaniek
@really8 no mam teraz 2r v sportovom, ktory sa da otocit a dost to vyuzivame. Tak preto to zvazujem. Ako ked taky nenajdem, tak co uz. Ale bola by to vyhoda. A s tym thule ste spokojna?? Da sa aj zlozit do auta? Ci je to moc komplikovane
@anonym_autor bugaboo ma teleskopicku rucku ktoru si vies nastavit podla vysky pri kazdom ich kociku okrem butterfly. Mam 180 cm a mala som niekolko bugaboo kocikov a nikdy nebol problem. Donkey je fajn v tom ze ho vies sama zmenit aj na model a jednym sedadlom a pripojit skejt pre starsie dieta. Skus ho pozriet niekde na predajni ci by ti bol stale nepohodlny.
@really8 no mam teraz 2r v sportovom, ktory sa da otocit a dost to vyuzivame. Tak preto to zvazujem. Ako ked taky nenajdem, tak co uz. Ale bola by to vyhoda. A s tym thule ste spokojna?? Da sa aj zlozit do auta? Ci je to moc komplikovane
@anonym_autor my sme spoko. Mame ten trojkolesovy a je to tank ale dobre sa ovlada. Sklada sa lahko zmestime ho v pohode akurat musime zlozit jedno kolecko co je stlacenie cudlika a vybratie. Akoze nie je to najkrajsi kocik na svete. Ale od bugabboo nas odradila cena a korytkove sedenie je no go. Thule ma dobre veci, pokukaj bazare a casto najdes vo vybornom stave
@anonym_autor bugaboo ma teleskopicku rucku ktoru si vies nastavit podla vysky pri kazdom ich kociku okrem butterfly. Mam 180 cm a mala som niekolko bugaboo kocikov a nikdy nebol problem. Donkey je fajn v tom ze ho vies sama zmenit aj na model a jednym sedadlom a pripojit skejt pre starsie dieta. Skus ho pozriet niekde na predajni ci by ti bol stale nepohodlny.
@jablkovastrudla aha lebo som citala, ze max pre vysku 170cm, tak to ma odradilo. Ano pojdem urcite pozriet do predajne. Dakujem
@anonym_autor my sme spoko. Mame ten trojkolesovy a je to tank ale dobre sa ovlada. Sklada sa lahko zmestime ho v pohode akurat musime zlozit jedno kolecko co je stlacenie cudlika a vybratie. Akoze nie je to najkrajsi kocik na svete. Ale od bugabboo nas odradila cena a korytkove sedenie je no go. Thule ma dobre veci, pokukaj bazare a casto najdes vo vybornom stave
@really8 dobre popozeram ho. A to korytkove sedenie je zle?
Emmaljunga? Tam su za sebou tie sedacky, ja som mala nxt 90, ale teraz je nejaky novy model, Pozri na babyplace.sk alebo cz
@anonym_autor podla mojho nazoru (aj nejakych fyzio) ano. Resp problem je ten ze neurobis rovnu plochu ak dieta spi. A ja som chcela aby moji spali na rovnom nie v zaklonenom sede.
@really8 chapem, no tiez ho chcem aj na spanky pouzivat. Tak to teda riadne zvazim. Dakujem
Emmaljunga? Tam su za sebou tie sedacky, ja som mala nxt 90, ale teraz je nejaky novy model, Pozri na babyplace.sk alebo cz
@kiki68 pozriem, dakujem
@anonym_autor ona ta tyc je teleskopicka, tak ak ani max nestaci, tak je to skoda. Ale aj to madlo je take "ine" ako sa to vytahuje zvlast na najazdy a schody. Tak snad dobre najdes. Najlepsie vyskusat v obchode aka je realita
Dcéra mala 1,5 roka keď sa narodilo druhé dieťa a riešila som to sedatkom s popruhmi ku kočíku.Muz ho objednal cez net.Surodenecky kočík je veľmi široký a nemusíš sa snim vojsť do výťahu napríklad
Dcéra mala 1,5 roka keď sa narodilo druhé dieťa a riešila som to sedatkom s popruhmi ku kočíku.Muz ho objednal cez net.Surodenecky kočík je veľmi široký a nemusíš sa snim vojsť do výťahu napríklad
@anonym_65ec5f vacsina vytahov je siroka aby sa tam zmestili vozickari. Vsade kde sa zmestia zmesti sa aj surodenecky kocik

A aby ti ho priviezol zaprah jednorozcov a poprasila prachom lesna vila 🤭
No pre vyssich asi thule ale nie je otocne a nevojde do vsetkych dveri a potom mi napada bygaboo donkey, ten mas aspon otocny, nejaky oboje verzie pre dvojicky