Kočík pre syna pri narodení druhého dieťaťa
Ahojte čakáme druhé bejby a syn bude mat vtedy rok a pol keď sa druhé narodi…chodi od jedného roka,myslite že budem preňho potrebovať kočík keď bude mat rok a pol?Popripade ako ste to mali vy?dakujem😁
Vozili sa do 3 rokov skoro, hoci už len spali v ňom, ale super vec
Ono zalezi... kazde dieta je ine, nikto ti dopredu nepovie, ci to vyuzijete alebo nie. Moj syn napr. odkedy zacal chodit, tak do kocika ani za svet. Synovec sa raz vyvazal este v troch rokoch a keby mohol, tak tam podla mna kvasi do maturity.
Minimalne stupienok alebo sedadlo ale asi vyuzijete.
@anonymgirl16 mala som dvojkocik, hore mensie, dole vacsie, nechcela som nic masivne, tuto bolo pridavne sedadlo, vyuzivali sme dlho, aj na vylety
@anonymgirl16 to je rozne... My sme pri starsom takmer nevyuzili..len obcas buginu, ak sme sa ponahlali.. ale mladsia by sa vyvazala aj v troch rokoch...
@anonymgirl16 mám rozdiel 1,5 roka medzi deťmi a to staršie od narodenia súrodenca chodilo na cykloodrážadle popri mne.
Stupienok ku kočíku sme mali, ale nechcela tam byť a strašne to hrkotalo.
@anonymgirl16 My sme mali pri oboch starsich detoch tiez rozdiel 1rok 5 mes. A teda nekupovali sme ziaden surodenecky kocik, dokonca som nemala ani ziaden stupak za hlboky kocik a podobne srandy. Mali sme hlboky po prvej dcerke a potom mala uz iny sportovy kocik. Takze s tymi dvoma sme to nejako dali. Chodili sme na take nedaleke prechadzky aby to starsia zvladla pesi za rucku a ja v hlbokom som mala maleho. Alebo ona uz chodila dost na odrazadle, takze ona odrazadlo a ja maleho v kociku. Alebo ked uz bolo velmi zle, a fakt nevladala alebo zacalo prsat alebo sme nieco nestihali tak som ju supla sadnut na kocik, na vanicku a davaaaj domov 🙂 Pripadne sme chodili aj s muzom, ja v hlbokom mladsieho a manzel v sportovom starsiu. No proste kombinacie variacie. V pohode. Krasne obdobie 🙂 Ako som ich uspavala naraz na obed, jedneho jednou rukou som hajkala v hlbokom a starsiu druhou rukou v sportovom...proste zabava zarucena 🙂
Ja by som kupila surodenecky, lebo sice dieta chodi, ale ked sa budes niekam ponahlat, alebo bude unavene, tak kam s nim? Este sa da pouzit nosic/satka. A vacsinou starsi zacnu ziarlit a opakuju po mladsom, tak je mozne, ze sa mu bude tlacit do kocika.
Využívali sme skejt
My máme rozdiel 20mesiacov, mesiac pred pôrodom už som odložila kočík, a trénovala som malého, aby vládal chodiť peši. Je ale pravda, že sa pohybujeme len na sídlisku, do centra mesta s nim nechodím vybavovať veci. Pokiaľ by som potrebovala ísť veľké vzdialenosti, určite by som zvolila aspoň stupienok (nedá sa kúpiť ku každému kočíku). Takto, že za 20min zvládneme peši potraviny, drogériu, lekáreň aj alzabox, nám kočík netreba.
My máme ročný rozdiel a máme Nuna demi grow. Kúpila by som opäť👌👌👌
@anonymgirl16 Syn mal 1a trištvrte roka,keď sa mala narodila. Od bábätka nechcel byť v kočíku len v nosiči a po roku chodil sám. Ale keď sa narodila mladšia nastala totálna zmena a stále chcel byť len v kočíku. Aj tam spával. Takže polroka som mala bugaboo donkey. Bola to super voľba, nemenila by som. Doteraz, už má skoro 4r.využívame na dlhšie prechádzky skejt.
@anonymgirl16 urcite ano
Ja som mala taky vekový rozdiel,súrodenecky kočík som nechcela, tak sme kúpili stupienok na kočík. Používali sme ho asi pol roka.
Keď mal syn dva roky, uz chcel len detskú plastovú motorku a na tej chodil.
Záleží ako často využívas kocik, ak všade idete autom a kocik je len rekreačný, po okolí, tak možno ani netreba. Ak všetko zabezpečujes ty, nákupy a chodíš s deťmi všade peso určite by som investovala do dvojkocika.
@domak2 no práveže auto nemame,surodenecky kočík moc nechcem skôr som to myslela tak že buď druhý maly bude v kočíku a prvý pešo alebo teda keď to ešte nezvládne tak prvý v kočíku a druhý v nosiči aj keď si myslím že keď v auguste v horúčavách priviazem na seba ešte dieťa tak chytím nervový záchvat keďže mne je aj v decembri teplo 🤣🙏🏼
@anonymgirl16 no ak by šiel peso tak dlho ako môj tak dôjdete maximálne za roh 😅 Ale viem ze sú deti co uz od mala prejdú peso pekne vzdialenosti. Možno teda počkaj a uvidíš, ved kocik sa dá kúpiť rýchlo. Ja by som isto kúpila dvoj, už len kvôli tomu koľko blbosti budeš musieť nosit so sebou, aj pre bábätko aj pre väčšieho. Od plienok po kybliky na piesok
@anonymgirl16 moje chodili na Puky cykloodrážadle od roka a pol vkuse. Veľmi ich to bavilo, je to rýchlejšie a sedia pritom. Keď máš pôrod v lete, o to lepšie, lebo to sa mu bude lepšie učiť na tom chodiť ako v zime
Náš 15mesacny už v kočíku ledva vydrží a tiež čakáme druhé. Nerátam s tým, že by sme staršiemu kočiar nechávali, bude pre bábätko a starší bude na odrážadle 😊
@silvike toto som aj ja robila,uspavala dve deti naraz v 2 kocikoch 🙈😃 my mame rozdiel 14 mesiacov.maleho som natriasala v hlbokom a starsiu v sportaku do druhej strany,ktory prv zaspal-toho som odstavila v jednej izbe a douspala druheho a odstavila v druhej izbe.zapla 2 kamery a rychlo sup co sa dalo urobit.a poobede pre tretiu do skolky 🙈😃
@simona92101 Preeesne, uuplne ja my...az na to, ze ja som kamery nemala, takze monitoring bol cisto na mne🤪 furt som zakukovala, raz do jednej izby raz do druhej

@anonymgirl16 my máme rozdiel jeden rok medzi deťmi a veru, využili sme kočík a neskôr stupienok, resp sedadlo pre strasieho. Mali sme bugaboo súrodenecký a keby som mala mať zase dieťa, rovno kupujem ten v mono verzii. 😁