icon

Kočík pre trojročné dieťatko s prenosným kyslíkovým koncetrátorom

patricia2120
8. mar 2017

Ahojte. Maminky prosím Vás poraďte mi. Mám 3 ročného synčeka, ktorý ma zdravotné problémy a má kyslíkový koncentrátor. Nemám auto a tak viac menej stále beháme po lekároch busom vlakom. Je to hrôza. Máme kočík concord wanderer. Som s ním spokojná len je neskutočne ťažký a mne už doslova ,,odchádza" chrbtica. Určite nie som jediná mamina, ktorá takýto problém rieši a ktorá má dieťatko s prenosným kyslíkovým koncentrátorom. Rozmýšľam nad Britax go ale netuším či je to vhodný kočík. Môj synček má 17 kg a 100cm. Nemám peniaze na rozhadzovanie keďže sa o deti starám sama lebo som rozvedená a preto nechcem druhýkrát kúpiť kočík ktorý bude ťažký alebo nevhodný. Ďakujem Vám veľmi za každú radu ❤

Strana
z2
patricia2120
autor
8. mar 2017

@janickacrazy ja sa toho bojim lebo 1.misko ma zachvaty neznameho povodu uplne nereaguje a kyslik na bode mrazu take stresy pri soferovani su zabijak a po 2.zazila som take zle zazitky ze sa mi tatino bez mala zabil na motorkw a aj auto do nas vrazilo.mam nejaky blok a nasilu to nechcem.nic co je nasilu bohvieco nie jee :-\

patricia2120
autor
8. mar 2017

@mony221
Dakujem 🙂 tento smee skusali v obchode pred cca rokom nevopchali sme tam kyslik

mony221
8. mar 2017

@patricia2120 no tak do grrentomu potom twn kyslik nevojde vobec :(

patricia2120
autor
8. mar 2017

@mony221 to nevojde veru ☹

janickacrazy
8. mar 2017

@patricia2120 A nemáte náhodou nárok na sanitku, ked idete na vyšetrenie? Skús si to zistiť. Lebo podľa mna tvoj problém ani nie je tak kočík, ale celá tá váha spolu, kočík 12kg, dieťa 17kg, kysík 7kg, to je 36kg dokopy, to je veľa aj na kona.

patricia2120
autor
8. mar 2017

@janickacrazy je to sila to je pravda ☹ mam ale ked ideme na vysetrenia zo dnna na den pripadne aj na 3 v jeden den ist sanitkou jw zial nemozne ale chodime aj tak

Strana
z2