Kočík pre veľké bábo
Ahojte, obaja s manzelom sme velmi vysoki a uz teraz je jasne, ze nas synator bude riadny valibuk. Hladam preto co najvacsi kocik, kedze to bude zimne dieta, bude don treba aj fusak zmestit. Zatial u nas vitazi Inglesina magnum (mame psika, cize potrebujem nieco aj do terenu - na prechadzy do prirody). Co by ste mi poradili pripadne mate s Inglesinou skusenosti? Uvazovala som aj nad Camarelom Q12, ale nasla som nan velmi rozporuplne recenzie (aj velmi dobre, ale aj velmi zle).
@barborka2708 dakujem za nazor, v podstate som dospela k podobnemu... zatial u mna stale vedie ta inglesina, uz som popozerala vsetky kociky co tu baby popisali, ale nie som ochotna dat za kocik 1.000 eur (cim so okamzite niektore vylucila) a ine sa mi nepozdavali z inych dovodov... ale pozorne citam kazdu radu a pozeram a porovnavam.
odporucam brio go, maly sa narodil v septembri (4000g). kocikovala som v zime vo vanicke. bol naobliekany a aj vo fusaku a priestoru mal dost. sestra mala inglesinu ( ja som chcela ale jednoduchsie skladanie, kvoli castemu cestovaniu) aj ta je super je zasa uzsia a zmestis sa s nou vsade ( v interieroch), brio ma trosku sirsie kolieska od seba.
kvalita super u oboch.
@sandri my mame dorjan danny sport a sme maximalne spokojni... mala ma 8 mesiacov a ak ju chceme dat iba spat vonku, tak este stale pouzivame vanicku.... 🙂 ma tam viacej miesta ako v sportovej casti...a este nam nesedi..
my mame camarelo teraz už športovú časť, hlboká bola fajn cez zimu sa tam krásne vošiel fusak a mala v nej bola do 8m a krásne sa vošla no ale kúpili sme teraz golfáč lebo čo sa týka skladania do auta tak by mi každý deň ruky odpadli je strašne ťažký a kvalita tiež nič moc.
Ja som maximalne spokojna s Roan Marita, velke nafukovacie kolieska super na zimu, dole velky kovovy košík,
este stale ho mam a to je uz po dvoch takmer troch detoch. Ma najvacsiu vaničku aku som videla a sportova cast je tiez pekne dlha.
🙂 🙂
rukatko sa da dat do dvoch poloh podla vysky a je velmi stabilny ...nikdy sa mi mala neprekotila aj ked vymyslala a mala som na rukatkach plnu kabelu. Kolesa som nemenila a najazdili sa uz dost.
podla mna kocik dorjan je uplne super aj pre velke deticky, vanicka je dost velka alebo vacsia ako tie super moderne a drahe kociky je toho vela na trhu
Silver cross sleepover deluxe, podvozok classic, do roka uplne najsuprovejsi kocik aky som kedy mala, mam novembrovu babu a vosla sa aj v dvoch fusakoch, chodili sme s nim po lese v snehu aj na poli, ak chces blizsie info napis mi IP napisem vsetko 🙂
@sandri mne vraveli, ze vyrobcom je Cina, tak som radsej zvolila inglesinu, hoci som
povodne uvazovala o nom.. Videla som ho ako prvy z tych, co sa mi pacil, az potom som objavila i ine znacky na styl, co sa mi pacili a vyhrala inglesina. Navyse ked som pisala otazku dovozcovi cez email, nikto sa mi neozval a i to ma odradilo. Ale to bolo este v 2009..
Ale to ta neodhovaram, pisem len moju skusenost.
Klasika-Roan Marita,4velke nafukovacie kolesa,velka a siroka vanicka,nevyhoda vaha,ale v zime prejde vsetky zaveje.Mala sa ako 4mesacna nemestila do normalnej vanicky,v tejto bola do 8mesiacov vratane fusaku.Kamaratka ma Camarelo a uz druhe babo v nom nosi a je spokojna,tiez ma velku vanicku.

ahoj,my sme mali camarelo Q12 a mozem povedat ze co sa tyka velkosti tak je naozaj velky ,ma velky priestor pre babatko 🙂 A co sa tyka kvality tak nula bodov ☹