Kočík Pulsar Twin 2010 a iné pre dvojičky

maruska223
5. feb 2010

Ahojte, som tu nova, tak to tu este len trosku objavujem.. Cakame dvojicky, termin mame v juni, ale ja hovorim,ze v maji.
A teraz k mojim otazkam: mam velku dilemu ohladom vyberu kocika, zatial su moji favoriti Peg perego Duette, alebo dvojickovsky od Jane a teraz som nasla tento novy Cam Pulsar Twin...kazdy ma nieco, co by sa mu dalo vytknut, aspon z pozretia na fotke..Problem je, ze nie je na SK obchod, v ktorom by sa dali kociariky pozriet..vsade ich len objednaju pod podmienkou, ze si ich clovek aj kupi.. Pomohli by by mi postrehy od kazdeho, kto uz vlastni takyto -niektory z nich-kocik..Ake skusenosti s ich pouzivanim mate??..Budem vdacna za kazdu odpoved..

Krasny vecer zelam vsetkym!

tatolu
5. feb 2010

Ahoj Maruschka,
skú sa spýtať v tejto téme: https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...
Dievky s tým majú skúsenosti 😉
Ja som mala iba jeden a ten bol dosť ťažký, ale ako sa volal 🤐 - mal nafukovacie kolesá - je ho vidieť v mojom albume 😉

parvitas
12. aug 2011

@maruska223 ahoj, asi uz mas dvojicky na svete... len som sa chcela opytat, ci si si nakoniec kupila pulsar twin. zvazujem ho aj ja, ale niekde v mojom okoli (BB) som ho nevidela - ani u mamiciek, ani v predajniach. si s nim spokojna?

lauricka
12. aug 2011

skusenosti nemam ziadne zatial, ale podla obrazkov, videa a ohlasov som momentalne in love s Baby jogger city select. Chcela by som ho, az to bude aktualne, v sportovej verzii zohnat.

parvitas
12. aug 2011

@lauricka a ako vyriešiš hlboké vaničky?

lauricka
12. aug 2011

@parvitas hlboke vanicky BJ city kocik ma, ak by si ho chcela od zaciatku. Citala som tipy, ze hlboky hocijaky z druhej ruky a radsej si kupit dobry sportak, ktory budes pouzivat potom dlho. Ja mam hlboky uz doma, taky obyc. polsky darovany, riesit to budem, pokial by sa nedal pouzivat alebo sa tam deti nezmestili, ale to snad nehrozi.

parvitas
16. aug 2011

@lauricka hm, tomu mať dva kočíky som sa od začiatku chcela vyhnúť. nemáme ani poriadne kam dať jeden 🙂

lauricka
16. aug 2011

@parvitas tak to uz je na tebe a tvojich moznostiach, mozes ten prvy zasa predat alebo ho darovat...to su len tipy, ktore som citala, moje skusenosti su zatial nulove. Kamoska si zasa chvali taku kombinaciu so vsetkym aj s autosedackou, taky naklikavaci. Akurat by som tu autosedacku neprehanala, dieta ma mat rovny chrbat, nemalo by prilis dlho lezat v klbku.

najjulinka
22. aug 2011

My mame Peg pergo, ale triple a o ničom... akože da sa... ale ta boli sme zvyknutý na staršiu Inglesinu dvoj až štvorčatovú a teda akože novší PP triple nas sklamal... velke kolesa, ale o ničom... vhodne tak do nakupneho centra.... 😖 Dvojičkovský PP je predsa asi o chlp lepší.... ale tak Inglesina je Inglesina.... koli cene sme sa pre trojičkový rozhodli pre PP.... Bol vo vypredaji či v akcii... za normálnych okolností, bez akcie asi ten rozdiel ceny by sa neoplatil... už radšej potom asi Inglesinu o trochu drahšiu......

jankulina
22. dec 2011

Milé mamičky budúcich dvojičiek. Ja som tiež stála pred otázkou, aký bude najlepší kočík pre dvojičky. Najprv som si vybrala kočík podľa ceny (čo najnižšia) a vzhľadu. Kúpila som si ťažkú veľkú haraburdu z druhej ruky a po 5 mesiacoch mi došla trpezlivosť. Začala som hľadať čo najlepší kočík a preferovala som: kvalitný, ľahký, spratný, pohodlný a až do troch rokov za rozumnú cenu. Objavila som bumbleride a ten som si aj kúpila. Môžem Vám povedať, že som s ním bola za 2 a pol roka len a len spokojná, pretože splnil všetky moje očakávania. Bol pekný, ľahký, kvalitný a zmestili sme ho aj do nášho prvého auta - fiat punto. Má šírku 78 cm, takže cez 80 dvere som bez problémov vošla. Deti sa v ňon cítili dobre a až tak, že v ňom spali ešte toto leto na dovolenke a to mali tri roky. To je ďalšia výhoda tohto kočíka, lebo aj trojročné deti sa v ňom bez problémov vyspia. Keby som mohla kúpim si ho už od narodenia a iný kočík vám netreba. Ľahko sa ovláda, v porovnaní s niektorými kočíkmi pre jedno dieťa. Práve môj kočík hnedej farby predávam, tak ak by ste oň mali záujem budem rada ak mi napíšete. Teraz čakám dievčatko a kupujem si zase bumbleride ale len pre jedno dieťatko. Fakt je skvelý a preto tejto značke ostávam verná
P.S. Dvojičky sú paráda, želám Vám len veľa zdravia, šťastia a pohody. Treba si nielen tehotenstvo ale potom celú MD riadne vychutnať, lebo rastú ako z vody)
https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/e37h/pre...
Pekné vianoce Jana