icon

Kočík Quinny Buzz 2011

lenulik209
7. jún 2011

Ahojte mamičky, má niektorá z Vás skúsenosti s kočíkom QUINNY BUZZ 2011?Vopred ďakujem za odpovede.....

hajanka
4. dec 2011

@zrzuska kolieska by mali byt rovno, nemam pocit ze by mali byt odseba, nemas ich len nejako zle upevnene/nakliknute?

zrzuska
4. dec 2011

@hajanka oni su rovno. ale ked s kocikom idem mam pocit ze dolu su blizsie ku sebe. ale tak nemam pocit ze by malo byt nakliknute koleso tak ze sa ani nepohne do stran. to na kazdom kociku mi robilo. 😕
este som nemala moznost ist s nim von. tak uvidim na prechadzke.

katka3012
5. dec 2011

Chcem sa spytat,ma tu niekto kocik quinny zapp xtra?Chcem sa spytat do ake veku dietata je vhodny?Dakujem

dosa
5. dec 2011

@katka3012 podla mna je vhody dovtedy, kym sa bude dieta vozit... ked maly vystupil z kocika, moja starsia hned vyuzila prilezitost sa zviezt 🙂 a to mala styri roky...

lentila.g
6. dec 2011

byby prosim vas aky je rozdiel medzi fusakom quinny zapp a buzz 2012? maju L sed?
dakujem

batina
17. dec 2011

.. baby a nezda sa vam ta vanicka velmi mala??? inak ako kocik je perfektny, hlavne to, ze je dost kvalitny by som povedala, ale neviem preco, ne sa vanicka zda velmi mala.. do kolkych mesiac se tam deticky vozili? mylsim, ze s perinkou tam malu asi nenatlacim.. 😖

palmarmj
3. jan 2012

Baby ktore mate Quinny BUZZ, prosim Vas neviete ci by sa nan dala nasadit aj ina vanicka, napr. Jane Matrix?. Viem ze Matrix ide nasadit na COCNCORD..ale neslo by to aj na tento Buzz? Casto totiz cestujeme k nasim a mame doma uz dve deticky, tak si neviem predstavit ,ako budem teperit tri autosedacky, vanicku kocik a este aj batozinu... PROSIM, ak by to nejaka mamicka vedela niekde vyskusat, bola by som veeeeeelmi vdacna... 😉

hajanka
4. jan 2012

@palmarmj neviem to s istotou, ale pochybujem ze by adaptery pasovali do inej vanicky... ale fakt neviem...

machavka
14. jan 2012

ahojte baby, chcem sa poradiť...bábo sa mi má narodiť v júly čiže v zime bude mať polroka. Nie je vanička príliš malá keď tam budem chcieť dať aj fusak a deku? veľmi sa mi páči len tohto sa bojím 😒 Ďakujem za radu 😀

laurka15
14. jan 2012

@machavka ja mám teraz 4-mesačného chlapčeka a dávam ho tam zatiaľ v pohode aj s fusakom..... ale keď bude mať už polroka, tak ho plánujem dávať do športovej verzie......, vaničku už nie 😉

machavka
14. jan 2012

A nebude v šporťáku zima? nie je ešte na to malinké? takže o 2 mesiace mu už bude malý? 😖

laurka15
14. jan 2012

@machavka zima asi nie, lebo by si ho dala do šporťáku vo fusaku, nie? neviem, či mu už bude v poloroku vanička malá, ale polročné bábätku už sedí, takže má lepší výhľad v športiaku si myslím 😉 a ten šporťák sa dá dať aj do polohy na ležanie, takže super 🙂) a aj sa všeobecne píše, že vanička je do polroka dieťaťa 🙂

machavka
14. jan 2012

ďakujem ti za radu, ja už som to vzdala kôli tej vaničke no teraz som asi viac naklonená k tomu že si ho asi kúpim 🙂 ty si s ním spokojná?

laurka15
14. jan 2012

@machavka ja som spokojná veľmi 😉 je ľahučký, dobre sa s ním manipuluje, kúpila som Buzz 4 a mali vtedy akciu, že dali koleso do terénu zadarmo 🙂 bývam na dedine, teraz tu máme snehu neúrekom a jazdí sa super, a nie je ani moc objemný, takže v pohode aj do výťahu....... možno ten nákupný košík by mohol byť väčší, ale ja zasa na veľké nákupy s kočíkom nechodím, takže mi to nevadí.... a toľko na prechádzke si tam odložiť nejaké vecičky v pohode 🙂

machavka
14. jan 2012

ďakujem ti potešila si ma 🙂 asi idem zase googliť kde bude najlacnejší 😉 hľadala som aj iné kočíky ale vždy som sa vrátila k tomuto..je jeden z mála kočíkov ktorý má peknú aj športovú aj hlbokú časť 🙂

laurka15
14. jan 2012

@machavka no veď to, nie všetky kočíky majú peknú športovú časť 🙂 no a ceny sa líšia, treba hľadať a hľadať 🙂)) najlepšie by si mala takú akciu s tým terénnym kolesom, je to fakt dobré 🙂) držím palčeky 🙂)

sasrnka
15. jan 2012

@machavka , zalezi, ake velke budes mat babatko. Nasa dcerka by sa do vanicky zmestila mozno aj v roku, ale syncek uz ked mal 3,5 mesiaca isiel do sportovej casti. V hlbokej sa mu aj nepacilo, dost plakal. Sportovy super vyhovoval, ze je to korytko, maly maval koliky a zaspinkal cez den len v tejto polohe. Nevyhoda je, ze kocik ma strasne malu striesku a v zime vobec nechrani.

machavka
20. jan 2012

@sasrnka Ďakujem pekne za radu 😉 pomohli ste mi 😅

evitaa777
18. feb 2012

Maminky,v bazare mam nafoteny Quinny Buzz alebo Zapp fusak z tohtorocnej limitovanej edicia,kto by mal zaujem 🙂

lubi
19. feb 2012

ahojte. prosím nemáte niektorá skúsenosť s Quinny Moodd? veľmi sa nám páči aj keď premýšľame nad ním alebo Buzz . Moodd sa nám zdá stabilnejší aj keď cena je trochu väčšia.preto rozmýšľam že by som nekúpila k Moodd vaničku ale rovno dala bábo z maxi cosy rovno do bugíny. myslíte si že stačí ak dám bábo také 4mesačné iba do fusáku a do bugíny?

zuzikkaa
20. feb 2012

@lubi ty chces mimi vozit iba vo vajicku??? to asi nieje najlepsi napad ☹ ☹ ☹

lubi
20. feb 2012

@zuzikkaa rozmýšľam tak že pokiaľ mu bude dobré vajíčko tak tam a potom by som ho hneď dala do buginovej časti. pozerali sme na ten kočík(quinny moodd) a zdá sa nám že tam bábu bude pohodlne aj keď bude mať iba niekoľko mesiacov. chcem vedieť názor a aj to či má niekto tento kočík a je s ním spokojný. čo myslíš mohla by som to takto urobiť? hneď z vajíčka do bugíny? neviem či vieš ako vyzerá ten kočík. zatiaľ sa iba informujem, lebo nechcem aby som bábo dávala niekde kde by mu nebolo dobre keď je také malé. poraď. 😨

zuzikkaa
21. feb 2012

@lubi urcite nieje dobre vozit babo iba vo vajicku,,to sluzi na kratkodobe presuny a do auta ako sedacka...koli chrbatu to nieje vhodne,,ale ved vanicku si mozes kupit aj pouzitu to ta nevyjde tak draho ako nova... 🙂

lubi
21. feb 2012

@zuzikka a potom sú na čo trojkombinácie maxi cosi, vanička a bugina? nie je maxi cosi (vajíčko)to prvé v čom väčšinou teraz dieťa vozia rodičia? tá bugina quinny čo chceme vyzerá že sa tam dá dať aj malinké pár mesačné dieťa preto sa mi zdá zbytočná vanička. hmmmmm, neviem.

laurka15
21. feb 2012

@lubi ja by som tiež malinké bábätko nevozila stále iba v autosedačke....... podľa mňa sa mu najlepšie spinká vo vaničke, to vajíčko je na vozenie v aute, prípadne sem tam keď treba po obchodoch... ale nie každý deň na prechádzky, to je môj názor 🙂

lubi
21. feb 2012

@laurka15 preto sa pýtam lebo ozaj neviem ako sa zariadiť. no zatiaľ čo som videla maminy každá jedna má bábo v maxi cosi až pokiaľ z neho nevyrastie.

zuzikkaa
21. feb 2012

@lubi tak naco by vyrabali vanicky keby bolo to vajco vhodne na dlhodobejsie vozenie 😒
•maxi cosi-vajicko je urcene na rychly prenos dietata ked neberies kocik,aby si dieta nevliekla na rukaxch + ako autosedacka
•vanicka sa pouziva na normalne vozenie cca do pol roka ,,aby dieta lezalo na rovnej ploche
•sportova cast ked uz dieta do vanicky nevojde a zacina sediet
co je na trojkombinacii nepochopitelne???

ako ked si presvedcena o tom ze vajco ti postaci kym ti dieta pojde do sportaku tak ti to nikto nevyhovori,no co urobis ked tvoje dieta bude spavat iba na bruchu??-napr
nie vsetky deti znesu polohu vo vajicku,,ze mas problem ist aj autom lebo bude plakat...

lubi
21. feb 2012

@zuzikka ja som chcela poradiť či niekto nemá skúsenosti z kočíkom qiunny moodd pretože tento kočík je tak nastaviteľný že sa dá da bugina do vodorovnej polohy a že či tam nie je nebezpečné dať malé bábätko takže aby som nemusela kupovať vaničku, ale aj malé bábätko dať aj tam. keby si videla kočík možno by si pochopila a ja som kôli tomu potrebovala od niekoho názor čo si o tom myslí.neber ma za zlú matku iba sledujem ľudí dookola. dnes je asi taká móda že každý má dieťa vo vajíčku. málokoho vidím s vaničkou.

something
3. mar 2012

Baby a nevadi na tom kociariku, na sportovej casti sklapanie celej tej casti? Ze sa trebars neda sklopit iba chrbatik...Akoze vyzera to super, je to pekne...ale ked ma dieta 10kg, a sklapat to cele a nozky hore...co ja viem...potrebujem vase skusenosti lebo vyberam prvy kociarik. vdaka

dosa
3. mar 2012

@something to polohovanie bolo u nas velke plus, moj maly to mal rad, keby sa mu to nepacilo, tak by tam nespal, ale v pohodke tie dve hodinky, niekedy aj viac si tam schrupol. a vaha dietata vobec s tym nema nic spolocne, lebo ved to nedvihas, to len tocis okolo jedneho bodu... ja som s tym probelm vobec nemala, aj ked bol syn uz starsi, dokazala som si ho prehodit so sedackou aj do protismeru. a nozky nema cele hore, iba po kolena, potom idu zase rovno, teda ak mu v lahu nenechas vystretu opierku noh. pre mna osobne je to poloha prijemna na relax, moja kozmeticka ma take kreslo 😉