icon

Kočík Quinny Zapp Xtra

miracle
18. júl 2010

Pri hladani x-teho kociara, ktory nevyhnutne potrebujem ( 😀 ) som narazila na Novy Zapp Xtra, polohovatelny s otocnou sedackou.
http://www.littleamigos.co.uk/p-3481-quinny-zap...

Ma byt dostupny koncom jula.

cervena_ciapocka
27. jan 2012

@mici111 staršie verzie nie sú, ale 2011 je
pozri video

mici111
27. jan 2012

@cervena_ciapocka nie je 😀 😀 😀 😀 ver mi 😀 😀 😀 to video, cerveny kocik, to je zapp xtra..ten modry obycko zapp.. 😉

cervena_ciapocka
27. jan 2012

@mici111 no nezdá sa mi lebo už aj inde som čítala, že je ... pôjdem dnes do predajne skúsiť a sa popýtať a dám vedieť 😀

jerryjanka
27. jan 2012

quinny zapp je skladny kočik ktory sa zloží do jedneho maleho kusu a da sa vložiť do tašky. idealny na dovolenky pre deti ktore už v kočiku nespia je jedno ktory ročnik to je
quinny zapp xtra vymysleli pre mamičky ktore chcu dieťatko dať aj smerom k sebe a chcu polohovanie ktore normalny zapp nemá, nevyhodou je ako pisala mici že sa sklada z dvoch častí a teda nie je taký skladný

dosa
27. jan 2012

@cervena_ciapocka zapp urcite nie je polohovatelny, ani nikdy nebol. jedine zapp xtra. v tom je rozdiel medzo oboma

cervena_ciapocka
27. jan 2012

@jerryjanka @dosa @mici111 ach jaj 😅 prečo potom tie videá tak miešajú ... no každopádne sa pôjdem aj tak naň pozrieť. Ja chcem aby sa dal otočiť v protismere takže asi Xtra budem voliť.

zuzikkaa
29. jan 2012

Baby,,co mate original zapp xtra,,da sa nan nasadit aj ten potah z obyc zappika??myslim ci ma tie drazky,,alebo sa musi pouzit iba s tou sedackou??

bihan
30. jan 2012

@zuzikkaa dá, podvozok je úplne rovnaký

martajancovicova111
15. feb 2012

ahojte ja by som sa chcela spytat ci je guinny zapp xtra dobry??a ci sa tam zmesti 2-3 rocne dieta??a ci je prakticky aj cez zimu??

wikinap
Odpoveď bola odstránená
cervena_ciapocka
21. feb 2012

Boli sme konečne vyskúšať Zapp Xtra 🙂 Je skvelý. Hlavne, že sa dá dať aj do protismeru jazdy. Malému sa tam páčilo, tak dúfam, že s ním budeme spokojný.
Dnes ho ideme kúpiť. Quinny Zapp Xtra 2012 v červenej Rebel red 😎 A dostaneme k nemu aj tú tašku na konštrukciu, čo sa mi veľmi hodí, lebo máme v byte málo miesta a tak ho môžem stále zabaliť a dať niekam na skriňu aby to malého nelákalo keď bude loziť. A aj sa to bude lepšie prenášať do auta a z auta lebo veľa cestujeme.

@martajancovicova111 podľa mňa je fajn aj v zime, ale ak je suchá a bez snehu, lebo keď poriadne nasype tak väčšina kočiarov aj tých s veľkými kolesami má problém.

cervena_ciapocka
22. feb 2012

@baruskah ja viem o jednom rozdiely medxi Xtra 2011 a 2012, že na ten 2012 sa dá dokúpiť aj madlo.

wikinap
Odpoveď bola odstránená
novamaminka
25. feb 2012

ahojte,prepacte ze som vam sem len tak vtrhla..ale chcem sa spytat,nemate niektora farbu Pink blush?

korenbaba
28. feb 2012

Ahojte, chcem sa opýtat, lebo mi to nie je celkom jasné. Akým sposobom sa upevnuje potah na konštrukciu Quinny zapp. Celkom si to neviem predstavit. Nikde neviem nájst k tomu nejak foto, aebo video. Díky

kika87
28. feb 2012

ahojte babi, dal by sa objednať aj cez net ? skúste nahodiť nejaký link 🙂 ďakujem

mimi21
28. feb 2012

@korenbaba ten potah sa vsuva do konstrukcie, po vnutornom boku konstrukcie je drazka do ktorej sa potah vsuva, ja som mala klasicky zapp a predpokladam, ze je to tak aj na extra, mam to teraz aj na Buzze
dal sa oprat, to bolo super, sup do pracky a bol pokoj 😉

korenbaba
28. feb 2012

aha, trochu si to teda viem predstavit. Díky @mimi21 🙂 A teda ak to správne chápem. Quinny zapp xtra má tú konštrukciu aj s tými drážkami. Teda na prípadné vymenenie sedačka zapp xtra za potah zapp. ANO? a ako to je s clonou slnečnou? stačí mat jednu clonu pri varintách zapp a zapp xtra?

isiska
3. mar 2012

chcem sa spýtať tých, čo majú Xtra, akú vložku ste používali ak ste nejakú mali? Sedačka sa nedá oprať tak podložka by bola praktická aj oživí kočík. Inak veľmi šikovný kočík, max. spokojnosť zatiaľ, až na plastové kolieska, oproti nafukovačkám na slalome dosť hlučné ☹ .

dosa
3. mar 2012

@isiska potah na xtra sa da zvliect z tej svojej konstrukcie a normlane oprat v pracke. v navode je to ak nakreslene ako... nejake speci podlozky neviem ci su, ja som pouzivala on pinkie

isiska
3. mar 2012

@dosa Dik. Ja som si navod nejak moc neštudovala 😔 . Na pohľad to vyzeralo, že sa to nedá, tak som ani neriešila. Ale super, že sa dá. No a tie podlokžky som myslela, tak, že či šité na mieru, alebo od pinkie, resp. emitex, či pasujú. Takže vďaka aj za tie podložky 🙂

lilliaan
5. mar 2012

prosim holky, poradte mi.. Zatial mame Casualplay S4 a je skvelyyyy!! no sme sa z prahy prestahovali docasne na slovensko a u nas v malom meste mozem na nizkopodlazne busy zabudnut ☹ chcela som skladny kociar,, aby ma pustili s nim do autobusu, maleho vezmem na ruky a kociar zlozim... Pisete ze ten xtra 2012 sa sklada z 2 casti? nezlozim ho len tak lahko a sup prehodim cez plece a do autobusu ci vlaku? ☹
Je tam nejaky rozdiel medzi xtra 2011 a xtra 2012? Mne maly v kociari casto spi, preto chcem polohovatelny,,, ale otocenie v protismere jazdy nepotrebujem zrovna. Pripadne mi viete poradit nejaku inu znacku? Ide mi hlavne o kolesa - predne otocne 360C a aby boli vacsie.. 🙂 dakujeeeeem

jessicax
5. mar 2012

@lilliaan tak si kup baby jogger citi mini ten zlozis len potiahnutim za pracku a ma vacsie kolesa ako zapp 😉

lilliaan
6. mar 2012

@jessicax dakujem 🙂 som ho pozerala a pride mi nejaky velky 😝 vazi sice len 8kg a nazivo som ho nevidela, z fotiek vyzera uz ako sportiak a ten mame

poradite mi este, ci si myslite, ze je madlo potrebne? my ho mame na sportiaku casualplay a ja ho teda nevyuzivam.. keby bolo v cene,, ale platit 550kc navyse 😖 A ktora prebalovacia taska je na nho vhodna? dakujem 🙂

jessicax
6. mar 2012

@lilliaan ano citi mini nie je uplny golfac je to nieco medzi golfacom a sportakom. Ja som nanho madlo mala bolo uplne super lebo sa dalo polohovat asi do 5tich poloh. Mozno aj nuna by pre teba nebola zla. Ja mam teraz do auta zapp xtra 🙂

isiska
8. mar 2012

A co TFK bugster? Zial Xtra sa sklada na dve casti vsetky "rocniky".

korenbaba
10. mar 2012

Ahojte, chcem sa opýtat báb čo majú Quinny zapp, alebo zapp xtra, na aké velké dieta ho typuje? Myslím vekovo. Ja mám dcéru 2 ročnú a už ma nebaví tahat so sebou štandarný športák. Kedže občas pobehne sama, občas už nevládze a nosit 12 kg dieta ma vážne baví len chvílku 🙂 Ale však to všetky poznáte. preto by som čosi lahké, skladné a pre vacsie detičky na presuny na jar, leto. Quinny nemám kde vyskušat a preto by ma zaujímali vaše skusenosti. Ja viem, že výrobca uvádza 15 kg, ale predsa len ide o realitu a pohodlie dieta.

minka21
11. mar 2012

@korenbaba presne toto ma zaujma,prave som to tu sla pisat🙂tiez mam dvojrocnu,12kilovu,citala som uz aj ze xtra sedanka je mensia ako zapp klasicka,tak ci sa mi oplati kupovat xtra ci radsej zapp a mam pokoj,piste🙂

zuzikkaa
12. mar 2012

@korenbaba
@minka21 to tu su rozmery zapp obyc a zapp xtra
na klasickom zappe:
-sirka sedenia 29
-hlbka sedenia 19
-vyska operadla 52

zapp xtra
-sirka sedenia 29
-hlbka sedenia 20
-vyska operadla 54

ja mam momentalne zapp xtra a maly tam v pohode sedi,,ma 14,5kg
myslim ze kocik znesie nejake to kilo dve navyse,,a nebudete sa tam vozit hodiny 😉

korenbaba
12. mar 2012

@zuzikkaa takže xtra je nakoniec vacsií ako klasický zapp? vždy soom počula pravý opak