Kočík Quinny Zapp Xtra
Pri hladani x-teho kociara, ktory nevyhnutne potrebujem ( 😀 ) som narazila na Novy Zapp Xtra, polohovatelny s otocnou sedackou.
http://www.littleamigos.co.uk/p-3481-quinny-zap...
Ma byt dostupny koncom jula.
@korenbaba ja mam tiez zapp xtra tu limitku vivid a bez problemov v nom odveziem aj moju 3 rocnu ked sa tam posadi. Samozrejme ona sa uz v kociku nevozi ale vzdy ked nejaky kupim tak ju donho posadim a povozim po dome aby som mala aku-taku predstavu kolko miesta tam ma starsie dieta 🙂
baby a kde ho kupim najlacnejsie?na maderne vychadza 235€,a inde 265 a tak,tak neviem ci to tam predavaju 2011 alebo 2012 rok,a nemate niekto pink blush? foto ako vyzera v skutocnosti ta farba
@jessicax Ahoj, chcem sa opytat, ze Tvoja 3 rocna dcerka ma kolko cm a kolko vazi? Ja som teraz predala bee...a uz trochu lutujem, lebo v lete sa chystame na dovolenku a treba nam nejaky golfac? Ma niekto aj skusenosti s xtra na dovolenke? Popripade s presunmi v lietadle? Mna len odradza trochu, ze sa to sklada z dvoch casti. Nie je k tomu tiez nejaka taska ako normalnemu zappu, kam by sa to vsetko zmestilo?
Dakujem za odpovede!! :o)
@viridisa ja mam objednane bee plus 🙂 mala som doma aj starsie beecko ale zdalo sa mi uzke 😅 Moja dcerka ma 16 kg a cca 97cm, ma uz skoro 3,5 roka a do zapp xtra sa este zmestila ale ked chces kupovat zappa pre pomaly 3 rocne dieta tak sa mi zda zbytocne kupovat zapp xtra ked ti uz nespava v kociku. Ja som kupovala xtra pre rocneho syna, ktory este v kociku spava. Kup si klasicky nepolohovatelny zapp, ten zlozis ako jeden kus do malinkych rozmerov a kedysi k novemu bola aj taska na prenasanie, ja ju doma mam a ked pojdeme v lete na dovcu tak do nej dam aspon konstrukciu a sedacku zabalim nejako zvlast
@jessicax Dakujem za odpoved! Dnes som bola okukat xtra v obchode a zdal sa mi dost priestranny... Aj moja ma 97 cm a 16 kg :o). Ale az zajtra bude mat 3 rocky :O). Tak neviem...vies mi nieco odporucit na dovolenku? Zapp normalny velmi nechcem, mali sme ho, ale na dovolenke bude spat aj cez obed v kociku alebo vecer sa nebudeme vracat na hotel o 8mej, aby sme ju ulozili... Preto som myslela este na nieco. Neverim, ze za 3 mesiace nejak prudko narastie alebo priberie, tak preto som myslela na xtra. Na ebay som vcera videla aj tasky na prenos a na youtube vo videach to jedna pani aj z tasky vyberala aj s korbickou.
@viridisa a nepaci sa ti maclaren techno xt? Je priestranny, ma velku preklapaciu striesku, zlozi sa vcelku... 🙂
@jessicax Teoreticky sa mi paci...ale xtra viac, poviem pravdu :o))).... este nad Maxi cosi Noa uvazujem, len som ho este nevidela nazivo...
@zuzikkaa Jasne, Zuzi, v pohode, len mi prisiel taky prakticky ako sa sklada, podla videi, co som videla na youtube. A to, ze nema polohovanie noziciek mi az tak nevadi, lebo ona ma 3 roky (na dovolenke bude mat 3 aj nieco), na spanie v nudzi ten kocik potrebujem a na presuny, aby som ju nemusela vlacit na rukach, alebo aby sme mali vozicek na trasky a handry, ked ideme na plaz :o)))). Este v babetkove v ke mi odporucali Inglesinu trip, ci ako...ale to sa mne zas vobec nepaci, i ked tam je aj to polohovsnie noziciek... Na dizajn jednoznacne xtra vyhrava...uvidim, este mame cas par mesiacov, mozno dovtedy urobi stokke buginu a odpadneme vsetci :o)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Maminy, ktoré mate zapp xtra 2011, aj vam prekaza tak ako mne, ze ked ideme napriklad na pesiu zonu po zamkovej dlazbe, ze kolieska tak hrkaju ? Alebo som len ja nejako precitlivena na zvuk, je pravda, ze odkedy mam dieta, moj sluch je neprekonatelný 🙂 Ale fakt mi to vadi, mozno si aj nahovaram, ze ked ideme tak akoby isiel tank, hrkoce to otrasne 🙄 Na ceste je to ok, ale my mame v celom meste takuto zamkovu dlazbu a vobec som netusila, ze to bude take...
My sme ho kupili ako letnu alternativu a po ostatnych strankach mi velmi vyhovuje.
Zaujima ma nazor mamiciek, maju takuto skusenost s tymto kocikom.
@dosa a mala si nejaky golfac, ktory by odporucila ? ja ked niekomu spomeniem, ze mi hrka kocik, tak mi povedia, ze kazdy golfac hrka, dokonca aj v predajni, kde sme ho kupili, ma odbili s takouto odpovedou, bohuzial nieje to dovod na reklamaciu, ale keby som to vedela, tak ho nekupim
@sandria noooo, nie je to pravda, mala som aj golface, ktore nehrkali. ak by mi vyhovovali dve rucky, tak moje oblubene ostanu tfk buggster air - maju nafukovacie kolesa a kocikuju sa uzasne na kazdom terene... a kedze mi nevyhovovali dve rucky, tak sa u nas dlho neohrial a vystreidal ho britax b mobile - niekomu mozno nevyhovuje, ale ja som ho mala z golfacov najdlhsie... no a este jednu srdcovku mam a to je teutonia solano, jediny odpruzeny golfac s plnou ruckou
ahojte baby chcela by som sa poinformovat ci ma quinny zapp xtra plastove kolieska alebo gumene? chystam si ho kupit a rada by som vedela predtym ake kolieska ma 🙂
@nikus14 quinny zapp extra má kolesá z tvrdenej gumy, takže nie plastové
@sandria doporučujem premazať kolesa
@kiakocikovsvet vdaka za radu, ale premazanie koliesok to nevyriesi. Nieje problem v nejakom mechanickom hrkani na kolesach, ide o to, ze na zamkovej dlazbe tie tvrde kolesa nenormalne dunia a prechod z jednej kocky na druhu to akoby sekalo, tazko sa to opisuje, kto zazil vie o com hovorim. Bohuzial my mame v meste takmer vsade zamkovu dlazbu.
Existuje golfovy kocik, ktory nema take tvrde kolesa?
mne tie kolieska tak vadili,,,a este ked sme presli po strku, tak sme sa normalne zasekli a ostali stat...mam ho v aute a pouzivam ho len do nakupnych centier...ale nedaju sa nahodou vymenit kolieska za ine?? nemate skusenost??? este sa ho nechcem vzdat, lebo sa dobre sklada a je taky maly
ale je - už to tu pisala dosa - tfk buggster Air - ten ma nafukovacie kolieska
http://www.google.sk/imgres?q=tfk+buggster+air&...
@sandria ja som mala klasicky zapp, a mne to hrkotanie neskutočne vadilo 😒 tiež som sa hanbila s nim aj chodiť a skrz to hrkotanie som ho nakoniec aj predala.
Inak potom neskôr som našla taku radu, že treba dať z kolieska dole tie plastové boky a tam to vyplniť niečim mäkkým a ono to prestane hrkať

@korenbaba tak zrejme to robi nejaky ten centimeter 😅 ono,,ked sa na konstrukciu osadi ta xtra sedacka tak sa ta konstrukcia akokeby roztiahne - ja mam madlo chicco ktore mi sedi ked je na konstrukcii iba potah ale ked tam mam xtra sedacku tak sa neda osadit lebo konstrukcia je sirsia...
takze sedenie na xtra urcite nieje uzsie 😉