Kočík Quinny Zapp Xtra
Pri hladani x-teho kociara, ktory nevyhnutne potrebujem ( 😀 ) som narazila na Novy Zapp Xtra, polohovatelny s otocnou sedackou.
http://www.littleamigos.co.uk/p-3481-quinny-zap...
Ma byt dostupny koncom jula.
@25nikolla25 tie body, resp. cisla mas na kociku napisane - trojka je ten cudlik medzi kolieskami a jednotka a dvojka su tie kde sa ohyňajú rucky 😉 A co sa tyka podlozky - zelenu, bielu alebo ciernu - urcite jednofarebnu - mam hore obrazok so zelenou mobi od emitexu - je hrubsia a celkom tam sedi 🙂 alebo si daj usit na mieru 😉
@ssussie diky moc za odpoved 😉 tak idem ho teda zase rozobrat 😠
@ssussie tak vaskusala som ho zase rozlozit a zlozit a je ta stale take iste 😒 ,ta stredova tycka medzi rukovetou ma byt na pevno alebo sa mi hybat ked sa jej chytim?
@25nikolla25 no ona ma trochu volu, ale ako hovrimm, ked trhnes ruckami od seba - ma zaklapnut ... ked zaklapla je to ok 😉
@ssussie ok ale kedy mam trhnut tymi ruckami od seba,ked su uz na svojom mieste alebo ked ich davsm hore?pretoze ked uz ich mam tak ako maju byt a trhnem s nimi tak mi tam nic nelupne....no ozaj neviem co robim zle
ahojte, baby prosim vas je podla vas farba red cracle vhodna len pre dievcatko?
@25nikolla25 ked uz su na svojom mieste kliknes jednu rucku, druhu rucku a potom nimi trhnes od seba aklikne aj ta stredova tycka ... ale to musis jedneo za druhym hne - nam to tak funguje a to som sa tiez s tym bavila hodnu chvilu 🙂
@ustrachana ruzova je pre dievcatko ostatne mi pridu unisex ... ale spytaj sa aj manzela, lebo nam zatrhol vsetko s cervenou 😀
ahoj my sme kupili kocik quinny zapp xtra na tejto stranke tak skuste pozriet www.eloshop.sk 🙂 a len za 140 eur 🙂
baby hrkaju moc tie zappy? rozmyslam nad limitkou 2013 ale bojim sa ci to neni moc hrkalka....
@25nikolla25 jeej aj ja chcem kupit twento ako si s nim spokojna?
@katrenka111 no zistila som ze ma dost minusov aspon pre mna....dost hrkotaju kolieska,skladanie na dve casti,a maly ma nozky spustene dole,priestor na nozky je dost maly,skor pre mensie deti ( moj maly ma 18 mes.),ale mame doma este jeden kocik tak tento beriem len ako letny....
@25nikolla25 no skoda...takže pre vätsie deticky asi nie co?
@25nikolla25 tie nožičky sa daju vyklopiť do druhej strany smerom hore - ta akoby látka - poťah a potom su nožičky hore
@katrenka111 no myslim si ze skor je to pre mensie deti,len koli tym nozckam,iank siroky je dost len tie nozicky su blbo vymyslene a pri nohach sa to bude fest spinit,prezoze ta "guma" je iba na kusku kde sa polozia nohy ale vacsie deti maju nohy spustene a tam sa to bude spinit....no neviem aspon moj nazor je takyto
@jerryjanka ano ale nohy mu budu vysiet tak ci tak....
@katrenka111 kolieska hrkajú ale všimneš si to len preto že sa o tom všade píše 🙂 ja už to vôbec nevnímam, tiež som minule videla nejaký golfáč a hrkali kolieska...
tento kočík je super,, mne sa tam malý vyspal ako 3ročný... myslím že čím väčšie dieťa tým sa menej vozí- čiže na príležitostné vozenie či rýchly presun po meste zvládne aj väčšie dieťa... a do 2-2,5 roka je dobrý čo sa týka priestoru.
Fakt jediná nevýhoda že sa skladá z dvoch častí
Ešte by som vyzdvihla jazdné vlastnosti- aj keď v ňom vezieš ťažšie dieťa (napr ten môj 3ročný na výlete) ide úúúplne lahúčko,, má proste výborne riešené ťažisko 😀 😀 😀
@25nikolla25 nevisia velmi, je to skôr taká šikmá plocha
baby použivali ste tento kocik aj v zime?
@katrenka111 jasne, v zime sused prerábal byt, bol tu hrmot, tak sme denne korzovali cez obedný spánok mestom. mala som fusak od bugaboo, ten tam ideálne sedel lebo je šitý do sedu. malý mal v tom čase dva a pol roka a ani ho tam vidno nebolo... veľa toho neposnežilo, ale keby aj, chodníky u nás ako tak odhrnú a keby nie, s každým kočíkom je to oštara prejsť.
@katrenka111 ja ho mam 2 roky a veru v zime so s nim nejazdila a aj teraz tomu moc nedam, ide o to že je to skôr kočik do auta na kratke presuny, samozrejme da sa s tym aj vela nachodiť ale ja som to brala ako auto-kočík, ovela lepšie sa mi ide s klasickym kočíkom - mame speedi, a teaz ked mam deti dve tak chodim takto a to by sa v zappe nedalo 😀
ked som mala len jednu tak som sa s nim naprechadzala vela - hlavne jar leto - ale mne sa fakt lepšie ide s velkym, ide lahšie skrz kolieska , no nelutujem že ho mame, mame aj xtra aj normalny zapp,
@dosa
@jerryjanka no jedine zapp len tak na leto a na nakupy🙂
baby inak klasicky zapp sa da polohovat?
@katrenka111 nie nedá vôbec, viem že v čr jedna kočka vie všiť polohovanie, take kliny na zips tam vie všiť stoji to asi 30 eur aj s poštou, a potom môžeš polohovať aj klasický zapp ale len tak do polosedu
@jerryjanka talže len xtra sa da? do kelu a ta sa zas neda cela zložit co?
@katrenka111 ano presne tak, tam je zasa sedačka zvlašť a konštrukcia zvlašť, pripadne sa to da ešte nakombinovať tak že kupiš xtra a dokupiš na bazare len poťah , dosť často to tu vidim predavať a meniš podla potreby

@ssussie nasa mala v nom zime funguje vo fusaku v pohode..neprechladla.nic podobne..akurat ,ze ak nasnezi ako poslednu zimu sa s tym kocikom moc prechadzat neda. 😀