icon

Kočík Riko Nano Flower Collection

22mariana22
1. apr 2014

Babenky prosim vas ma niektora skusenosti s tymto kocikom? Nahodou som ho nasla na nete a moc sa mi paci. Nieje vanicka a sportova cast nejaka mala? Kedze som ho nazivo este nevidela neviem aky asi je 😉 dikes

Kočík Riko Nano Flower Collection
siu04
12. jún 2014

@maruska261 my ho zatial ani jedna nepouzivame.ale je krasny a fakt sa aj dobre ovlada.@cikcak ,vsak 😉
My sme prisli este len vcera z nemocnice a cikcak to este len caka..

siu04
12. jún 2014

@minka2206 myslim ze je polsky..ale ci ho tam aj vyrabaju ti nezaruci nikto..

ivvaa
14. jún 2014

Aj my sme sa pre tento rozhodli😉

ivvaa
14. jún 2014

@cikcak Ahoj,prosím Ta,napísala by si mi stránku,z ktorej si si objednala kočík? Ďakujem😉

cikcak
19. jún 2014

@vlasta506
@maruska261
@22mariana22
@margaretka84

Už cca 5 dní kočíkujeme, dievčatá, a zatiaľ si nevieme vynachváliť. 🙂

Kočík sa ľahko ovláda/pohybuje aj rozkladá, rovnako neboli žiadne komplikácie dostať ho do auta (je však pravda, že my máme väčšie auto). Často tiež manipulujeme s nastaviteľnosťou rúčky, keďže medzi mnou a manželom je výškový rozdiel čosi cez 20 cm - ide to bez problémov. Pri pofukovaní vetra sa dá optimálne "zatarasiť" vchod, takže na dieťatko vôbec nefúka. Ďalšou výhodou je priestranný nákupný košík. Mne je, priznám sa, vanička dosť ťažká na nosenie, lenže tento problém sa ma de facto netýka, keďže využívame kočikáreň. A ako príjemný benefit vnímame fakt, že sa všetkým veľmi páči. 🙂

Ak vás ešte niečo zaujíma, rada odpoviem.

margaretka84
9. júl 2014

@cikcak super dakujeme 🙂 ja mam termin koncom augusta, tak az dnes sme ho objednali. Uz sa nan moc tesim, a napisem potom svoje postrehy tiez.

veronka
12. sep 2014

@siu04
@margaretka84
@ivvaa
@cikcak baby ako ste spokojne s kocikom v praxi?

ivvaa
12. sep 2014

@veronka Ten kočík je úžasný a navyše ho každý obdivuje. Som veľmi spokojná s výberom 😀

siu04
12. sep 2014

@veronka ja som spokojna.kludne by som si ho objednala znova 🙂

cikcak
12. sep 2014

@veronka Po 3 mesiacoch každodenného používania stále spokojnosť. 🙂

veronka
13. sep 2014

@cikcak @siu04 @ivvaa tak to je super, pridajte fotky vasich kocikov ako v skutocnosti vyzeraju. A sedia rozmery vanicky a sportovej casti podla internetu? Termin mam v decembri, tak aby som tam napratala aj fusak.

siu04
13. sep 2014

@veronka no mne sa syncek narodil 6.6 a mame este dost miesta aj na fusak.vanicka ma 80cm,takze ty tam budes mat miesta habadej,ked rodis v decembri.foto nemam,ale mame ten cierno biely a je ako na obrazku

ivvaa
13. sep 2014

@veronka Ten kočík je oproti ostatným mega veľký. Môj manžel je taxikár, nakladá veľa kočíkov a na náš povedal, že taký veľký este nevidel. Je fakt super.😀.

cikcak
15. sep 2014

@veronka Fotku nášho kočíka nájdeš na prvej strane, veronka.

veronka
16. sep 2014

@cikcak krasny, mohla by si mi prosim ta zmerat sportovu cas? Dlzku a sirku chrbtovej opierky, sedenia a celkovu plochu na spanie aj s opierkou na nohy. Vopred dakujem

margaretka84
19. sep 2014

@veronka kocik je super, lahko manipulovatelny a fakt velky oproti ostatnym, vanicka velmi priestranna, tam sa zmesti bez problemov aj velke babatko 🙂 Jedine negativum pre mne je, ze ta vanicka je tazsia ako som si myslela tym, ze je velka. my byvame na 2.posch. bez vytahu, takze pre mna trosku neprakticke ale da sa.

veronka
19. sep 2014

@margaretka84 konstrukcia nie je tazka? Rozhodujem sa medzi kocikmi riko nano a camarelo malaga

lulu1981
19. sep 2014

No tak ahsi kocik ako camarelo nenajdes ak mas kriteriim vahu. Camarelo ma len 4,6 kg

veronka
23. sep 2014

@lulu1981 ta vaha 4,6 kg je ale uvadzana bez kolies

veronka
23. sep 2014

@lulu1981 hlavnym kriteriom u mna je priestranna sportova cast a vanicka

lulu1981
23. sep 2014

Ano pripustam vaha je bez kolies tak si pridaj plus 1 kg. Vanicka je z tuch najvacsich tusim 84 cm a sportova cast je tiez priestranna a dost dlha.

ive3t
1. okt 2014

Mamičky ktoré už brázdite v športovej časti..Prosííííím, veľmi by ste mi pomohli ak by ste odmerali šírku a dížku sedacej časti a aj chrbtovej časti. Ďakujem veľmi pekne 🙂

romana12345
1. okt 2014

@cikcak Dobrý večer chcela by som sa spýtať ako ste spokojná s kočíkom Riko nano. Či ste našli nejaké negatíva . Veľmi vám budem vďačná ak by ste mi dali info... termín máme už 15.11 a neviem sa rozhodnúť chceme kočík v primeranej cene a hlavne nech je dobrý a kvalitný a keďže ani kocik riko nano ani kocik adbor arte 3x3 nieje v žiadnej predajni poblíž BA, TT, GA tak si ho nemôžeme obzrieť na živo čo ma dosť trápi. .. bojím sa objednať na slepo .

cikcak
2. okt 2014

@veronka
@ive3t

Namerala som takto, dievčatá:
chrbtová časť - 45 cm/dĺžka a 29 cm/šírka
sedacia časť - 26 cm/dĺžka a 31 cm/šírka
celková dĺžka - 90 cm

veronka
2. okt 2014

@cikcak ďakujem

ive3t
2. okt 2014

@cikcak Aj ja ďakujem za miery..Myslíš,že bábo má dostatok miesta..?Ako sa tebe vidí..?Ak by sa ti podarilo dať foto hlavne tej sedacej časti bola by som veľmi rada..A neviem či to tu už padlo ale kde si ho kupovala ty..?Vedela si si ho predtým niekde pozrieť..?Ďakujem veľmi pekne 🙂

marttina333
13. okt 2014

ahojte, viete mi povedat aka je vnutorna dlzka vanicky tohto kocika ? dakujem

montira
19. okt 2014

Ahojte my sme ho vcera nahodne objavili v jednej novej predajni v Leviciach a hned nam padol do oka. Viac sa nam paci kolekcia bez kvetiniek a vyzera velmi stylovo a moderne. Posobil naozaj velky a brutal lahko sa s nim manipulovalo. Vyskasali sme aj ine v predajni ale tento bol top. Okrem toho mal aj dost velky ulozny priestor, aj tasku plus v cene sietka proti hmyzu, prsiplast a preblovacia podlozka. Ideme do toho 🙂

kim_rossi_stuard
20. okt 2014

cate zeny, dnes som s kamaratkou obehla obchody v NZ a tam tieto kociky spolu s Camaroo/ ci ako sa to pise/ valcuju predajne 😉 predavacka mi ukazala celu seriu tohto kvetinkovehoo zazraku a keby som vedela ze cakame dievcatko, berem ruzovu kombinaciu- je kraaasny, ale kedze nic neni iste, pockame do porodu 😉 predavacka vravela ze su to v top3 predaja, su polske, nemaju ziadne reklamacie, a cena vysla cca.355e za 2 kombinaciu a 410e s vajickom 😉

marttina333
22. okt 2014

@montira
@kim_rossi_stuard
Ahojte mozete mi povedat v ktorych predajniach v NZ a v LV maju tieto kociky ? By som si ho chcela osobne pozriet, zatial som ich videla iba na nete Diky