Kočík Riko Nano Flower Collection
Babenky prosim vas ma niektora skusenosti s tymto kocikom? Nahodou som ho nasla na nete a moc sa mi paci. Nieje vanicka a sportova cast nejaka mala? Kedze som ho nazivo este nevidela neviem aky asi je 😉 dikes

@kim_rossi_stuard mne by bolo jedno akej farby tam maju vystaveny len si ho chcem pozriet. Nevies aj nazvy obchodov alebo ulic ? Nakolko nie som odtial 🙂
@marttina333 neviem ani vyhladavac mi nenasiel, ale @victoryt dali tusim vizitku, mozno sem ona napise aspon telefonicky kontakt, ak nie si z NZ radsej si tam zavolaj ci ho maju, nieze ho akurat niekto vezme a pojdes zbytocne 😉
tak sme to nasli
http://www.familyshopnz.sk/Prva-predajna-a1_1.htm
dakujem @victoryt za pomoc 😀 😀 😀
@marttina333 tu je kontakt na predajnu v NZ 😉
@kim_rossi_stuard dakujem 🙂
Ahojte, vyslala som dnes mamu pozriet do tej predajne v NZ, ktoru spominala @kim_rossi_stuard (kedze sa im neda dovolat) a kociky Riko Nano fyzicky nemaju. Neviete niekto kde inde by sa dali pozriet?
@marttina333 v LV v atome v strede kde bola taka socha volakedy
@evinqa22 ahoj presne tu farbu chcem aj ja. Posli fotky ako vyzera. Prosim vnutorny rozmer vanicky mi vies napisat (dlzku matraca) ? Diky
@montira ahoj diky vies mi napisat adresu a nazov predajne ? V leviciach som nikdy nebola ..
@marttina333 ulica je tusim Sv.Michala, nazov obchodu ti zial neviem povedat. Je to Hotel Atom a pozdlz celej budovy su na spodu obchody a tento je v strede v takej vsunutej casti, uvidis to lahko urcite 🙂
@montira ahoj, nie je to nahodou tento?: http://www.babydepo.sk/kontakt.xhtml
@montira @marttina333 ahojte, kočík dorazil v poriadku 🙂 zatiaľ sa mi veľmi pozdáva, veľká vanička, dobre sa ovláda, uvidíme, keď ho začneme reálne používať 🙂
@evinqa22 pekny 🙂 a ta farba je skor do modra ci zelena, alebo je to taka tyrkysova ?
@marttina333 farba je taká, ako na fotke 🙂 skôr do zelena...
@luna11 myslim, ze to malo krajsi nazov, neviem si spomenut a eshop nemaju ani webstranku, ked sme sa pytali.. takze ulica bude asi zhoda nahod
@marttina333 och je fakt krasny, mna hned zaujal v katalogu v pradajni tento farebny odtien, kedy ho zacnete pouzivat? 🙂
ahojte! Chcem sa opýtať: tá vanička je odnímateľná z konštrukcie, ide to jednoducho?
@lemata ahoj prosim ta ake su vnutorne rozmery vanicky ?
@marttina333 podľa údajov na nete je vnút. dĺžka vaničky 80 cm a šírka 37 - pre typ Rico Nano Magenta 2014
@luna11 ahoj mne konecne odpisal predajca z NZ ze by ho msli mat koncom mesiaca v predajni. Skus tam potom zavolat
www.familyshopnz.sk
@marttina333 to je zvlastne, bola som tam pred tyzdnom a vraveli ze nemaju a vobec nespominali, ze dostanu. Ale dakujem za info.

@marttina333 tento kvetinkovy tam nemali priamo vystaveny, ale v ponuke ho maju 😉 v Nz oproti nemocnici maju jednu predajnu, a druhu pri autobusovej stanici 😉