Kočík Stokke verzus Orbit G2
Ahojte babenky...Máte tu niektorá tieto kočíky? Veľmi sa mi páči Stokke - ale zdá sa mi športová časť malá...a páči sa mi aj Orbit G2-ale u tej ma odrádza rukoväť...chcela by som vcelosti - nie ako na golfáči. Našla som tu diskusiu o Stokke ale Orbit nespomína nikto..A baby, ak máte Stokke, aké veľké dieťatko tam vozíte??? Chcela som niečo pohodlnejšie aj na spinkanie v športovej časti, nie je malá? Díky moc
@lentila.g že? Úplná pohoda 😎 .
@milankovazuzana hej hej som zostala prekvapená...a žiaden flak..alebo "mapa"
Nevieš co to môže byť?..
@lentila.g fúha, neruším...koľko to meria, to bolo pri Orbite?
@milankovazuzana no pri sedačke len nikde v navode som to nenašla...ma to asi 6cm
@milankovazuzana no pri sedačke len nikde v navode som to nenašla...ma to asi 6cm
A nikde to nie je otrhnute tak som myslela ci daka poistka na stred na pas co ma babo medzi nozickami..
@lentila.g no tak toto fakt neviem, ale ako poistka sa mi to nevidí na ten pás...
TAAAK dievcence, idem sa vám pochváliť - okrem toho že zajtra už bude doma nová konštrukcia (novostará), tak som dnes došila podložku a taštičku a ešte ma čaká dorobiť dečku...
tu nakuknite: http://natanelly-barbie-dolls.blogspot.sk/
krásny dník... :D
@mikolajova.zuzana šikovná..ináč na barbie to oblecko..to uz aka mravencia práca..
@lentila.g dakujem :D
@mikolajova.zuzana wow, aj ja chcem! Usila by si aj mne? Posli mi prosim tvoje podmienky do IP. Dakujem 😉
latocky co mam doma na jednu stranu podlozky z kazdej...
kvalitne americke premiove bavlnene latocky, velmi jemne, nezrazaju sa,
tie horne fialkove, su snad aj na tasticku, ale ostatok len na podlozku a niektore uz ani neviem zohnat...
@sasenkah :D
@mikolajova.zuzana aká si ty prešikovná, moja milá, no pjeknééé.Potom pošli foto vynoveného koča 😀
taaak dievcence poctivo hlasim ze konstrukcia dorazila v poriadku, akurat som vymenila za moje kolesa, lebo boli vyfucane tie povodne, mam aj nahradne duse dvoje, v podstate aj kolesa, este musim vymenit cele rucky za tie moje, lebo jedna je tu prasknuta guma, ale to som vedela, s tym som kupovala a mam sice nahradne gumy na vymenu, ale vymenim si cele rucky a hotovo...
podlozka mi sedi super, ale tasticku musim nejako domysliet, lebo som ju robila bez skusania, tak to este doriesim aby mi to tam pasovalo ako chcem... a nezavadzala na nozicky malej a ani okolo drziakov na pohare... :D
neskor pofotim a dam sem foto :D
tesiiiimmmm :D zajtra jazdime :D
@mikolajova.zuzana super super..my sa tych rucok tiez nevieme dočkať..som tak ticho @milankovazuzana pokukovala po tvojich..
Ináč dnes nas zastihol "dobry "dážď a strieška krásne držala kvapky a potom jednoducho som ich sfukla ako na igelite a strieška sucha...nic neprepustila..
A bag tiez..zakrila a išli sme..
@lentila.g áno, tá strieška je vynikajúca... a to krytie bagov takisto... My sme sa akurát vrátili zo špacírky mestom a skočili sme rovno aj na poštu s vestičkou.
@lentila.g chi :D no Zuzanka aj na kolieska si brusila zubky, ale este uvidim, musim vycistit a potom snad aj dam na predaj, ale neviem, mozno aj nie, neviem... chi a rucky co mam ja na tej mojej povodnej od Evky, tak su kusok lepsie - aspon mne tak pridu :D ale sak rucky zo starej konstrukcie asi ani nedas na novu...
som rada ze strieska vydrzala, my sme este von neboli v dazdi doteraz, tak sa tesim ze je to okej :D
@mikolajova.zuzana len si kolieska nechaj Zuzi, zídu sa Ti možno, nie?
@milankovazuzana ďakujem ďakujem
@milankovazuzana no rozmyslam nad tym ze ich necham, ako nahradne diely :D
@mikolajova.zuzana určite.Zuzi, no som zvedavá na dnešnú jazdu, my sme včera tiež orbitovali 🙂
@milankovazuzana tak tu su slubene fotocky, no este sme vonku neboli, dopoludnia sme mali iny plan, ale chystame sa ked sa mala vyspinka... :D
tasticku som zatial poriesila takto, ze musim mat rucky vysunute celkom hore, ale snad nieco vymyslim aj ine...
kociarik je plne funkcny a pojazdny aj z nahradnymi dielcami, ktore sa daju takmer vsetky pouzit... 😀
@mikolajova.zuzana Zuzka, tak nejak som pochopila, že ho ideš predávať?
@milankovazuzana Zuzanka jedine ak by mal niekto vazny zaujem, ale nie je ze hned... mam ho sice v bazari, ale ja si ho este idem uzivat poriadne a uvidim ako sa vsetko vyvinie... a ci sa vyvinie :D
@mikolajova.zuzana a ktorý kočík ťa máta, priznaj farbu 😀
nejaky mensi a skladnejsi a polohovatelny samozrejme, neviem este presne, ale chcem ist na dovolenku autom sice len na slovensko, ale toto mi zaberie dost miest v aute a este tasky a tak... no nieco pohodlne a skladne... nejaku buggy - este len pozeram, ale to zacnem riesit az ked sa mi podari predat orbit, ak nepredam tak nic nebudem riesit, nejako to budem musiet vymysliet aby sme vosli chi :D ale vies ze mne mata stale stokkacik... 😀
@mikolajova.zuzana no, tak uvidíme 😀 Ja by som už veru nemenila.
@milankovazuzana sak uvidim, nechavam tomu volny priebeh a budem riesit az sa niekto aktualne ozve, ale urcite to nebude tak skoro :D Ivana Haluskova si pocka na Evkin a nechce G1 konstrukciu :D tak mozno nakoniec mi aj ostane chi pre mojich bratov :D ja to nesilim teraz ani neponahlam, ja si ho este chcem urcite vychutnat... ale az by sa niekto ozval, tak zvazim aj predaj :D

Ináč dnešný poznatok po čistení piškot z kočíka ..tie textilie su wau na údržbu 🙂 a teda aj prijemne