Kočík Stokke verzus Orbit G2
Ahojte babenky...Máte tu niektorá tieto kočíky? Veľmi sa mi páči Stokke - ale zdá sa mi športová časť malá...a páči sa mi aj Orbit G2-ale u tej ma odrádza rukoväť...chcela by som vcelosti - nie ako na golfáči. Našla som tu diskusiu o Stokke ale Orbit nespomína nikto..A baby, ak máte Stokke, aké veľké dieťatko tam vozíte??? Chcela som niečo pohodlnejšie aj na spinkanie v športovej časti, nie je malá? Díky moc
@mikolajova.zuzana no nech Zuzi kúpiš už čokoľvek, nič lepšie pre väčšie detičky nieje a to je fakt...Ja som nechcela pre Miška buggy, jednoducho sa mi nepáčia výzorovo ani funkčne, lebo všetko je to v buggy len tak, aby bolo-spinkanie a tak a páčia sa mi koče, v ktorých dobre vypadajú bábušká malinkaté ale i veľké 3-4 ročné mimča a môžu využívať všetky jeho funkcie naplno.Ani v Stokke ani v Orbite niesú natlačené, podložky na nožičky sa polohujú, a je to veľmi veľa, čo sa dá spomenúť.
@milankovazuzana chej Zuzanka viem, preto neponahlam, aj ked pozeram nejake ine tak vsade najdem nieco, co mi zo stokke alebo orbitu chyba... 😀 zatial sa vytesujem, a myslim ze este aj dlho budem, a cestu zvladneme aj s orbitom, ved ideme len na Slovensku, tak netreba vela balit, vsade sa da kupit :D
Zuzka 1,2 ja som za posledné 2 dni bolo vonku len s bee narýchlo s autosedackou nakliknutou a v porovnani s orbitom som mala pocit ze uz maly kocik ani nechcem držať v ruke 🙂
Čím viac sa priklanam k názoru ze čím väčšie dieťa tým väčší kocik🙂) a jasne ze ale bugace s kočíkom sa nedajú porovnať
Ináč foto nepremoknutej strechy orbitu v riadnom daždi
@lentila.g No presne si to vystihla, Gabika.Strecha je naj, naj, aj my sme zaťahovali, lialo, ale ani kvapka neprešla 🙂
@lentila.g no to je super nepremokava, snad je taka aj po vyprani :D jedine ze nastriekam impregnacnym :D
no ja ho sice mam v bazari, ale nemyslim ze sa nejako rychlo preda :D takze verim ze este dlho i ho uzijem :D ma svoje velke plusy :D a odkedy mam konstrukciu funkcnu, tak mala sa len vozit chce :D co mna velmi tesi :D
@mikolajova.zuzana ja sa tiez vytešujem ze starší este chce pospať v kočiku ..
@mikolajova.zuzana Zuzi, po vypratí už tak nebudú okato stáť kvapky, ale neprepustí ani jednu.Bude na omak mokrá, ale nebude dovnútra premokať tak, že bude vo vnútri bábo mokré, my máme cca 5x opratú striešku a podržťí dosť veľký dážď, ale samozrejme to nieje pláštenka...
@lentila.g áno, videla som ho i ja fb a spomenula som si na teba, Gabika.Inak tá sedačka nemá chybu. 🙂
@milankovazuzana fakt ze krása..ak raz bude 3-je tak určite nakomplet orbit
kocky dnes sme si vychutnali prechadzku na Strbskom plese s orbitikom, zial nejako som zabudla fotit, ale pekne sme si aj pospinkali a hoci nas na konci stihol aj dazd, ale pekne sme si to uzili 😀 😀 😀
@mikolajova.zuzana super, závidím 🙂
Ahojte, neviete dokedy je v brendone orbit v akcií? A aké farby majú ich skladom? Ďakujem🙂
@sonicka27 ahoj, nevieme, skôr to vypadá, že ich vypredávajú zo sortimentu...asi im nejdú.Farby sú 3 a všetky majú skladom, inak by tam nefigurovali, taký majú e-shop.
@milankovazuzana ahoj, vsak to, nie je tam písané, ci sú skladom...a keďže nie som z Ba tak sa tam nechcem prehnat...už som im aj písala, no zatiaľ žiadna odpoved...Ďakujem🙂
@sonicka27 u nich e-shop funguje tak, že čo majú v ponuke, majú aj skladom, keby niečo nemali, tak by to tam nebolo, už to mám overené.Z brendonu čakaj info do 2 dní.
@milankovazuzana Ďakujem za radu, by som ho aj objednala, no radšej ho ešte chcem vidieť nazivo🙂...dúfam, že nesklame, lebo chcem predať všetko co mám doma a kúpiť orbit...a skejtik, no ten ešte neviem, kde zoženiem..
@sonicka27 určite si ho treba pozrieť, lebo to nieje kočiarik pre masy, je silne špecifický, nie každému vyhovuje...Skejtík-USA, Dubaj...
@milankovazuzana viem ja ten kočík sledujem už skoro tri roky, no je najvyšší cas ho kúpiť, aby som mala v ňom ešte koho voziť....ten skejtik bude asi problém, no uvidíme..
@sasenkah A 100xlepší ako Stokke, lebo je naboku, skrátka paráda
@sasenkah
@milankovazuzana no super aj ja chcem...len ja som antitalent na objednavanie zo zahraničia:( a ešte sa chcem spýtať, tie rúčky sú napevno alebo sa knisu...lebo to mi vadilo na bgb cam, že najskôr išla rucka až potom kočík.
@lentila.g áno?fíha
na ciernej konstrukcii sa da niekde v EU kupit?
a nikde nevidim, zeby sa dala dokupit autosedacka... ? to co?
@ifkael Sedačka v USA, Dubaj...
@ifkael autosedačku si môžte dokúpiť od značky maxi cosi, cybex

@mikolajova.zuzana Héééj? Ona najprv chcela môj 😀 😀 😀