icon

Kočík Stokke verzus Orbit G2

katkasofi
19. júl 2012

Ahojte babenky...Máte tu niektorá tieto kočíky? Veľmi sa mi páči Stokke - ale zdá sa mi športová časť malá...a páči sa mi aj Orbit G2-ale u tej ma odrádza rukoväť...chcela by som vcelosti - nie ako na golfáči. Našla som tu diskusiu o Stokke ale Orbit nespomína nikto..A baby, ak máte Stokke, aké veľké dieťatko tam vozíte??? Chcela som niečo pohodlnejšie aj na spinkanie v športovej časti, nie je malá? Díky moc

ifkael
30. jún 2013

@kiakocikovsvet ja som sa to pytala informacne a len mi to vrtalo v hlave, preco nikde nieje

A ak by som potrebovala na orbit tak urobim vsetko preto aby som zohnala orbit autosedacku.... Maxicosi sa mi nepaci na nom, ale dakujem za radu

kiakocikovsvet
30. jún 2013

@ifkael a cybex??

ifkael
30. jún 2013

Ani....na orbit len orbit ;)

kiakocikovsvet
1. júl 2013

@ifkael čo tak navštíviť zahraničných predajcov, náš dodávateľ autosedačky nedodáva, v USA ich majú aj s autosedačkami

ifkael
1. júl 2013

@kiakocikovsvet myslite vylet do USA? 🙂)) tak to drahy spas...v eu sa nepredava- nesplna normy EU. 😕

kiakocikovsvet
1. júl 2013

@ifkael pokiaľ viem tak nie

maya.h
16. júl 2013

Ahojte dievčatá 🙂 Hneď sa musím pochváliť, lebo som taká vytešená 😵 Môj malý Alanček(2,5mes.) a Orbit, tak sa mu tam páči, že hneď aj zaspinkal...

milankovazuzana
16. júl 2013

@maya.h paráda 🙂

maya.h
16. júl 2013

@milankovazuzana teším sa mu veľmi, len som tajne dúfala, že tam bude tá zmenšovacia vložka a teraz čítam na Vašom inzeráte, že tu ju nedostať ☹ vy ste ju objednávali z US, či? čo som našla, nie je drahá, len poštovné by bola asi pálka

milankovazuzana
16. júl 2013

@maya.h Ja som ju kúpila od jednej maminy, tá si ju doviezla priamo z USA

maya.h
16. júl 2013

@milankovazuzana a Vy ju náhodou samostatne nepredáte? 😅

milankovazuzana
16. júl 2013

@maya.h Nie veru...

maya.h
16. júl 2013

@milankovazuzana musím teda vymyslieť ako ju sem dostať z us 🙂

dasamo
23. júl 2013

Ahojte, tak aj ja sa pripajam k vam orbitackam 🙂 dnes mi prisiel mocha orbit a tesim sa ako male dieta na Vianoce. Je uplne super, uy mame vsetci nacvicene skladanie, roykladanie, autosedacku mame cybex s adapterom, vyzera to fajn.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
dasamo
24. júl 2013

@teegreen objednali sme ju na stranke www.svetkocikov.sk, dorucili nam ho az domov, autosedacky myslim, ze iba cybex a maxicosi

dasamo
24. júl 2013

@dasamo pomýlili sme sa, objednavali sme ho presne na http://www.kocikovsvet.sk/orbit-baby/868-orbit-...

ifkael
24. júl 2013

@lentila.g ako chodi orbitik s porovnani s cameleonom? novorodenecku vlozku kde zozeniem? len USA?

maya.h
24. júl 2013

@dasamo potom dajte foto, že ako vyzerá mocha naživo 😉 ja som sa rozhodovala medzi mochou a black, nakoniec vyhral black, lebo ma láka tá modrá strieška...

dasamo
24. júl 2013

@maya.h zajtra odfotim. Je krasny, teraz ho uz mame nachystany - hlboka vanicka, sportova je v garazi. Orbit ma aj black? Som myslela, ze len white, mocha, red a potom sa daju na sportovu cast dokupit rozne potahy

maya.h
25. júl 2013

@dasamo ten white myslíte asi black slate, ten mám ja..jj, tie poťahy na sú krásne, len kombinovať ich je najlepšie s black. no vanička na orbit je taká pekná, ešte aj ja som nad ňou uvažovala, ale mne by sa tam malý bubák nezmestil ☹

dasamo
25. júl 2013

@maya.h ideme fotit, my este svistika nosime v brusku, este musime tri tyzdne vydrzat, ale do orbitu som sa zymilovala este skoro rok pred otehotnenim 😉 to je fakt, ze sa potom tazsie kombinuje, ale to uz je jedno,

dasamo
25. júl 2013

Tak toto je nas novy orbitik, uz ho len naplnit 🙂 , uz nech to je, to teplo je hrozne

maya.h
25. júl 2013

@dasamo pyšný je tento orbitík, krásny s tou vaničkou 😵

ifkael
25. júl 2013

neviete kde maju orbit v predajni? okrem brendonu..

milankovazuzana
25. júl 2013

@dasamo to je jednoducho jediný kočiarik, čo vypadá lepšie v reáli ako na obrázkoch.žiaden iný to tak nemá-obrázky krásne, ale skutočnosť úúúplne iná.Vitaj medzi nami fajnšmekerkami 🙂 🙂 🙂

dasamo
25. júl 2013

@ifkael V BA v baby markete v avione

ifkael
25. júl 2013

@dasamo dik, uz aj letim v kratkej dobe na prieskum

dasamo
25. júl 2013

@milankovazuzana dakujem 🙂 je fakt uzasny a splnil uplne na 100per moje ocakavania

milankovazuzana
25. júl 2013

@dasamo aj moje 🙂