Kočík Stokke verzus Orbit G2
Ahojte babenky...Máte tu niektorá tieto kočíky? Veľmi sa mi páči Stokke - ale zdá sa mi športová časť malá...a páči sa mi aj Orbit G2-ale u tej ma odrádza rukoväť...chcela by som vcelosti - nie ako na golfáči. Našla som tu diskusiu o Stokke ale Orbit nespomína nikto..A baby, ak máte Stokke, aké veľké dieťatko tam vozíte??? Chcela som niečo pohodlnejšie aj na spinkanie v športovej časti, nie je malá? Díky moc
@ifkael a cybex??
Ani....na orbit len orbit ;)
@ifkael čo tak navštíviť zahraničných predajcov, náš dodávateľ autosedačky nedodáva, v USA ich majú aj s autosedačkami
@kiakocikovsvet myslite vylet do USA? 🙂)) tak to drahy spas...v eu sa nepredava- nesplna normy EU. 😕
@ifkael pokiaľ viem tak nie
@maya.h paráda 🙂
@milankovazuzana teším sa mu veľmi, len som tajne dúfala, že tam bude tá zmenšovacia vložka a teraz čítam na Vašom inzeráte, že tu ju nedostať ☹ vy ste ju objednávali z US, či? čo som našla, nie je drahá, len poštovné by bola asi pálka
@maya.h Ja som ju kúpila od jednej maminy, tá si ju doviezla priamo z USA
@milankovazuzana a Vy ju náhodou samostatne nepredáte? 😅
@maya.h Nie veru...
@milankovazuzana musím teda vymyslieť ako ju sem dostať z us 🙂
Ahojte, tak aj ja sa pripajam k vam orbitackam 🙂 dnes mi prisiel mocha orbit a tesim sa ako male dieta na Vianoce. Je uplne super, uy mame vsetci nacvicene skladanie, roykladanie, autosedacku mame cybex s adapterom, vyzera to fajn.
@teegreen objednali sme ju na stranke www.svetkocikov.sk, dorucili nam ho az domov, autosedacky myslim, ze iba cybex a maxicosi
@dasamo pomýlili sme sa, objednavali sme ho presne na http://www.kocikovsvet.sk/orbit-baby/868-orbit-...
neviete kde maju orbit v predajni? okrem brendonu..
@dasamo to je jednoducho jediný kočiarik, čo vypadá lepšie v reáli ako na obrázkoch.žiaden iný to tak nemá-obrázky krásne, ale skutočnosť úúúplne iná.Vitaj medzi nami fajnšmekerkami 🙂 🙂 🙂
@milankovazuzana dakujem 🙂 je fakt uzasny a splnil uplne na 100per moje ocakavania
@dasamo aj moje 🙂

@kiakocikovsvet ja som sa to pytala informacne a len mi to vrtalo v hlave, preco nikde nieje
A ak by som potrebovala na orbit tak urobim vsetko preto aby som zohnala orbit autosedacku.... Maxicosi sa mi nepaci na nom, ale dakujem za radu