icon

Kočík Stokke verzus Orbit G2

katkasofi
19. júl 2012

Ahojte babenky...Máte tu niektorá tieto kočíky? Veľmi sa mi páči Stokke - ale zdá sa mi športová časť malá...a páči sa mi aj Orbit G2-ale u tej ma odrádza rukoväť...chcela by som vcelosti - nie ako na golfáči. Našla som tu diskusiu o Stokke ale Orbit nespomína nikto..A baby, ak máte Stokke, aké veľké dieťatko tam vozíte??? Chcela som niečo pohodlnejšie aj na spinkanie v športovej časti, nie je malá? Díky moc

maya.h
26. júl 2013

@ifkael nech sa kľudne ventilujú, keby si aspon video na youtube pozreli, tak by možno zmenili názor... ale porovnávať kočík ten čo má pani s orbitom, tak akože, len sa pousmejem 🙂

dasamo
26. júl 2013

@maya.h som sa zasmiala od srdca,ste si precitali co vypisuje na svojom profile, to nestoji za reakciu, to mozu fakt len zakomplexovane sliepky....

ifkael
26. júl 2013

Komu nieje z vzhuru dano, v apatice nekoupi...

biancal
26. júl 2013

@ifkael ty o com hovoris? 😀 sportova cast na mojom kociku sa da normalne polohovat, neviem odkial si to nabrala 😀 zabudla som ze vas fotia paparazzi a musis dieta schovavat pred objektivmi 😀 ja nemusim davat ziadnu plienku na striesku, da sa sklopit az uplne dole 😉
@dasamo bola som s manzelom na tom nakupe, nemusite ma tu hned chytat za slovicka 🙂 tazko by som to sama dvihla 🙂 a mame to cez ulicu, takze nevidim problem v tom, preco by sme mali ist autom ked do obchodu vidim z okna 🙂
toto vsjo 😀 prijemnu cestu do vesmiru na ORBITE prajem 😀

biancal
26. júl 2013

@ifkael ano, dcera sa mi narodila skor, ale co to ma s tym spolocne? ze sa mi musia pacit "celebritne" kociky? 🙂

ifkael
26. júl 2013

@biancal no rozumu Ti to nepridalo

ifkael
26. júl 2013

Sama sebe si robis zle, ked Ta rozhodia take nepodstatne veci..aky ma kto kocik. "celebritnym" si ho nazvala Ty.

biancal
26. júl 2013

@ifkael vidis, ale neodpovedala si 🙂

milankovazuzana
26. júl 2013

Dievčatá, vôbec to tu nerozoberajte, lebo to práve poniektoré mamičky chcú-rýpnuť a potom čakajú na Vaše komentáre.Darmo budete mamičke vysvetľovať prednosti kočiarika, keď sa jej nepáči a aj keby, tak by to nepriznala.Zbytočne mrháte písmenkami a svojim časom.Najlepšie je nechať takú poznámku nepovšimnutú a toto by ju práve prekvapilo-tá reakcia... žiadna... 🙂
Na jej poznámke musíte nájsť pozitívum pre seba...aké??? No predsa že z Orbitu sa nestane masová záležitosť aspoň pre mňa je to určite super. 🙂

biancal
26. júl 2013

@ifkael kocikujem 4 mesiace a nemam najmensi problem, vobec sa nenarobim ako vravis. Sportovu cast mame polohovatelnu,ziadny rovny sed, mala mi este nesedi, neviem odkial si to nabrala , krasne sa zmesti do auta, nie vsak maleho /audi Q5/
co takto si dat crash test? 😀 na roznych terenoch, slovenskych rozbitych chodnikoch, na snehu 😎

dasamo
26. júl 2013

@biancal prepacte iba sa vas opytam, naco reagujete na tuto temu? Lebo nemate ani Stokke, ani Orbit. Myslim, ze tema znela stokke versus orbit a nie celebritne kociky 🙂 asi mate na vychode fakt vysoke teploty a nemoyete nic ine robit iba rypat do slusne komunikujucich ludi? Inak vsimla som si jednu zaujimavu vec, my celebritne mamicky 🙂 co schovavaju deti pred fotakmi 😀 a nie pred slnkom atd....kazdy si to moze vysvetlit podla svojho, reagujeme a piseme na urovni a inteligentne a nerypeme zbytocne, akurat si vymiename skusenosti a info a tie obycejne plebejske mamicky s necelebritnymi mamickami reaguju presne na ich necelebritnej urovni. Toto tiez pochopia, len ti inteligentnejsi ako som to myslela. Mna uprimne nezaujima co si myslis o mojom kociku, tak ta poprosim reaguj na temy do ktorych patris a bude vsetko ok, mozno aj prsat bude 🙂 pa a pekny den.

maya.h
26. júl 2013

@biancal No, písala som, že ma tieto komentáre pobavia, ale zase už dosť bolo, nie? Dobre, potrebovala ste si vyjadriť názor, ok, nepáči sa Vám, ani nám Váš ... A teraz čo? Dokedy tu budete s nami diskutovať? A o čom hlavne? Nás nepresvedčíte o tom, že Váš kočík je lepší, to je na 100% isté 😉 ďakujem za názor, ja Vám úprimne želám veľa zdravia pre Vaše malé bejby, pekne sa kočikujte a užívajte života

ejka0812
26. júl 2013

@biancal uz bezte porovnavat svoju polsky traktorik do inej temy..napriklad chodte ku Stokackam a mozno vas pre vasu inteligenciu hned na zaciatku vyhodia z konverzacie,co sme mali urobit aj my 😉 nevsimli ste si,ze vas nazor tu uz nikoho
nezaujima a hlavne neporovnavame polske kociky s Orbitom...

ejka0812
26. júl 2013

@ejka0812 to ako by som porovnala Ladu s Lamborgine...😀 😀 😀

mikolajova.zuzana
26. júl 2013

@biancal - nechcela som reagovat ze vobec na blbe poznamky, ale neda mi... majte svoj kociarik, vybrali ste si ho a ked ste spokojna, tak je to Vas problem a Vasa vec, samozrejme su dolezitejsie veci ako kociarik, ale nechapem preco potom riesite nas kociarik... nemusi Vas zaujimat vobec, tak zbytocne sa tu nenaparujte a nepiste Vase nazory na nieco, co ste v zivote ani len neskusili... chodte sa trapit nad svojim kartonom mlieka a nelenivostouchodit do obchodu peso...

nikto nie je zvedavy na Vas nazor... ked si ho kupite a vyskusate, potom sa ozvite ako ste alebo nie ste spokojna... nerieste pre Vas zbytocne veci, vy ste si vybrali a aj my sme si vybrali... a nastastie je ich tolko na trhu, ze si kazda moze vybrat to co chce, a nezalezi na peniazoch...

biancal
27. júl 2013

@ejka0812 radsej polsky traktor ako cinsky zberac kukurice 😀 😀

ifkael
27. júl 2013

Citam teraz zaujimavu knizku.... Dusevni svetlo. Dakujem za moznost cvicenia...

Odpustam Ti, ze mi svojou blbostou dvihas tlak
Odpustam si, ze som sa do toho zamotala

....zo stresov a negativnych myslienok su choroby a zle veci cloveka stretaju.... A ja uz sa budem mat len a len dobre.

kosicanka1
27. júl 2013

@ifkael odporucam docitat vsetkych osem casti, hlavne poslednu Odpusteni skutecne a zdanlive

ifkael
27. júl 2013

@kosicanka1 dik, je super, planujem sa preluskat cez vsetky

kosicanka1
27. júl 2013

Suhlasim

ifkael
28. júl 2013

Stve ma to... Kto ma orbit pise ako super sa s nim chodi... Kto ho nema, ze ovladanie strasne ://

Hadam sa do Ba dostanem skoro- harasi mi z neho

lentila.g
28. júl 2013

@ifkael tak ked porovnam orbit a bgb
Tak môj pohľad..orbit prejde lepšie teren(trávnik,rozburane chodníky,)ale v porovnani s bgb sa ťažšie manevruje...to kg navyše je tam cítiť..ale materialovo je orbit lepší
Podložka sa oplatí zohnať ťa zmensovacia ťa je super..my sme dovolenkovali s bgb cam aj bee ale tu podlozku som striedala a teda ťa "tenka"strieška mi chýbala lebo to predĺženie a otáčanie mi chýbalo
Mne osobne ten kocik vyhovuje je to niečo stokke a bgb vzhľad funkčnosť a pohodlie i ked bgb a stokke to tiež spĺňajú..
No a orbit sa krásne skladá...je aj spratnejsi ako bgb..ale zasa záleží aké auto ako často cestuješ...
Možno 1"nedostatok"vždy ked chceš otáčať musíš dať do lahu co je logické a potom posadit a ťa opierka nôh ked otacaš a chceš dať smerom k sebe musí byt na minimum aby si zmestila medzi konštrukciu a potom dopasovať na ktorú pozíciu

biancal
29. júl 2013

@ejka0812
@ifkael
ked sme uz pri tom traktore , ten ma zadne kolesa velke a predne male, ako ten vas 😀

teegreen
Odpoveď bola odstránená
maya.h
30. júl 2013

@teegreen možno tak nazýva svoj kočík, že Q5 😀

milankovazuzana
31. júl 2013

Sme domka.Vzali sme Orbitíka do Tatier a musím teda povedať, že sme spravili dobre.Prešiel po teréne, kameňoch, po rozpálenom asfalte, nastúpil do električky a samozrejme malý pánko si v ňom pospinkal.Nesmiem zabudnúť na dokonalú skladnosť, keďže sme išli vláčikom...a to všetko bez jediného škrabančeka, poškodenia.Tak, ako sme šli do Tatier, tak sme sa i vrátili...Paráááda!!! 🙂

ejka0812
31. júl 2013

To je kociarik...😀 😀 😀...sprijemnil vam super dovolenku v Hillsiku..B-)

ejka0812
31. júl 2013

@biancal Jaaaaj ,taketo matky vychovavaju deti...Boze...chuda dieta,fungovat s takouto cudackou a navyse primitovnou...

ejka0812
31. júl 2013
ejka0812
31. júl 2013

@ejka0812 A zvladneme aj cestu do lietadlo...uz sme v nom 😀😀😀