icon

Kočík Stokke verzus Orbit G2

katkasofi
19. júl 2012

Ahojte babenky...Máte tu niektorá tieto kočíky? Veľmi sa mi páči Stokke - ale zdá sa mi športová časť malá...a páči sa mi aj Orbit G2-ale u tej ma odrádza rukoväť...chcela by som vcelosti - nie ako na golfáči. Našla som tu diskusiu o Stokke ale Orbit nespomína nikto..A baby, ak máte Stokke, aké veľké dieťatko tam vozíte??? Chcela som niečo pohodlnejšie aj na spinkanie v športovej časti, nie je malá? Díky moc

lentila.g
31. júl 2013

@ejka0812 parada sa teším na postreh orbit a piesok ale určite ok
Aha ak dovolenkujete teda🙂

milankovazuzana
31. júl 2013

@ejka0812 Kočiarik nás nesklamal ani na chvíľku, zvláda aj kamenistý terén.

ejka0812
31. júl 2013

@lentila.g no to bola len lietadlova restauracia v Znojme 🙂 ale v auguste dufam vyskusame aj ten piesok B-) a vy ste teda dovolenkovali s bgb?

lentila.g
31. júl 2013

@ejka0812 áno lebo tie vie muz poskladať kým ja som deti natahovala🙂 a preto ze skejt mame k bgb tak sme striedavo používali..
Ale strecha orbitu a otáčanie chýbalo mi..

biancal
1. aug 2013

@ejka0812 ešteže ty niesi primitivka , nechápem prečo mi tu nadávaš ?! zato že sa mi nepáči tvoja vesmírna loď už som čúdáčka a moje dieťa je chudák?! čo má kočík spoločné s výchovou akože?! som zabudla, že tu samá Beyoncé, Rihanna 😀 celebtiry, vaše deti fotia paparazzi a naháňajú vás od rána do večera 😀 vyznamenala si sa, s tými nadávkami si len ukázala čo si zač

ejka0812
1. aug 2013

@biancal jaaj..pre Panicky s kym sa tu na MK stretnete...uz sme vam povedali nech odidete s vasim polskym tragacom niekam..nieste kompletna aj s vasimi primityvnymi nazormi vy "celeptira"...

biancal
1. aug 2013

@ejka0812 nemáš žiaden argument tak urážaš?! ukázala si sa ty ako primitívka 😀 úbožiak sa vie len s urážkami brániť...
aj ty sa strč , so svojím TESCO vozíkom 😀

ejka0812
1. aug 2013

@biancal 😀😀😀 vsimli ste si,ze na vas a vasu hlupost uz nikto nereaguje...takze uz ani z mojej strany ziadne plytvanie slovicok...komunikuje vobec s takou hlupanou tu MK niekto???😀😀😀 Idem vas nahlasit , co za cudacke.individum sa miesa do tem o ktorych nema ani ponatie..
FUJ FUJ FUJ...chudak vasa rodina s cim to musi zit...s hlupanou,co sa tu hra na "celeptiru'😀😀😀

maya.h
1. aug 2013

@ejka0812 Zjavne je narušená, netreba na ňu reagovať, keby si po sebe prečítala čo píše... Tu vypisuje, že sa jej kočík nepáči, ok, nech si vyjadí názor a ďalej nerýpe, ani mne sa nepáči plno vecí, ale nikdy by som takto ako ona nedovolila vypisovať. Už by sa mohla niekde vypariť, byť na jej mieste, tak mi je už len trápne nahliadnúť do tejto témy, nie to ešte vkuse reagovať.

maya.h
1. aug 2013

Dievčatá, nikdy som si nevedela predstaviť ako vyzerajú tie farebné striešky na red a mocha, tu som to našla, keby ste zvedavé 🙂
http://www.diapers.com/p/orbit-baby-color-pack-...

teegreen
Odpoveď bola odstránená
ejka0812
1. aug 2013

Ja som z tych striesok chora 😉 neviem sa rozhodnut nad fialovou a bielou, kedze mame red korpus 😀 a idem aj do skejtiku,uz ho niekto mate?Zacali ho predavat aj na SR 😀 huraaa...

ejka0812
1. aug 2013

@maya.h tie striesky aj s podlozkou sa daju zohnat aj na SR vsakovake 😉 farbicky..
.

maya.h
1. aug 2013

@ejka0812 áno viem, len zatiaľ som nikde nenašla obrázok ako vyzerá napr. red s fialovou strieškou, tam keď kliknem na farbu, tak je vyobrazená fialová s strieška s black, red aj mocha. všade som zatiaľ videla iba black s farebnými strieškami..
inak nad tým skejtíkom som dumala aj ja, ale mne by bol už asi zbytočný, malá má cez 4 roky, keby má o rok menej, tak ho beriem 😀 a mohli by aj tú zmenšovaciu vložku tu na Sr predávať, kurnik 😀
@teegreen som zvedavá, čo odpíše, či potrebuje pomoc 😀

ejka0812
1. aug 2013
milankovazuzana
2. aug 2013

@ejka0812 tot už mám napozerané, jááááj, všetky farbičky sú prekrásne sýte, mňamkovééé, ešte dobre, že nemám čierny spodok, tyrkys, green by boli naše 😀 😀 😀
Akurát som sa pustila do údržby Orbitíka, stojí tu v obyvke celý holatý 😀 😀 😀

ejka0812
2. aug 2013

@milankovazuzana no ale aky bude teraz vonavucky...krasnunky.Ja som tiez oprala podlozku a dnes si ho prebrala 🙂 B eatka bez podlozky,tak sa mozno uvidite na zmrzlinke a vcera sa ten nas Michaelko vyznamenal pred Milankom aky je neposlusny zlodusik..ospravedlnujeme sa a ked sme sa rano zobudili tak skonstatovali,maminka vies co plepac ja uz bude 😉 m posluchat

milankovazuzana
2. aug 2013

@ejka0812 Evi, veď vieme aké sú detičky, keď sa im darí, tak poriadne 😀 😀 😀 Nič si z toho nerob, veď my najlepšie vieme, aký Miško je, takže toto vôbec nerieš...
My máme dnes údržbový deň.Milanko mi vymieňa bielu šípku na Stokke-a teda už mu nervy pracujú, lebo to nejde tak ľahko, ako je uvedené na návode, ja periem Orbitíka, lebo je od nožičiek zaprášený a to nieje nič pre moje jemnocitné oči 😀 No a ešte si robím údržbu na sebe, lebo v Tatrách na to nebol čas 🙂
Evi, neskákneme podvečer na Grúň s drobcami?

milankovazuzana
4. aug 2013

Dvaja hlavní aktéri tejto témy... no nemilujte ich ... 🙂

milankovazuzana
4. aug 2013
maya.h
4. aug 2013

@milankovazuzana aaaaaa, jeden krajší ako druhý 😵 😵 😵

milankovazuzana
4. aug 2013

@maya.h veď to... 😀

maya.h
6. aug 2013

dievčatá, potrebujem pomoc, chorá som z tej zmenšovacej vložky,,, kamoška mi ide do miami na dofču, vie mi ju tam niekde priamo v obchode kúpiť, alebo sa to dá len objednať z orbitbaby ako spare parts??

dasamo
11. aug 2013

chcela by som sa opytat. ked ste davali babo do kocika 1.x oprali ste vnutornu latku? Uz sa nam to blizi.....

milankovazuzana
11. aug 2013

@dasamo Určite nie.Všetky naše kočíky pokiaľ boli nové išli priamo na vec, bez prania.

milankovazuzana
14. aug 2013

Takto sme si my dve s Evkou @ejka0812 dnes vyšli s našimi detičkami 🙂 🙂 🙂 ... a s Orbitíkmi 🙂 Gabi, pridáš sa?Nech rozbiješ tú červenú 😀 @lentila.g

lentila.g
14. aug 2013

@milankovazuzana @ejka0812 baby kocky ste
A tie kociky...
Nem draždi aj taký dobrý kolač by som si dala...

milankovazuzana
14. aug 2013

@lentila.g Veru prídi, najprv vymetieme obchodík a potom aj koláčiky si dáme. 😀

ejka0812
14. aug 2013

@lentila.g No pridi....pokocháme sa Orbitíkom a pokecáme... 😉

lentila.g
18. aug 2013

??? Toto ma prekvapilo...