Kočík Stokke verzus Orbit G2
Ahojte babenky...Máte tu niektorá tieto kočíky? Veľmi sa mi páči Stokke - ale zdá sa mi športová časť malá...a páči sa mi aj Orbit G2-ale u tej ma odrádza rukoväť...chcela by som vcelosti - nie ako na golfáči. Našla som tu diskusiu o Stokke ale Orbit nespomína nikto..A baby, ak máte Stokke, aké veľké dieťatko tam vozíte??? Chcela som niečo pohodlnejšie aj na spinkanie v športovej časti, nie je malá? Díky moc
@lentila.g tak tomu dobre nechápem, nakoľko sa Milankom pozeráme na náš Orbit v tej prvej polohe-takto najviac vozíme Miška a teda to vôbec nieje sedačkou smerom nadol a už vôbec tam nieje kolmá opierka, takže nerozumiem, čo chcel básnik povedať.Ten 2. obrázok akože správny je podľa mňa tá 1. poloha, lebo 2. poloha je viac šikmá...
@milankovazuzana no veď ja som tiež bola v šoku...ja som to nepochopila ale obrázok ma nepustí...tak asi aj do orbitu pisneme..ze prečo???
Evi, tuto vidíš šedý set na red kočiariku... pjeknéééééééé @ejka0812
Ako tak pozerám, to je klasická G2 ako máme my, len má šedý set a upgrade na Helihíka a helixíkovú rúčku.
Tak a mz uy mame napln do orbitika. Damiana 😉 3240 a 49 a len co sme prisli domov som ho supla do kocika a bol vrcholne spokojny. Vanicka je super. Makkkkucka a hlboka a nam nie je teda vobec kratka.
@dasamo Pripájam sa i ja, malinkému prajeme veľa zdtavíčka, krásny život a veľa nabehaných kilometrov v jednom z najúžasnejších kočiarikov sveta. 🙂
P.S. A foto je kdeee? 😀
Dakujeme. Foto hned dam. Len sme ste trochu mimo vsetci. Ale naozaj sa mu tam velmi pacilo. Cuckal si tam a spinkal,najradsej by som uz vyrazila do ulic,len sa ledva hybem 😒
@dasamo Ná neboj, bolesť pominie, času na kočíkovanie máš 3 roky 😀
Vcera sme isli 1.x k lekarke a ja som musela ist samozrejme s kocikom 😉 je supeeeeeer. Ako ma vsetko bolelo, potila som sa, podrazdena som bola, vsetko zmizlo ked mi manzel rozlozil kocik a ja ako taky spokojny pav som si kracala 🙂 a dnes uz ideme konecne na prechadzku, tesim sa ako mala. Inak vanicka na hojdacej casti, nemozem si vynachvalit. tu mame dole a maly si tam cucka cely den. Fakt neskutocne dobry napad.
@lentila.g všetci sú super, aj tie paličky 🙂
Ahoj. Uchvátil nás tento kočárek. Neví někdo kde se dá koupit Orbit baby Helix se zasláním do Čr?
Moc děkuji. 😉
velmi rozmyslam nad týmto kočíkom, ale nemám si ho kde odskúšať. Nikde ho nemajú na pedajni. Len by ma zaujímalo či sa dá dať športová čast úplne do ľahu. Lebo na videách to nieje zobrazené. Neviete mi povedať?
@miska1988135 V Brendone v Ba ho majú, ja som tam kupovala. A športová časť má korýtkové sedenie, takže polohuješ celú časť, nie len opierku...presne fotka nad tebou je v sleep polohe

@lentila.g aj mňa teda...