icon

Kočík Stokke verzus Orbit G2

katkasofi
19. júl 2012

Ahojte babenky...Máte tu niektorá tieto kočíky? Veľmi sa mi páči Stokke - ale zdá sa mi športová časť malá...a páči sa mi aj Orbit G2-ale u tej ma odrádza rukoväť...chcela by som vcelosti - nie ako na golfáči. Našla som tu diskusiu o Stokke ale Orbit nespomína nikto..A baby, ak máte Stokke, aké veľké dieťatko tam vozíte??? Chcela som niečo pohodlnejšie aj na spinkanie v športovej časti, nie je malá? Díky moc

milankovazuzana
18. aug 2013

@lentila.g aj mňa teda...

milankovazuzana
18. aug 2013

@lentila.g tak tomu dobre nechápem, nakoľko sa Milankom pozeráme na náš Orbit v tej prvej polohe-takto najviac vozíme Miška a teda to vôbec nieje sedačkou smerom nadol a už vôbec tam nieje kolmá opierka, takže nerozumiem, čo chcel básnik povedať.Ten 2. obrázok akože správny je podľa mňa tá 1. poloha, lebo 2. poloha je viac šikmá...

milankovazuzana
18. aug 2013

Veď aj na ofic. stránkach a obrázkoch je to tak ako je to v reáli, aj tu vidno, že kolmo to nieje...

lentila.g
18. aug 2013

@milankovazuzana no veď ja som tiež bola v šoku...ja som to nepochopila ale obrázok ma nepustí...tak asi aj do orbitu pisneme..ze prečo???

milankovazuzana
18. aug 2013

Evi, tuto vidíš šedý set na red kočiariku... pjeknéééééééé @ejka0812
Ako tak pozerám, to je klasická G2 ako máme my, len má šedý set a upgrade na Helihíka a helixíkovú rúčku.

dasamo
20. aug 2013

Tak a mz uy mame napln do orbitika. Damiana 😉 3240 a 49 a len co sme prisli domov som ho supla do kocika a bol vrcholne spokojny. Vanicka je super. Makkkkucka a hlboka a nam nie je teda vobec kratka.

maya.h
20. aug 2013

@dasamo Gratulujem a veľa zdravia maličkému 🙂

milankovazuzana
20. aug 2013

@dasamo Pripájam sa i ja, malinkému prajeme veľa zdtavíčka, krásny život a veľa nabehaných kilometrov v jednom z najúžasnejších kočiarikov sveta. 🙂
P.S. A foto je kdeee? 😀

dasamo
20. aug 2013

Dakujeme. Foto hned dam. Len sme ste trochu mimo vsetci. Ale naozaj sa mu tam velmi pacilo. Cuckal si tam a spinkal,najradsej by som uz vyrazila do ulic,len sa ledva hybem 😒

milankovazuzana
20. aug 2013

@dasamo Ná neboj, bolesť pominie, času na kočíkovanie máš 3 roky 😀

lentila.g
20. aug 2013

@dasamo blahozelam a prajem veľa zdravíčka a spokojnosť a radosť z kočika nech pretrváva na oboch stranách
A foto keď sa podarí tak poteší 🙂

lentila.g
21. aug 2013

Naše " paličky" a helix

dasamo
22. aug 2013

Vcera sme isli 1.x k lekarke a ja som musela ist samozrejme s kocikom 😉 je supeeeeeer. Ako ma vsetko bolelo, potila som sa, podrazdena som bola, vsetko zmizlo ked mi manzel rozlozil kocik a ja ako taky spokojny pav som si kracala 🙂 a dnes uz ideme konecne na prechadzku, tesim sa ako mala. Inak vanicka na hojdacej casti, nemozem si vynachvalit. tu mame dole a maly si tam cucka cely den. Fakt neskutocne dobry napad.

milankovazuzana
22. aug 2013

@lentila.g všetci sú super, aj tie paličky 🙂

tadeas01
16. sep 2013

Ahoj. Uchvátil nás tento kočárek. Neví někdo kde se dá koupit Orbit baby Helix se zasláním do Čr?
Moc děkuji. 😉

lentila.g
16. sep 2013

@tadeas01 ja ho mám z USA lebo Európa akosi nič neponúka nikde..
Len tá cena postovneho,clá a všetkého je dosť vysoká odtiaľ

tadeas01
17. sep 2013

@lentila.g Děkuji za odpověď. A na jakých stránkách jste ho objednávala? Kolik asi dělají poplatky okolo (pošta, clo)

lentila.g
17. sep 2013

@tadeas01 mám ho z amazonu,poplatky pošta je drahá vcera som za balik 0,5kg platila 15€

tadeas01
17. sep 2013

@lentila.g Děkuji, když tak koupím G2. Ale chtěla bych černou konstrukci a spojenou ručku.

lentila.g
17. sep 2013

@tadeas01 ja som kúpila k tomu aj palice(rucky) a dá sa(dokonca pri častom skladáni do autá pre mna pohodlnejšie)

tadeas01
17. sep 2013

@lentila.g Tak nakonec jsem objednala G2 a dokoupím spojenou rukojeť. Psala jsem i do Brendonu. Jestli posílají do Čr, ale odpověď nepřišla. Chtěla jsem jen sporťák tady musím koupit i hluboou korbičku.

lentila.g
17. sep 2013

@tadeas01 uz si objednala?
Brendon asi nie, od nich dlhsie vzdy trva odpoved
ja stale zvazujem ci ten moj predat ci nie..zasa ma chytilo stokke za srdce..ten krat po druhe🙂 i ked uz nie jedna mamicka orbito/stokke povedala Orbit...

tadeas01
17. sep 2013

@lentila.g Už jsem ho objednala, ale za kolik by jsi ho chtěla prodat?

lentila.g
17. sep 2013

@tadeas01 ja ešte neviem ja som si to neuvedomila ze g2 si uz vzala

tadeas01
17. sep 2013

@lentila.g Možná, že by šla objednávka ještě zrušit. Ale záleží zda ho chceš opravdu prodat a taky za kolik. 🙂

lentila.g
17. sep 2013

@tadeas01 to som v štádiu úvahy to je ešte ďaleko možno od realizácie predaja..

maya.h
18. sep 2013

čaute ženy, aj takto sa dá 🙂 😀

tadeas01
25. sep 2013

Tak už máme Orbita také doma, pocity zatím celkem dobré. Dneska se chystám otestovat ho venku.

miska1988135
25. sep 2013

velmi rozmyslam nad týmto kočíkom, ale nemám si ho kde odskúšať. Nikde ho nemajú na pedajni. Len by ma zaujímalo či sa dá dať športová čast úplne do ľahu. Lebo na videách to nieje zobrazené. Neviete mi povedať?

maya.h
26. sep 2013

@miska1988135 V Brendone v Ba ho majú, ja som tam kupovala. A športová časť má korýtkové sedenie, takže polohuješ celú časť, nie len opierku...presne fotka nad tebou je v sleep polohe