icon

Kočík Stokke verzus Orbit G2

katkasofi
19. júl 2012

Ahojte babenky...Máte tu niektorá tieto kočíky? Veľmi sa mi páči Stokke - ale zdá sa mi športová časť malá...a páči sa mi aj Orbit G2-ale u tej ma odrádza rukoväť...chcela by som vcelosti - nie ako na golfáči. Našla som tu diskusiu o Stokke ale Orbit nespomína nikto..A baby, ak máte Stokke, aké veľké dieťatko tam vozíte??? Chcela som niečo pohodlnejšie aj na spinkanie v športovej časti, nie je malá? Díky moc

miska1988135
26. sep 2013

@maya.h dakujem, ale nozičky má tak hore, nedá sa cele dieťatko vystreť, alebo ked sa bude chcieť pretočiť na brusko ked bude vecsie??

maya.h
26. sep 2013

@miska1988135 áno má ich vyššie, na bruško sa nevie pretočiť.. ale ja by som malého aj tak nenechala v šporťáku na brušku, predsa len musí byť pripútané.. pri dcére som mala kočík, ktorý sa dal dať aj do ľahu, doma spávala vždy len na brušku, ale v kočíku aj tak zaspala ,normálne, 🙂

miska1988135
26. sep 2013

@maya.h no lebo známa má teutoniu, je to obrovský kočík, tá športová čast, ze babo pol rocne v pohode nemusi byt v lahu na brusku pripútané. nemá kadial spadnút 🙂 a si spokojná s Orbitom? rozmýšlam ze ho kupim rovno, a nebudem ho ani skúšať.

maya.h
26. sep 2013

@miska1988135 ja áno, veľmi, nemenila by som, milujem ho... dlho som kočík vyberala, bola som rozhodnutá pre Stokke, s tým winter kitom nemá chybu na źimu, a potom som náhodne kuk sem do tejto témy a už išli youtube videá a porovnávačky... má asi všetko čo som chcela, madlo na kĺb, odpruženie, kolieska nie sú nafukovacie, dostatočne veľké, terén super zvládajú, velikánska strieška, nefúka mu, nesvieti mu slnko, je ľahký, niečo cez 11kg a na to, že je veľký, tak superskladný, v aute zaberá málo miesta.. nemusíš dokupovať držiak na pohár... najprv som váhala, že ako mi budú vyhovovať tie rúčky, ale super sa mi tlačí kočík, keď mám nejakú ľahkú tašku, tak ju tam zavesím... nákupný košík mi vôbec nechýba, taška pod kočíkom je veľká a keby, dajú sa dokúpiť nákupné koše..no a otáčanie je super, točím s ním stále 🙂

milankovazuzana
26. sep 2013

@miska1988135 tak, tak, Orbit je všetko v jednom. 🙂

milankovazuzana
26. sep 2013
milankovazuzana
26. sep 2013

@miska1988135 v bazáriku predáva kamarátka takýto červený, úplne nový, bez škrabancov, kupovaný na SK...

miska1988135
29. sep 2013

@milankovazuzana
@maya.h bambule díky moc.. už som ho aj objednala 🙂 dufam že budem spoko.. uf dosť je drahý, este ked si predstavím čo vsetko treba dokúpiť. ale tak na prvé bábo sa nikdy nešetrí 🙂

miska1988135
30. sep 2013

@milankovazuzana
@maya.h ozaj holky, este posledná otázka 🙂 autosedačku nepotrebujem, vsak? iba ten adapter maxi cosi. Tam sa dá dať aj vanička aj športová čast.Dobre som to pochopila? 🙂

milankovazuzana
30. sep 2013

@miska1988135 vaničku dáš napriamo, bez adaptéra.Ak máš redukciu na Maxi Cosi, tak si tam dáš túto sedačku.

maya.h
30. sep 2013

@miska1988135 ak nebudeš chodíť s autosedačkou na konštrukcii kočíka, tak netreba maxi cosi adaptér, vaničku aj športovú časť dávaš napriamo ako píše milankovazuzana... ten adptér slúži len ak tam chceš dať cabriofix alebo pebble

miska1988135
10. okt 2013

@maya.h
@milankovazuzana takže už ho máme doma asi týžden 🙂 babyyy len tá vanička je neaká malá. dokedy ste v nej vozili vaše mimi? má len 63 cm.. to je tak na 2-3 mesiace nie?? Tá športová čast je krásna, len neviem ako tam dám male mimi ked mu bude vanička malá. To mam kupovat este jeden?? :D A autosedacku som chcela original Orbit, len to sa tu nedá nikde kúpiť aby mi držala aj na konstrukciu,na ten kruh. Ci dá? Mali by ste mi napísať co vsetko ste ku kociku dokupovali. Potrebujem dieťa aj vozit už od malička. Alebo tam sedí na tu orbit konstrukciu to vajicko Maxi cosi a k tomu mam dokupit adapter?? prepacte za moje blbe otazky, len je toho na mna vela, vela informácií, a nestíham spracovavat 🙂)) baby diky za odpovede.. :*

maya.h
11. okt 2013

@miska1988135 no vanicka je mala, ja som ju nemala, my sme sa vozili este v starom kociku, ale teda mne v hlbokom deti ani jedno dlho nevydrzali, pistali tam, ale neboj, nebudes musiet kupovat druhy, do toho 4. mesiaca tam bude urcite v pohode 🙂 mne osobne sa na orbite paci iba origos autosedacka, tu novu nekupis, ale presne som videla na bazosi, ze predavaju orbit aj s orig autosedackou, mozno by ju predali aj samostatne... Inak musis dokupit ten adapter na maxi cosi alebo cybex. Dokupit este treba plastenku do dazda, to inak mohli mat automaticky ku kociku, ale co uz, ak chces nakupne bagy, inak nic take uz,,jj a este fusak, ale to mas ty este cas...🙂

milankovazuzana
11. okt 2013

@miska1988135 Myslím si, že vanička Ti poslúži presne toľko, ako má, toho by som sa vôbec nebála.Ja som takisto videla ten inzerát, určite napíš na tú sedačku, lebo veru krajšia autosedačka na svete neexistuje a praktickejšia, je do 1 roka a je dosť veľká, takže ak vyrastiete z vaničky, tak môžeš využiť aj ju a potom šup do športiačiaka. Celá tá zostava je najkrajšia, aká sa dá vôbec vidieť... 🙂 Pláštenku si kúp Emitex De Luxe XXL, stojí okolo 8€ a je na chlp rovnaká ako originál...

maya.h
11. okt 2013

@milankovazuzana to fakt je ta emitex taka?? Hned ju objednam, lebo ja som este stale nedokupila, zatial mi nebolo treba..A nahodou take nieco ako WK na Stokke nie je podobne aj na Orbit? 😀 ja z toho wk nemozem, to je uplne ze super, kvoli tomu ma škre, ze nemam stokke

milankovazuzana
11. okt 2013

@maya.h áno, tá Emitexová je super, lebo nieje tenká, je kvalitná a vypadá ako originál... Nie, WK nieje, ale to by ma fakt netrápilo, lebo nepotrebuješ ani SK, keďže strieška má UV30 a zatieni všetko, chodiť so slnečníkom je otrava neskutočná.Zase oproti Stokke si za 100€ urobíš radosť novými prekrásnymi poťahmi a tie nosíš celoročne...

miska1988135
11. okt 2013

@maya.h
@milankovazuzana už som im písala na inzeraty 🙂 dufam ze predajú. Fakt je parádna, ale raz som citala ze preto u nas nekupis tu autosedacku lebo v europe neboli povolene crashtesty s nou, ci co. Tak asi preto.. Som rada ze vanicku vyuzijeme do tych cca 4 mes. to je akurát 🙂 ved to už bude pomaly malý sedkať 🙂 dokupim este tie plastenky, potrebujem aj na sportovu cast aj na vanicku urcite.. ten nakupny kos asi nebude treba, to nahadzem do tej tasky co je pod kocikom 🙂 a este potrebujem fusak, ale asi malý kedze sa mi narodi vo feb to bude zima a velky už asi nevyuzijem. Tie striesky sú vychytavka. ja sa tesim ked kupim modru napr 🙂

miska1988135
11. okt 2013

ale ked tak premyslam tak asi strieska nova bude trosku od veci, kedze mam cerveny kocik, a cervenú tasku pod kocikom. to by sme boli jak v cirkuse :(

milankovazuzana
11. okt 2013

@miska1988135 tam pasuje iba black, alebo grey

miska1988135
22. okt 2013

@milankovazuzana
@maya.h baby paráda. som happy... dnes mi prišla aj autosedačka Orbit 🙂 je úžasnáá

ifkael
22. okt 2013

@miska1988135 kde si ju zohnala?

maya.h
22. okt 2013

@miska1988135 super 🙂 bábatenko bude pohodlne cestovať 🙂

milankovazuzana
22. okt 2013

@miska1988135 a fotka je kde?! 🙂 🙂 🙂

miska1988135
22. okt 2013

Neni síce cervená ale hlavne ze je :D

miska1988135
22. okt 2013

@ifkael cez bazos 🙂

milankovazuzana
22. okt 2013

@miska1988135 dokonalosť sama, to je z toho inzerátu, jak sme ti radili?

maya.h
23. okt 2013

@miska1988135 no pyšná je a ešte aj s fusakom, super super, normálne sa teším s tebou 🙂 a fusak sa ti ako pozdáva? vyzerá byť teplý?

lentila.g
23. okt 2013

@miska1988135 krásna je
A kúpila si aj s isofix do autá alebo bez a bude sa dat zapnúť pomocou pasu?

miska1988135
23. okt 2013

@milankovazuzana ano pisala som na dva inzeraty a jedna pani mi to predala 🙂
@maya.h no fusak je krásny, mám ten malý ale dá sa zvečšiť. Je teplučký ale neviem neviem či dosť. V zime bude dávať ešte pre istotu deku hrubú 🙂
@lentila.g ano aj ten adaptér mi k tomu predala 🙂 tak dnes ideme skúsiť zapnúť 🙂