Kočík Stokke verzus Orbit G2
Ahojte babenky...Máte tu niektorá tieto kočíky? Veľmi sa mi páči Stokke - ale zdá sa mi športová časť malá...a páči sa mi aj Orbit G2-ale u tej ma odrádza rukoväť...chcela by som vcelosti - nie ako na golfáči. Našla som tu diskusiu o Stokke ale Orbit nespomína nikto..A baby, ak máte Stokke, aké veľké dieťatko tam vozíte??? Chcela som niečo pohodlnejšie aj na spinkanie v športovej časti, nie je malá? Díky moc
@lentila.g ano je to vyborný systém 🙂 my sme tu dlhú dobu kočíkovali keď nám prišiel. Skladali, otáčali, skúšali 🙂 myslim ze aj my budeme spokojný. Pridám neaké fotky, co ked nám prisiel hned ame fotili.
Ale už sme ho aj zbalili a zagarážovali to ferrari do februara nech sa neuspiní. Takze nemozem ani nafotit vajicko s korbickou. Ale nafotim ako to vyzera aspon v aute 🙂
@miska1988135 super tesim sa na foto
@miska1988135 ACH ACH...ta cervena je krasna sama o sebe..a ta vanicka a stojan na nu...krochtam krochtam...podivana...balzam na oci 😀
@lentila.g zajtra pridam tu autosedačku :D neako nestihame namontovat do auta a po tme sa to tažko 🙂
@miska1988135 och... Paraaaada
@miska1988135 krááásny 🙂
@lentila.g Gabi, zimu strávime na Stokke a kupujem G3 a bude do 4 rokov, ja ho kceeeeeeeeeem-all bleck a ešte tú striešku v parížskej modrej, wauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
@milankovazuzana uzasny je? muz chce golfky ... asi mu ich kupim na leto...vsak golfove rucky, ako golfove rucky :D
len ktovie kedy pride k nam do EU 🙄
@ifkael no ja ho musím mať!!!
@milankovazuzana ok, tak na jar zhaname!!!! obetujem cameleona
@ifkael no ja ho beriem, len ty si veľmi prelietavá, neviem, čo Ti do jamuára ešte preletí popod nos 😀
@milankovazuzana chlapa uz vymenit nemozem, tak si to uzivam na kocikoch... 😀
a vsak furt len...stokke... bgb... a v kutiku orbit.. ale to mi vadilo, ze nieje cierna konstrukcia. Uz bude! co je super sprava....
@milankovazuzana FAKT ze ma vychytavky a je pekny v tej modrej
@lentila.g ja som verná manželka a aj ku kočíkom 😀 😀 😀 Monn, Stokke, Orbit, ani jeden neľutujem 🙂 🙂 🙂
@miska1988135 je neuveriteľnáááá, ale inak sa miminko nesmie voziť v aute v takejto sedačke, iba chrbátikom v smere jazdy...Až potom v tých väčších v smere jazdy, takže sa nediv.
@milankovazuzana ano je super 🙂 už chodíme s frajerom ako dvaja šialenci 🙂 s autosedackou a bez bába :D ano uz som vyguglila ze to nejde 🙂 ja uz sa tak tesim ked vytiahneme kocik. To budú prechádzky 🙂
@miska1988135 všetky hlavy sa budú obracať. 😀
@milankovazuzana Tak to je nas orbitik a fusacik, to, ze sa to da odzipsovat je super, odfotim aj vonku. V tej vanicke mal 3,5mesiaca a ledva ledva, fakt neviem, ako ho do nej narvem teraz ked posleme sportovu cast na reklamaciu.... no nejako vydrzime.
@dasamo nO krááása, farebne dokonalé, miminečko si tam hovie ako na perinečke, je to výnimočne krásny fusačik. 🙂 A Orbitík v hnedej, no paráda, ak nezoženiem G3, tak asi G2 bude hnedá 😀
@milankovazuzana a ja si zase brusim zuby na zltu striesku na leto, k tej hnedej podla super 😉

@miska1988135 super...
Ta funkcia otáčania je wau...nemusíš " pri vkladaní bojovať" teda ja som ju nemala ale známa nedá na ňu dopustiť a teda celu škálu orbit produktov
Potom nás ešte môžeš potešiť dakou foto🙂 ak budes mat chut