Kočík Stokke verzus Orbit G2
Ahojte babenky...Máte tu niektorá tieto kočíky? Veľmi sa mi páči Stokke - ale zdá sa mi športová časť malá...a páči sa mi aj Orbit G2-ale u tej ma odrádza rukoväť...chcela by som vcelosti - nie ako na golfáči. Našla som tu diskusiu o Stokke ale Orbit nespomína nikto..A baby, ak máte Stokke, aké veľké dieťatko tam vozíte??? Chcela som niečo pohodlnejšie aj na spinkanie v športovej časti, nie je malá? Díky moc
@dasamo nadhera, radost pozerat :D
@milankovazuzana Zuzka, maš info kedy bude v brendone g3? Budu mat aj na ciernej konstrukcii?
@farea Kati, včera mi odpísali, že ešte nevedia, že ešte ho nemajú v systéme, on sa celosvetovo odtajní 1.1., tak až potom sa to spustí.
@milankovazuzana juuuj ja ho akutne potrebujem :D :D :-P
@farea Kati, ja ešte viac ako Ty 😀 😀 😀
@milankovazuzana neveriiim, viac sa neda :D :D :D
@farea Kati, čo sa týka kočiarika, tak vždy sa dá 😀 😀 😀
Kočky, ktoré máte originál fusačik do športovej časti, aký je dlhý?
@milankovazuzana Zuzka, oni su tie L-kové vačšinou 105-110cm tebe by bodol voksi city/ urban to je 130
@farea určite Kati, uvidím, ako budeme - čo budeme mať v garáži, lebo asi do 4 rokov nám bude kočík súdený 😀
@milankovazuzana včerajšia info na Fb ma zmiatla. Dúfam, že príde g2 a oni výjdu s g3 ma šlahne.
@kilian @farea
aha, tu je so všetkým tá sada sa volá sidekick alebo tak nejak sa to píše...
http://okocik.sk/ostatne-doplnky-na-kociky/67-s...
Sme sa tam rozkokošili v Stokke, tak veru poďme radšej sem 😀, nech nemá Orbit polka Slovenska
Ahojky , tak bych se k Vam rada pridala, do ted jsem byla hrdou majitelkou stokke evo brown, ale uz ho posilam kamosce a pristi patek by mel dorazit orbit bababy G2 cerno bily, k nemu samozrejme nutnosti ruzovy set potahu a fusak elodie details apple of my eye. Uz se nemuzu dockat.
@kristynakubecova no ako som Ti písala, budeme čakať na Tvoje fotečky a 1. dojem 🙂 🙂 🙂 Dnes by tu mali pribudnúť- ak sa nemýlil čerstvé fotečky úplne nového Orbitíka, že Kati @farea?
@kristynakubecova to bude krasa
@milankovazuzana uz pozeram na telefon a cakaaam kedy pride. A uz aj helixové doplnky sú na cesteeee :D
@farea jémine...to je rýchlosť...
Ta ja budu mit tuto kombinaci, cerno bily, ruzove potahy a fusacek od talluly svetleruzovy puntik c 7 svetly ruzove fleece vevnitr. Hazu fotecky strihu fusaku ale je v podstate stejny jako bugaboo jen ma maprosto uzasne vychytame nozky. Nakonec jsem to nervove nevydrzela a objednala kocik uz dnes a dojde v utery, ja se nedockam, to je des.
@kristynakubecova No to verím, že budeš v očakávaní, to je také napínavé, ja sama to poznám, keď niečo objednám... sa vytešujem na ten okamih, keď sa vrhnem na krabicu, alebo obal a rvem 😀
@kristynakubecova tie fusaky sú šité?
No a navic novy, jupiii
@milankovazuzana jj a musim rict ze mnohem teplejsi a lepsi nez bugaboo, mela jsem uz bugaboo i tallulu. Ted je ma navic vychytany u tech nozek. A stoji i s postovnym 1600 coz je super, hodim ti na ni link jestli chces.
@kristynakubecova hoď 😀
milankovazuzana http://www.fler.cz/zbozi?ucat=198080
Tady jsou, pokud tam neni barva co by se ti libila tak vybirat ze vzorniku pres zakazkove siti. Na jaro planuju podlozku a decku 🙂)
@milankovazuzana mas to tu vyse🙂
Tak smutek, prave volali z prodejny, ze dodavatel prodal posledni cernej a ja musim pockat na novou dodavku takze bude az za 14 dnii!!!!!! HAUUUUUUUUUU
@kristynakubecova tak stokke nechavas doma este?
Tie fusaky vyzeraju dobre- ale maju aj upravu waterproof? Asi nie....to nemam rada na sitych veciach ze niesu funkcne ale kocka je inak sikovna ;)
@farea helix - to sa da dokupit ina rucka? Ci cely iny kocik?
Bude aj porovnanie orbit vs. Xplory?
Ak sa vzdam niekedy xplory tak len kvoli orbitu.
Ktovie kedy bude G3... To vy som dovtedy aj potajomky odlozila nan aby muz nevedel:D kto by to pocuval???
Takto ked je nieco doma tak sa prsiii s kocikom aky ma
@ifkael jsou impregnovane, odola to i prani. Takze jsou vode odolne, ano stokke jeste zustane,mam sice golfky ale kamoska nespecha, prodava cama takze to treba sladime i casove a kdyz ne tak holt tech par dnis golfacema vydrzime.
@ifkael a navic krom toho maji pod tou predni bavlnenou casti navic nepromokavou vrstvu talze nepromoknou, ja ho mela do bee all blacka a byl bozi, nemuzu si ho vynachvalit.
@kristynakubecova tak to ano potom ;)

@dasamo to áno, bude to perfektné.