Kočík Stokke verzus Orbit G2
Ahojte babenky...Máte tu niektorá tieto kočíky? Veľmi sa mi páči Stokke - ale zdá sa mi športová časť malá...a páči sa mi aj Orbit G2-ale u tej ma odrádza rukoväť...chcela by som vcelosti - nie ako na golfáči. Našla som tu diskusiu o Stokke ale Orbit nespomína nikto..A baby, ak máte Stokke, aké veľké dieťatko tam vozíte??? Chcela som niečo pohodlnejšie aj na spinkanie v športovej časti, nie je malá? Díky moc
@mikolajova.zuzana Niečo ako motivácia pre Zuzičku, tá ružovka s black korpusom, že wauuuuuu
@milankovazuzana jaj Zuzik, nadherna je ta ruzova, a mne sa aj fialkova - grape paci chi :D a snad z USA aj lacnejsie asi sa mi podari zohnat, len este musim manzela spracovat, a nejako nasetrit, chi ale ked sa chce sa da :D je nadherna :D
@mikolajova.zuzana jasné Zuzi, treba skúsiť cez lentilku 🙂 , určite by ti pomohla, ja mať dievčatko, tak ružovka je moja, fialka je krááásna, tá by sa páčila asi Evičke @ejka0812 , a pre mňa tyrkys ale hlavne zelenýýýý, fuj, ešteže mám ruby spodok a tam mi nič nejde 😀 😀 😀
@milankovazuzana krása! 🙂
@vevika1 Že? 🙂
@milankovazuzana mňa orbitík stále máta, ale to by môj muž asi nerozdýchal 😀
@vevika1 áno? Možno by si zvykol...ja mám výhodu, že my s mužom si sadneme takmer vo všetkom 🙂
@milankovazuzana krasna pinkacka 🙂 joooj, dufam, ze moje druhe dieta bude dievcatko a ja sa este viac vyblaznim 😉
@milankovazuzana Zuzanka dakujem ale mam bratranca v USA :D tak mam cez koho :D uvidime do leta ze ako, mozno nakoniec si len nejaku super podlozku usijem, a nejake doplnky vymyslim sama a nechame sivy, uvidim :D ale laka ma to chi chi
@milankovazuzana o to ani nejde, že by sa mu nepáčil, skôr by rukami zalamoval, že načo nám to je keď má malá už vyše 2 rokov 🙂
@vevika1 aha, no i v tomto sme boli chválabohu zajedno 😀
@mikolajova.zuzana Fíha, tak super, keď tam máš rodinku, však sa ho spýtaj na Orbit čo Ti povie, to je tam národný poklad 😀
dievcata mam smutnu spravu... uz nie som orbitacka... dnes mi kociar nastastie prazdny zletel dole schodamy, a odlomilo sa velke koleso v plaste, takze neopravitelne a ani nemaju na toto nahradne diely ani v USA. Sedacka je plne funkcna, len na strieske je suchuta farba zo schodov a malinka dierocka - fotocky mam v bazariku. Predavam sedacku, aj tasku aj bagy nakupne... ak by mal niekto zaujem o vsetko samozrejme dohoda mozna.
Som strasne nestastna... neviete o niekom kto predava konstrukciu sa dobru cenu? 😔 😖 ☹ 🙄
@mikolajova.zuzana ☹ ☹ ☹
ani vo vyrobni nemaju uz nahradne diely... je to len kociar koniec koncov, ale serie ma to a mrzi... co uz... ach jaj...
@mikolajova.zuzana 😒 ale hlavne ze prázdny ...
@lentila.g ved to ze mala tam nebola, lebo to by som asi uz lezala na psychiatrii... A ty nahodou nezvazujes kupu druheho sedadielka? chi? rovno sa pytam :D
@mikolajova.zuzana jeden moment som zvažovala ale nakoniec to poriešim len adapterom na autosedačku lebo Danielko uz nie je kočíkom tak posadnutý a ked sa niekde pôjde na den uz len na spánok ho s malým vymenim...
A uz asi aj do škôlky nastúpi
Skôr skejt musím pozhanať
@lentila.g oki :D dakujem
svitla mi nova nadej, moj drahy otec sa zaangazoval, a skusime dat opravit tu zlomeninu, tak snad to nejako zvladnu sikovne rucicky... a nebudem sa musiet rozlucit z najlepsim kociarikom pod slnkom...
Zuzanka - aj ked stokkacik bol vynimocny, ale teraz ked som pozerala nejaku nahradu nie drahu, lebo nemozem teraz minat, tak vzdy som skoncila pri orbite, ze jedine ten alebo ziaden iny uz... chi :D totalne som mu prepadla... :D tak snad sa ho pokusia sikovni chlapci opravit a snad bude pojazdny... fu - no som zvedava ci sa to podari - takze aj ked nechavam na predaj vsetko zatial - ale zatial je to z rezervou - ze snad stiahnem - drzte palce aby sa to podarilo 😅
@mikolajova.zuzana Zuzi, aj keď som si brúsila zúbly na podložku a kolesá, najradšej by som bola, keby sa dal opraviť-myslím si, že sa to dá.Skoro všetko sa dá, len treba nájsť tie šikovné ruky.Veľká škoda by ho bola.
No Zuzi, Orbit je silne návykový. 🙂 🙂 🙂 A jedinečný a výnimočný kočiarik.
@milankovazuzana Zuzanka mi hovor, ani som si ho nevychutnala, tak ma to mrzelo. Dokonca som este raz pisala do vyrobne, ze ci nahodou mi nevedia poslat tie plastove casti z novej konstrukcie, ze by som vymenila... a Zuzi urcite pasuju kolieska nafukovacie aj na novu konstrukciu? Zuzanka ak sa to nahodou nepodari naozaj nijako opravit, tak urcite myslim v prvom rade na Teba :D
@mikolajova.zuzana ja si myslím, že by pasovali...no bodaj by to mali, dobre si urobila, veď sa kočíky robia, tak by to mali mať.
@milankovazuzana snad, lebo na prvy mail sucho odpisali ze uz nevzrabaju a nevedia pomoct, ale mne to proste neda, pisala som hned vcera zase, a uvidim co napisu cez tyzden, snad by to mohli poslat a mam poriesene... :D
@mikolajova.zuzana Nedaj sa odbiť Zuzi, vypisuj im do úmoru.
@milankovazuzana A Zuzik, zase ma odbili ze musim jedine novu konstrukciu - nech sa daju vypchat - este som nedala opravit, lebo otec nestiha, ale dufam ze ho opravia, ak nie tak uz som zmierena - co uz...
brendon uz ma farebne potahy
@lentila.g áno, áno, pribudli tie naše farbičky, júúúúj 🙂
@mikolajova.zuzana tak šup ho do opravy 🙂, nech môžeš kupovať nové poťahy 🙂

@lentila.g a presne nato sme Orbitik vyuzili, v ZOO Ostrava,super😉