Kočík Stokke Xplory. Má ho niekto?
Zdravim vsetky mummies and mummies-to-be 🙂 S manzelom sa nam straaaasne zapacil kocik Stokke Xplory, prehladala som uz vsetky google od .sk az po australsky 🙂) ale celkovo je na nete strasne malo skusenosti. Vsetko co som nasla tu na Slovensku su len nazory mamiciek, ktore ho nekupili kvoli vystrednemu designu a pod. co ma strasne mrzi, lebo nemam ziadne relevatne info a skor ako take nieco kupim, chcela by som pocut nazor niekoho, kto ten kocik realne ma. Budem vdacna za akukolvek odpoved / odporucanie 🙂
@zonjushe Ked si vezmem, ze pred 2 rokmi som za to mohla kupit 2 krat komplet xplory, az mam z tej ceny hviezdicky pred ocami 🙂
@ustrachana Podla tohto tu nie, 999 stoji iba sportak, vanicka dalsich 299 Eur k tomu:
Podvozok STOKKE® Crusi* - 600,00 €
Športová časť STOKKE® Crusi - 399,00 €
Hlboká vanička STOKKE® Crusi - 299,00 €
Prídavné sedadlo s adaptérom na Crusi pre druhé dieťa SIBLING - 299,00 €
@pallacinka to soms a chcela pytat ci 999 stoji 1 kom a ostatne sa pripocitaju 😀 😀 potom som sa ospravedlnila 😀DD to je tak ked myslim na ine a pisem
Ahojte - pomozete?:
mame original deku STOKKE - pouzivam ju na zakrytie kocika (maly zboznuje byt akoby v tme), pripnem ju na vanicku, to je ok - lenze potom kde mam pripnut ten original diel na zakrytie kocika - ked su tam len 2 nity. To znamena, ze bud zapnem ten "kryt-prehoz" alebo deku - vzdy len jedno moze byt zapnute?
A este naco su na vanicke - hlbokom kociku - na vrchu striesky nity? Co sa tam ma pripnut?
VDAKA
@agalia ano,pripnes bud deku alebo kryt 🙂 a ten nit myslis uprostred striesky?Tam sa pripina plastenka 🙂
dolcegucci - dakujem - ano to som myslela, mhm - takze bud kryt alebo deku - dufala som ze to tak nie je, lebo ked fuka vietor, tak mi deku odfukuje prec - skoda
A este nahodou nemate nejaku fintu - cim cistit take male fliaciky, nechcem to hned prat...
VDAKA pekny vecer
@agalia tak skus dat tu deku dovnutra-pod tu slidu.Mozno to bude ok 😉 Ja zotriem len cistou handrou s vodou.Inak neviem,asi len oprat.
@pallacinka dobry den!a na podvozok stokke crusi pasuje sportova cast stokke xplory??
ahojte baby. viete mi poradiť že do kedy budem môcť mať babo vo vaničke? keďže čakáme bábätko vo februári a rozmýšľam nad STOKKE ale bojím sa že či tam není vanička mala. či bude stačiť do takých 4-5 mesiacov. ďakujem
Kdyby nikdo prodával stokke melange ať se mi prosím ozve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!🙂
@vevika Vevika - dakujem velmi pekne za ochotu - ale maturujeme tu s muzom nad tym tvojim popisom, ale fakt nevieme ako si to myslela - "hore akoby zvnutra striesky tymi gombickami o tie gumickove uska" lebo gumene uska malicke su na strieske ovela vyssie tak neviem - nemas to nahodu na fotke?? VELKA VDAKA
@martiiina282 urcite ti bude stacit vanicka, jej velkost je uplne normalna, mnohe mamicky v nej vozia babo aj ovela dlhsie 😉
ďakujem za info!!!! lebo niektoré maminy strašia že po dvoch mesiacov sa tam babo nezmesti a ešte nie to vo fusaku. tak som mala obavy
@martiiina282 vanicka ma cca rozmery ako "bezne" ine vanicky... nas Kubik je narodeny zaciatkom januara a este koncom aprila bol pohodlne vo vanicke a vosiel by sa do nej aj s tym fusakom.. 😉
@martiiina282 no mne sa mala narodila v septembri, a az v marci cca v polovici, som ju dala do sportaku. Normalne deka, na tom ten hruby fusak, takze pohoda. A nemala som male babatko...
@patka1987 citala som tu ze v babymarkete sa da kupit len podvozok🙂skopirovala som ti to. babymarket_sk športovú sedačku budú mať rovnakú Xplory a Crusi (to je ten terénnejší s veľkou vaničkou), taktiež sa Crusi bude dať použiť ako súrodenecký kočík, niečo v zmysle Britax B-dual, ono v podstate, kto má Xplory, bude si môcť dokúpiť len podvozok z Crusi - ho...
..baby kedy budete davat na kocik tu kozusinku?....az s winter kitom?...alebo ked je uz takto chladnejsie aj skor?..hm?...neviem ci by som ju uz nedala, kedze som casto von s a drobec si v kociku pospika, ci by mu nebolo teraz v nej teplejsie? 😉

@vevika Tie ceny sa mi snad snivaju, 1300 Eur za dvojkombinaciu crusi? To 'mierne' prehnali.