Zdravim vsetky mummies and mummies-to-be 🙂 S manzelom sa nam straaaasne zapacil kocik Stokke Xplory, prehladala som uz vsetky google od .sk az po australsky 🙂) ale celkovo je na nete strasne malo skusenosti. Vsetko co som nasla tu na Slovensku su len nazory mamiciek, ktore ho nekupili kvoli vystrednemu designu a pod. co ma strasne mrzi, lebo nemam ziadne relevatne info a skor ako take nieco kupim, chcela by som pocut nazor niekoho, kto ten kocik realne ma. Budem vdacna za akukolvek odpoved / odporucanie 🙂
Ahojte, chcem vymenit predne kolieska na stokke, ale neviem dat prec tie stare - poradi mi tu niekto, ako ich dam prec? skusala som odstrubovat tych 5 srubikov zo spodu kocika, ale nejde to rozbrat jakosi ani bez tych srubikov :-/ dakujem
@thalinka Ahoj, no baby tu kdysi psaly, že se má odšroubovat ze spodu taková ta plošina, jak na ní je nákupní taška...ale nezkoušela jsem to... ty jsi to odšroubovala,ale nejde ti to rozebrat? Napiš milankovazuzana - ta myslím už kočárek přezouvala, tak ta by měla vědět 🙂 Jo a pak kdyžtak napiš, v blízké době taky budeme vyměňovat kolečka,tak abych věděla, jak na to 😉
ahojte baby , zmesti sa mi elodie details fusak aj do vaničky stokke keďže čakám v zime a chcem si kúpiť fusak aj normálny nie nožickový ( ten až potom do športovej časti) ale rozmýšľam či mi tam vojde
Omg...ja chcem zase stokke ;))))
@babymarket_sk uz su u vas na predajni?
@dolcegucci
áno, od dnes v plnej kráse 😉
@babymarket_sk dakujem 🙂 pridem kuk 😉
@martiiina282 Jdu to vyzkoušet 😉
@martiiina282
Je to tmavé, venku je zataženo, fusak je černý... Ale snad to bude vidět 😉
Vejde se tam, jen u nožiček to samozřejmě budeš mít trochu pokroucené, ale není to žádná hrůza.
Nechcel by niekto koncom buduceho tyzdna objednavat z De?
A kupoval prosim niekto stokke pre vacsie dieta?
Ked mne neda spavat ☹
@ikarkulka no rok ho vyuzijeme...ani ziadny kocik nemala dlhsie ako rok... 😎
Len kym mi nabehne zbytok penez na ucet, budem silno rozmyslat.... ale sa poznam....ked nekupim, co sa mi paci, tak kupim nieco na par tyzdnov.... a aj tak pri tom skoncim 😅
Chcela som zase cam3...ale to sa mi neoplati uz vobec..
Stokke stale dobre buduci rok predam.
Ale este pojdem kuk scoot... 😕
@ifkael my sme svoje 3.Xplory kupovali cca pred 2 mesiacmi 😀 😀 😀 a nechávame doma ešte rok 😀
@babymarket_sk chcem sa opytat ten scoot ako je skladny? Zmesti sa v lietadle hore do tyh kriniek nad hlavu?
@anika159 v lahu to nieje ono... kedze druhy kocik bude len maclaren volo, tak aby bol pohodlny
@anika159 http://littlebaby.sk/ 😉 babyzen yoyo zmesti sa v lietadle hore do priehradky. Kuk @bebel do albumu
no uz mam winter kit doma🙂)))
@babymarket_sk Dnes sme kupili ho-RIFLOVY
ikarkulka, ďakujem že si mi to pofotila , aspoň mam predstavu ako to vyzerá
@ikarkulka @junkfoood ja som nasla na amazone zopar krasnych fusakov do autosedacky, ale vsetky bole tak robene, ze vo vanicke by som mala to cast, kde je zadocek velmi navrstvenu...a o emitex som citala, ze su dobre i do kocikov, preto som ho brala...sivo-modry, ani neviem, ci tam je ten macko 😀 ale hadam nebude az taky vyrazny 😀