icon

Kočík Stokke Xplory. Má ho niekto?

mimamima
30. mar 2009

Zdravim vsetky mummies and mummies-to-be 🙂 S manzelom sa nam straaaasne zapacil kocik Stokke Xplory, prehladala som uz vsetky google od .sk az po australsky 🙂) ale celkovo je na nete strasne malo skusenosti. Vsetko co som nasla tu na Slovensku su len nazory mamiciek, ktore ho nekupili kvoli vystrednemu designu a pod. co ma strasne mrzi, lebo nemam ziadne relevatne info a skor ako take nieco kupim, chcela by som pocut nazor niekoho, kto ten kocik realne ma. Budem vdacna za akukolvek odpoved / odporucanie 🙂

miriam111111
2. máj 2017

Ahojte baby,idem vas poprosit ako sa da rozoznat typ V2 a V3?Jedny znami nam doniesli tento kocik pouzivany len som sa ich zabudla opytat na typ (kedze som ani netusila ze je viac typov) 🙂 Moc dakujem

miriam111111
2. máj 2017

@zuzkakrskova moc ti dakujem....takze mame V3

miriam111111
2. máj 2017

Baby a neviete o niekom kto by predaval sportovy xplory V4 vo farbe black melange?

zuzkakrskova
2. máj 2017

@miriam111111 najviac ponúk je v bazare koníka a ak si na FB, požiadaj o prijatie do skupiny Stokacky SR - CR. Tam je vela báb 😉👍

karinradova
24. máj 2017

Ahojte mamičky. Mám otazku. Môžem oprat striešku zo Stokke Xplory? 😊🤔

jesika35
24. máj 2017

@karinradova Strieška sa môže oprať, len treba z nej vyvliecť plasty...🙂

karinradova
25. máj 2017

@jesika35 ďakujem pekne 😉

philipha22
26. máj 2017

Maminky je tu na MK aj skupina cisto ohladom STOKKE?????

karinradova
27. máj 2017

Asi nie. Ale na Fb je skupina - Stokkačky 😉

daduska3
27. máj 2017
luucciaa
29. máj 2017

Zienky súrne potrebujem kupit šport.sedacku stokke. Podvozok mam. Kto predávate??

katerina010
24. jún 2017

Este mate summer kit

vevzus
29. jún 2017

@milankovazuzana dobrý večer, postieľku stokke nepredavate? Ďakujem

petra6484
30. jún 2017

@luucciaa ahoj ja mam na predaj sedacku cervenu 250€

milankovazuzana
30. jún 2017

@vevzus Veru nie, máme ju už aj s junior kitom, ešte poslúži dobré 3 rôčky...Stále ju máme ale ako novučkú, je to naj postieľka 🙂

luucciaa
3. júl 2017

@petra6484 uz sme kúpili dávnejšie. Dakujem

nakupujpreradost
13. okt 2017

@agatkag vy ste dávno písali že ste mali kocik Mutsy. Ja sa práve rozhodujem či kúpiť od jednej baby Mutsy Igo Nomad za 430€ ,2kombinaciu. Poradíte mi? Dieťatko bude zimné 🙂

nakupujpreradost
13. okt 2017

@petinax5 ahoj dávno si pisalaze ides kúpiť stokke xplory. Ja idem rodiť v novembri a mám strach z tej vykrojenej vanicky. Či nebude mala. Jedna baba predáva 3kombinaciu za 500€. Čo mi k tomu poradíte? 🙂 Ďalšiu alternatívu mám Mutsy igo nomad za 430€ ,2kombi

agatkag
13. okt 2017

@nakupujpreradost ja som mala mutsy slider hnedy pre dceru..ale uz to bude 9 rokov. Mal ho aj syn pred 2 rokmi ..ja som bola s nim velmi spokojna..mal velku vanicku a stale vyzeral ako novy...aj po tolkych rokoch farba nevybledla..igo nomad nepoznam

michaelaspetkova
15. okt 2017

@julianna78 prosím čo je to presne za model ja ho mam totižto tiež ako náhradný kočík no nemám k nemu nánožník a ešte by ma zaujímalo či sa dá ku nemu objednať niekde napr iná farebná kolekcia alebo strižne ďakujem

ria001
24. nov 2017

@zienka1609 viem, ze to tu bolo pisane davno, ale mozem poprosit do IP aky je to sprej na vrzganie podvozku, mam stokke xplory 🙂🙂🙂 dakujem

zuzkaconka
25. nov 2017

Ahojte, chcem sa opytat, či nemá niekto skúsenosť s kúpou kocika cez stránku: casies baby staré???

tansulinka
25. nov 2017

@ria001 aj ja by som potrebovala poradiť. Ak sa zistíte, dajte prosím vedieť

daduska3
26. nov 2017

@zuzkaconka nájdi si oficiálnych predajcov cez stokke.com, aby si nekúpila napodobeninu

zuzkaconka
27. nov 2017

Baby a namate niekto skúsenosť s kúpou stokke kocika cez stránku - Elite Baby Nitra???pani Palsova ??? Ďakujem za každú radu 🙂

minkasarinka25
10. dec 2017

Chcem sa opitat ci je viac verzii stokke xplore v4.okrem ciernej verzie.chcem kupit v4 podvozok a niekde mi pride ze plasty na podvozku su do brondzova a ine zas do seda.dakujem

tansulinka
20. dec 2017

V4 nie je čierny. V5 áno.

tansulinka
20. dec 2017

@minkasarinka25 v4 nie je čierna konštrukcia iba v5 xplory