icon

Kočík Tako Captiva Mohican 2012

tinushka13
29. jún 2012

Ahojte kočky, prosím Vás , máte niektorá skúsenosť s kočíkom zn. Tako Captiva Mohican 2012?Ako ste spokojné? Ako je spokojné Vaše dieťatko? ďakujem 😉

Strana
z3
kiakocikovsvet
4. apr 2013

@fuska záleží s akým typom kočíka ho chcete porovnať, pýtajte sa radi poskytneme presnú váhu

fuska
8. apr 2013

@kiakocikovsvet Myslela som Tako Captiva Mohican. V podstate hladam terenny kocik s velkym kosikom, reverzny, s uplnym lahom, je mi jedno, ci to bude 3-kolka alebo 4-kolka, mal by byt ale lahsi. Skoro vsetko splna tako captiva mohican, ale je neskutocne tazky. Existuje taky kocik vobec??? Studujem na internete uz mesiace a mesiace a vzdy mi na tom kociku nieco prekaza: napr. korytkova sportova cast, vyssia vaha, alebo nie je az taky terenny (napr. Brigo Go za terenny nepovazujem). Ak viete o takom kociku, budem velmi rada, ak mi date nejaky tip...

ivi_kiwi
8. apr 2013

@kiakocikovsvet prosim vas aka je vnutorna sirka kocika aj ked je v nom uz vystielka?

kiakocikovsvet
8. apr 2013

@ivi_kiwi 38 šírka 78 dlžka

kiakocikovsvet
8. apr 2013

@fuska poprosím tel. kontakt a rada poradím

ivi_kiwi
8. apr 2013

@kiakocikovsvet to je sirka ked je vnútri uz ta biela vyplň? mantinely?

kiakocikovsvet
8. apr 2013

pre upresnenie, šírka a dlžka vaničky v dolnej častí sa mierne zužuje

kiakocikovsvet
8. apr 2013

@ivi_kiwi áno, lebo ta výplň je polcentimetrová

morandia
28. apr 2013

@didianac mi ho mame svetlo kremovy a je to super kocik ..ohladom toho co pisu ze je tazky nehovorim ze nie ale nie je vobec tak tazky ze by si ho nezvladla vylozit sama ...velka vanicka ,nastavitelna rucka sportova cast priestranna ,vajicko tiez...kosik velky co ja osobne som ocenila ked som vacsinou sama doma a nakupy si musim urobit sama aj s malym ... odporucam 😉

bambini
Odpoveď bola odstránená
ivka2812
14. okt 2013

prosím vás a túto farbu nevidel niekto naživo či je taká pekná ako na fotke.......a tiež sa bojím tej bielej na spodku vaničky či sa to moc nešpiní
http://www.e-kociky.sk/?2243,captiva-old-mobile...

mimisk
14. okt 2013

@ivka2812 nemusite sa bat, zakaznici hovoria ,ktory brali tento kocik ze sa dobre cistý, staci kartacik a tepla voda

1992012
12. aug 2014

Ahojte

1992012
12. aug 2014

Ahojte mamky a budúce mamičky. Doma máme Tako Captiva Mohican 2012 v svetlo krémovej farbe. Užastný perfektný. Chceme ho však predať, kôli hypotéke a tak ak by mal niekto záujem kľudne. Je skutočne veľmi zachovalý a myslím to seriózne. Máme iba jedno dievčatko. Bude mať dva rôčky.

ewelinna
12. aug 2014

Maminky, tiez mozem ponuknut kociarik tako captiva mohican vo farebnej kombinacii cappucino, pouzivany 11 mesiacov, taktiez sme s nim boli spokojny, je to 3 kombinacia, lahko sa cisti, neboli s nim problemy, vanicka je priestranna, kociarik pohodlny pre dietatko, aj sofera🙂 , nie je uplne najlahsi, ale ma ine vyhody , cena je tiez super, je pekny, elegantny

luckai
14. sep 2014

Predam cisto novy Captiva Mohican v sivej farbe, cisto novy komplet sada aj s autosedackou za 350€

tomasko27
13. okt 2015

Ahojte, stara tema ale mate ho teraz niektora a ako ste s nim spokojne/ nespokojne?

ale_na
16. máj 2016

@tomasko27 ten kocik je super 🙂 my sme ho mali a urcite znova kupime len ten 🙂

Strana
z3