icon

Kočík Tako Maxone Eco 2015 - skúsenosti

ludicka8
12. sep 2015

Ahojte žienky,prosim o radu,mate niektora skusenosti s kočikmi značky Tako???Páči sa mi velmi vzhladovo Tako Maxone eco 2015 ale neviem ci su tieto kočiky kvalitne,mohli by ste mi poradit???

sasenkas33
30. nov 2016

@8radushka8 pretoze sa mi mali nezmesti do vanicky a ten sportiak skladat no katadtrofa ,sice teraz autom nechodim ale po novom roku sa stahujeme a budem chodit casto autom tak ma slak trafi.
Dali podlozky ns kolesa a celi ho premazali

8radushka8
30. nov 2016

@sasenkas33 to je čo podložky ns ? kolesá nové ? rozmýšlam ja že kupim nové možno to pomože a nebudu osmičkovať čo myslíš ? ... a tak zase podla mna sa neskladá zle .. síce máme my stále ešte vaničku

sasenkas33
30. nov 2016

@8radushka8 na kolesa to malo byt ,kolesa nove nemam mne neosmickuju,podla mna je uplne normalne ze tam nejaka vola na tych kolesach je ,vsetko je to len plast

8radushka8
30. nov 2016

@sasenkas33 ved toto že je to plAST .... ale nechápem zo začiatku mi nič nerobila až po dákom mesiaci

bejuska212
4. dec 2016

ahojte,takze kocik vzali v pohode na reklamaciu,aj osmickovanie kolies,aj vrzganie,aj zasekavanie skladania,vsetky chyby uznali.ak mate nejaky problem hned dajte reklamovat 🙂

natalia007
4. dec 2016

@bejuska212 ahoj a kde si ho kupovala?reklamaciu.ti uznal predavajuci ci vyrobca? Vratili peniazky ci novy kocik?

bejuska212
4. dec 2016

@natalia007 kocik som kupovala v trnave 4 mama baby,predavajuci mi uznali reklamaciu a povedali,ze to uzna aj vyrobca,lebo uz tam mali take chybne kuse.peniazky ti nevratia az ked bude reklamovany 3krat,az vtedy mas narok na vratenie penazi.asi vymenia komplet podvozok.dali mi v predajni aj nahradny kocik.

8radushka8
4. dec 2016

@bejuska212 mno ja by som ho aj dala kolieska mi osmičkuju ale nemám v čom potom vozit malého ... :P tak asi kupim nové kolieska možno to pomože

bejuska212
4. dec 2016

@8radushka8 no,skuste sa informovat v predajni,ci vam daju nahradny kocik.mne dali a mali do koca aj na vyber 🙂

8radushka8
4. dec 2016

@bejuska212 ale ? ... mno tak to sa skusim teda asi spýtať ... dakujem

bejuska212
4. dec 2016

@8radushka8 kde ste kupovali kocik?

8radushka8
4. dec 2016

@bejuska212 TIEž V TRNAVE V 4 mama

natalia007
5. dec 2016

inak mne vadí aj taká drobnosť, že tašky ku kočíku sú malé... vy nemáte ten problém?

bejuska212
5. dec 2016

@natalia007 no,my ju mame tiez napratanu 🙂

8radushka8
5. dec 2016

@natalia007 ja nie mne úplne stačí; )

nany17
5. feb 2017

@pa3ka
Mozem Vas poprosit zaslat mi na mail real fotky kociara? Dakujem ivanapolakova17@gmail.com

nany17
3. mar 2017

Rozmyslame nad kupov Tako maxone modrej farby.Boli sme ho uz pozriet v Ke v predajni. Chcem sa spytat,ci latka od slnka nevybledne? Dakujem

8radushka8
3. mar 2017

@nany17 ja mám sivy a nevybledol takže si myslím že ani tento

majrab
3. mar 2017

@nany17 ja ho mam a nevybledol zatial vobec a predavam ho ak by ste chceli za lepsiu cenu

8radushka8
3. mar 2017

Ja budem tie z asi predávat ale ešte nie

majrab
3. mar 2017

Babule ak bu ste chceli mam na predaj modry dvojkombinaciu,ale nam ta konstrukcia skripe co sa tu uz spominalo,ale pisala som si s predajcom da sa to lahko vyreklamovat, cize kludne ho dam pred predajom aj zreklamovat ak by bol zaujem

sasenkas33
3. mar 2017

Ja som mala zeleny a farba nevybledla

bejuska212
3. mar 2017

ja mam bordovy a nevybledol,tiez predavam 🙂

nany17
3. mar 2017

@majrab mozte mi poslat fotky na mail prosim? ivanapolakova17@gmail.com

Spokojnost s nim? Nam sa velmi paci

gabriela1414
3. mar 2017

@nany17 ja som velmi spokojna, teraz pouzivame sportovu a je super v celosti ho viem prenasat aj v aute kazdy den, vanicku sme vekmo dlho vyuzili lebo je velka ja odporučam

majrab
4. mar 2017

@nany17 pozrite si v mojich inzeratoch ho mamnafoteny a zajtra vam este poslem viac fotiek. Spokojna som a je mi luto,ze ho musim predat,kedze my este stale vyuzivame vanicku,ale tak pouzivam ho iba hodinu denne na prechadzku po dedine inak stoji doma,kedze do mesta nosim maleho v nosici. A vo vanicke mam aj fusak a stale je nam dobra a to ma maly cca 70 cm uz.

8radushka8
4. mar 2017

@nany17 ja ho budem asi predávat aj s vajičkom ... športovu čast sme ešte vobec nepoužili ..a le ešte stale sa rozhodujem lebo mi je ho luto :D

nany17
5. mar 2017

Ako dlho ste vyuzivali vanicku?

gabriela1414
5. mar 2017

@nany17 u nas sa vanicka vyuzila od aprila po december a to som ju tam natrepala aj s fusakom 😀

majrab
5. mar 2017

@nany17 ak ste pozerali moj bazar ake fotky by ste chceli nejaky detail? Na cene by sme sa vedeli hodohnut