Kočík Tako Maxone Eco 2015 - skúsenosti
Ahojte žienky,prosim o radu,mate niektora skusenosti s kočikmi značky Tako???Páči sa mi velmi vzhladovo Tako Maxone eco 2015 ale neviem ci su tieto kočiky kvalitne,mohli by ste mi poradit???
Mám ešte otázočku.. naozaj ste s ním mali také problémy ako tu píšete??? Bolo to až také zlé? Včera sme ho objednali...
@nany17 ja nemám žiadný problém len tie kolesá osmičkuju .. ale to asi záleží aj ako su nafukae niekedy torobiniekedy nie ... ja som s ím inak skokojná
No mne pukal vrzgal ,ale po reklamacii bolo vsetko v poriadku
@nany17 aj my sme ho mali uz raz na reklamacii,lebo osmickovali kolesa a cela konstrukcia vrzgala,teraz uz v pohode 🙂
@bejuska212 nooo, tak to som zvedavá ako na tom bude náš, utorok nám príde 🙂 tak dám vedieť
@nany17 zo zaciatku v pohode,az potom zacali problemy 🙂
Hhmmm..tak snad nebudeme lutovat kupu :-/
@bejuska212 noo nam to zacalo hned :-/ cakam na sportovy kocik a posielame na reklamacku
A my nemame ziadny problem s nim a uz pouzivame sportovu a to ju kazdy den prekladam z auta vonku a naspat do auta, asi som vychytala dobry kus
Ahojte, tak včera nám došiel kočiarik 🙂 Maximálne spokojnosť 🙂 Na živo oveľa krajší 🙂
Ahojte dievčata neviem kde si vpichnut do debaty. Hladam radu. Chcela by som kocik najlepsie 3 kombinaciu, kde sportova cast sa da zlozit v jednom celku taky spratnejsi najma do kufra, a este vyhoda je aby mal vacsi košik dole. Dakujem za kazducuku radu ( ja sa v kociaroch a v znackach vooobec nevyznam, tak dufam ze mi pomozete 🙂 )
@ivana456charlie určité hľadaj nepolske kociky, je ich veľa veľa, záleží aj ako sa chces pohybovať cenovo
@sasenkas33 ja chcem kupit od ruky, al neviem aku znacku mam hladat aby to splnalo moje kriiteria :D
@ivana456charlie ahoj,cybex balios M,sportova cast sa da zlozit v celku
Ahojte, nemate niekto skusenost aj s verziou Tako deluxe? Dakujem pekne.
A este otazka..mozte ni prosim zmerat aka je sirka chrbtovej opierky sportovej casti na maxone eco? Z jedneho eshopu mi totiz odpisali ze deluxe a eco ich maju rovnake. Dakujem vopred.
teraz nie,
Hmotnosť:
- hlboká vanička 5,40 kg
- športová časť 5,35 kg
- konštrukcia 9,60 kg
taaak baby ja uz nas reklamujem som zvedava ako to dopadne
@majrab a s čím ?

@majrab pozrela som,ale kupime si cisto novy 🙂