Kočík Tako Maxone Eco 2015 - skúsenosti
Ahojte žienky,prosim o radu,mate niektora skusenosti s kočikmi značky Tako???Páči sa mi velmi vzhladovo Tako Maxone eco 2015 ale neviem ci su tieto kočiky kvalitne,mohli by ste mi poradit???
@sasenkas33 to je čo podložky ns ? kolesá nové ? rozmýšlam ja že kupim nové možno to pomože a nebudu osmičkovať čo myslíš ? ... a tak zase podla mna sa neskladá zle .. síce máme my stále ešte vaničku
@8radushka8 na kolesa to malo byt ,kolesa nove nemam mne neosmickuju,podla mna je uplne normalne ze tam nejaka vola na tych kolesach je ,vsetko je to len plast
@sasenkas33 ved toto že je to plAST .... ale nechápem zo začiatku mi nič nerobila až po dákom mesiaci
ahojte,takze kocik vzali v pohode na reklamaciu,aj osmickovanie kolies,aj vrzganie,aj zasekavanie skladania,vsetky chyby uznali.ak mate nejaky problem hned dajte reklamovat 🙂
@bejuska212 ahoj a kde si ho kupovala?reklamaciu.ti uznal predavajuci ci vyrobca? Vratili peniazky ci novy kocik?
@natalia007 kocik som kupovala v trnave 4 mama baby,predavajuci mi uznali reklamaciu a povedali,ze to uzna aj vyrobca,lebo uz tam mali take chybne kuse.peniazky ti nevratia az ked bude reklamovany 3krat,az vtedy mas narok na vratenie penazi.asi vymenia komplet podvozok.dali mi v predajni aj nahradny kocik.
@bejuska212 mno ja by som ho aj dala kolieska mi osmičkuju ale nemám v čom potom vozit malého ... :P tak asi kupim nové kolieska možno to pomože
@8radushka8 no,skuste sa informovat v predajni,ci vam daju nahradny kocik.mne dali a mali do koca aj na vyber 🙂
@bejuska212 ale ? ... mno tak to sa skusim teda asi spýtať ... dakujem
@8radushka8 kde ste kupovali kocik?
@bejuska212 TIEž V TRNAVE V 4 mama
inak mne vadí aj taká drobnosť, že tašky ku kočíku sú malé... vy nemáte ten problém?
@natalia007 no,my ju mame tiez napratanu 🙂
@natalia007 ja nie mne úplne stačí; )
Rozmyslame nad kupov Tako maxone modrej farby.Boli sme ho uz pozriet v Ke v predajni. Chcem sa spytat,ci latka od slnka nevybledne? Dakujem
@nany17 ja mám sivy a nevybledol takže si myslím že ani tento
Ja budem tie z asi predávat ale ešte nie
Babule ak bu ste chceli mam na predaj modry dvojkombinaciu,ale nam ta konstrukcia skripe co sa tu uz spominalo,ale pisala som si s predajcom da sa to lahko vyreklamovat, cize kludne ho dam pred predajom aj zreklamovat ak by bol zaujem
Ja som mala zeleny a farba nevybledla
ja mam bordovy a nevybledol,tiez predavam 🙂
@nany17 ja som velmi spokojna, teraz pouzivame sportovu a je super v celosti ho viem prenasat aj v aute kazdy den, vanicku sme vekmo dlho vyuzili lebo je velka ja odporučam
@nany17 pozrite si v mojich inzeratoch ho mamnafoteny a zajtra vam este poslem viac fotiek. Spokojna som a je mi luto,ze ho musim predat,kedze my este stale vyuzivame vanicku,ale tak pouzivam ho iba hodinu denne na prechadzku po dedine inak stoji doma,kedze do mesta nosim maleho v nosici. A vo vanicke mam aj fusak a stale je nam dobra a to ma maly cca 70 cm uz.
@nany17 ja ho budem asi predávat aj s vajičkom ... športovu čast sme ešte vobec nepoužili ..a le ešte stale sa rozhodujem lebo mi je ho luto :D
Ako dlho ste vyuzivali vanicku?
@nany17 u nas sa vanicka vyuzila od aprila po december a to som ju tam natrepala aj s fusakom 😀

@8radushka8 pretoze sa mi mali nezmesti do vanicky a ten sportiak skladat no katadtrofa ,sice teraz autom nechodim ale po novom roku sa stahujeme a budem chodit casto autom tak ma slak trafi.
Dali podlozky ns kolesa a celi ho premazali