Kočík Tako Maxone Eco 2015 - skúsenosti
Ahojte žienky,prosim o radu,mate niektora skusenosti s kočikmi značky Tako???Páči sa mi velmi vzhladovo Tako Maxone eco 2015 ale neviem ci su tieto kočiky kvalitne,mohli by ste mi poradit???
@majrab nam v predajni dali nahradny kocik,ked sme dali nas reklamovat
@majrab presne aj ja preto nejdem .. lebo ho nebudem mat v čom kočíkovat ..
@bejuska212 ja som ho posielala na predajnu to mame dalekoooo
@8radushka8 tak uz viem do buducna,ze bud z predajne poblizku kupovat alebo z bazara a az tak to nezaboli ako pri takom drahom kociari
@8radushka8 a tebe tiez skripe?
@majrab to nie ale osmickuju mi kolesá predné uz od zaciatku
@8radushka8 jaaaj tak to ich staci vyzut a poopravovat to a nam to tiez robilo a muz to dal doporiadku odvtedy ok
@majrab no veď my to ide urobiť oco
@8radushka8 ale zaujimave,ze to stacilo narovnat a odvtedy (klop klop) nic a to teda nase cesty mu dali zabrat v dedine
@majrab mne tie presne osmickuju keď ich nemám zaseknuy neviem prečo; ( asi zato ze dlho stal neviem
@majrab aha,no to osmickovanie tiez na reklamaciu dat treba,nam kolesa vsetky vycentrovali
@bejuska212 ale nemám ho v čom.voziť potom
@8radushka8 tiez ste kupovali kocik cez internet alebo v predajni?
@bejuska212 v predajni v trnave 🙂 4mama.sk maju aj stranku
@8radushka8 no tam som aj ja kupovala,a dali my nahradny,mali dokonca na vyber
@bejuska212 áno ?? a myslíte že my to zoberu ? že to osmičkuje ?
@8radushka8 ano zoberu,napiste im popredu mail,ze idete k nim reklamovat kocik,ze vam osmickuju kolesa a ze ci maju na predajni dostupny nahradny.aj ja som dala reklamovat kolesa ,co osmickuju a aj sa mi zasekavalo skladanie,cela konstrukcia vrzgala.urobili kompletny servis,vsetky kolesa vycentrovali a kocik je v top stave.mesiac bol na reklamacii.
@bejuska212 nám vrzga trochu tiež ... asi ho teda dám aj ja 🙂 dakujem hádam mi ho nezmu lebo ma to mrzí
@8radushka8 určité daj reklamovat,ani nevahaj ta záruka tam je a hotovo
Ja som reklamovala a bohužiaľ momentálne nemali kočík tak dom si kúpila používaný na nete za 20€ a nie tu starú rarohu co bola kedysi pekný schopný kočík a potom dom ho posunula ďalej za 2balenia plienok
Keď mi prišiel nas kočík z reklamackytak bol v top stave dokonca dom dá tam nemusela trepat 140km ale poslali mi ho kurierom na vlastné naklady
@sasenkas33 ved toto že mi to máme daleko ale asi ho dám ... raz som im už pisala že mi to robi a odpísali že na kolesá sa reklamácia nevztahuje ... ale nedám sa osrat serem ich ...
@8radushka8 určite sa nenehaj odbit,akoze to co kolesá niesu súčasťou kocika alebo co? Určité to treba posúdiť osobné,ja som si na našom osmickovanie nevsimla, a to teda ja chodim teda jak drak 😂
@sasenkas33 no ked idem rýchlešie malý ide aj výltiet ako ho tam mixuje .. pisala som tam email uvidime
Dobrý deň,
ďakujeme za mail.
Náhradný kočík poskytujeme len zákazníkom v kamennej predajni (t.j. nie na diaľku). Je najlepšie sa informovať telefonicky vopred priamo v predajni, či aktuálne je na termín kedy chcete prísť s reklamáciou nejaký kočík voľný.
Ohľadne kolies býva písané v záručnom liste – prosíme prečítajte si ho. Reklamovať to u výrobcu môžeme, ale je otázne ako sa k tomu postaví, lebo kolesá zákazníci veľmi často príliš nafúkajú na vysoký tlak a tým vznikajú osmičky.
Ak to výrobca zamietne, tak potom sa dajú kúpiť jedine nové kolesá.
Zasekávanie – môžeme u výrobcu reklamovať, ale najlepšie je ak závada je zjavná, t.j. ak kočík pošleme do servisu a oni ho tam budú viackrát skúšať a závada sa neprejaví, nemusia to opraviť.
Vŕzganie – toto v drvivej väčšine nie je závada, je potrebné len urobiť bežnú údržbu kočíka. Každý kočík ak sa pravidelne nečistí a nepremazáva, začne vŕzgať.
Je treba teda potrebné pravidelne sa oňho starať. Najmä ak je vonku prší alebo je vlho, prach sa dostane pomocou vlhkosti do spojov a rotujúcich častí na konštrukcii, kde po zaschnutí vŕzga.
Kočík dôkladne vyčistite, vykliknite kolieska a očistite aj tie. Následne očistený kočík treba premazať – t.j. všetky spoje a rotujúce časti, najlepšie sprejom uvedeným nižšie.
Je dobré aj identifikovať kde presne to vŕzga a tam treba streknúť sprej proti vŕzganiu (zíde sa Vám aj pri neskoršej údržbe kočíka, kočík totiž treba pravidelne čistiť a premazávať).
Najlepší sprej je na to značka WD-40, ktorý je možné dostať kúpiť takmer na každej čerpacej stanici, v Tescu, v autopotrebách a podobne.
Tento sprej má aj tenkú trubičku, pomocou ktorej viete streknúť sprej do spojov na konštrukcii. Odstraňuje vŕzganie a zároveň premazáva:
wd40.jpg
POZOR - treba vždy dávať veľký pozor, aby ste nestrekli sprej na textilné časti kočíka. Textílie treba dať dole alebo niečím prekryť, inak si ich sprejom zamastíte.
@sasenkas33
toto mi napísali mno čo mam robit ... :P ako nieže ja pojdem neviem kolko km a oni mi to ani nevezmu mna jebne
@8radushka8 ja osobne by som to riskla, mne rapkalo koleso aj to zreklamovali..uplne všetko v čom bol problém.a doklad o tom že ozaj bol u výrobcu a netrcal u nich v sklade a potom povedia že výrobca neuznal
@sasenkas33 len sa bojim toho že mi to nevezmu a my to teda mám dosť daleko ... nviem či nkupim len predne kolesá ... ach neviem
@8radushka8 aspoň si výlet spravite, vziať ti ho vezmú na 100%len otazne je aký bude verdikt po týždni dvoch cca sa isto ozvu
@sasenkas33 ved toto :( mno uvidime
Vied takých emailov ako to poslali ja napíšem 500.oni majú napísať že ak je problém tak sa musia na to pozrieť až potom hodnotit

@8radushka8 s tym skripanim co od zaciatku skripal,ale tak v com by sme ho kocikovali, kebyze ho dam na mesiac prec a teraz my sa skor nosime do mesta ako kocikujeme, ale uz mam aj sportovy kupeny