Kočík Tako Maxone Eco 2015 - skúsenosti
Ahojte žienky,prosim o radu,mate niektora skusenosti s kočikmi značky Tako???Páči sa mi velmi vzhladovo Tako Maxone eco 2015 ale neviem ci su tieto kočiky kvalitne,mohli by ste mi poradit???
idem kuk dakujem 🙂
Predajna Bambini v Trnave maju TAKO max one exclusive..je to to iste len kombinácia s kožou 🙂
Mno včera sme boli v Trnave predajna 4 mama § baby 🙂 krásna velká predajna 🙂 objednali sme kočík tako maxone ...pani bol zlatá všetko nám predviedla 🙂 kočík je krásny tešíme sa 🙂
kočík sme včera objednali je super 🙂 krásny tešíme sa 🙂 aj ked sme museli za ním cestovat až do trnavy ale oplatilo sa 🙂
Aj my ideme o 2tyzdne 🙂 neviem sa dockat
@8radushka8
ak idete do trnavy skuste aj predajnu 4 mama § baby je super a kočik bol aj v akcii 🙂
Aj nám dneska prišiel 🙂
@8radushka8 a na kolko vas vysiel?
Mna na 523 euro ale je tam všetko
aj nás 522.90€ všetko do kopy 🙂 bez vajíčka je cena 468 € 🙂
@gabriela1414
@8radushka8 dakujem 🙂
Mna 511€
@majrab
@sasenkas33 aj my objedname odtial co ty 🙂
ja som dostala aj celý výbavičku ako sietku na hmyz , rukavniky na zimu nánožník a ešteneviem čo zatože budem platit potom v hotovosti aj vy ? 🙂 @sasenkas33
@8radushka8 ano vsetko ..cena kocika je 501 ale neobsahoval slnecnik..tak ten stoji 10eur ..spolu zo vsetkym je to 511..ajo v hotovisti priamo v predajni
tak super 🙂
Ženy a ktoru farbu ste si objednali? Ja mám tu vínovu 4 číslo veľmi sa mi páči aj ked si myslim že na slnku kus vybledne a nečakala som že ten kočík bude taky velky 🙂
@gabriela1414 my hudeme brat bud tu zelennu alebo tiez tu vinovu...ale tiez si myslim ze vybledne ..sle dnad nie
mno ja som si preto tu 01 tu sivú tá dúfam nevybledne uvidíme 🙂
Všetky farby sú pekné na tomto kočíku ach už nech je tu malá nech sa vozíme 🙂 inak objednavala som zo stránky 4mama and baby a trvalo im to strááášne dlho kym mi ho doručili muslela som že aj porodim a kočík nikde :D ešte potrebujem dáždnik inak je k nemu všetko to som bola rada
@sasenkass33 prosim ťa odkial si ho objednávala ty? Potrebovala by som este ten slnecník objednať
Baby nehodite sem fotto športovej časti lego dako nikde nemôžem nájsť :/ a v akej približne vyske je vanicka? uvažujeme nad kupou tohto kocika 🙂Diik
@gabriela1414 ja som so 4mama chcela tiez objednat ale niekolko krat som ich kontaktovala a bez odpovede ..tak som sa rozhodla pre bambini ..cenu mali o par €drahsiu a rovnaka vybava ako na 4mama len bez slnecnika ...tak som im pisala ze ako by sa to dalo s hned mi napisali se ked sa zaregistrujem alrbo pridem osobne ziskam vernostnu slavu na 501 eur ale s tym ze bex toho dlnecnika za ten sa priplaca 10eur a da sa doobjednat . ale tusim ze len ku kociku he taka cena neviem ci aj samostatne ..treba im napisat ja som im pissla a za 15min som mala odpoved
@dara7777 ahojte tak som tu uz aj ja uz dva mesiace sa rozhodujem nad kupou kociara a tiez sa mi paci tako maxone eko cierny alebo bezovy .Este som ho nevidela na zivo preto da pytam,ci ste ho v niektorej predajni nevideli niektora.Dakujem
@dara7777 bambini v trnave ..ale maju verziu exclusive nie eco jeans ...ti je kombinacia koze a takej latky ako ke eco jeans
Ďakujem pekne no nič sa nedá robiť musím si to isť niekam obzrieť na vlastné oči.Možno v Žiline budú mať aspoň jednú s farieb až viem ako ten material posobí.Ale asi som rozhodnutá na 100%,len farbu ..
vybrať pre dievčatko a na leto
@dara7777 aj my čakáme dievčatko preto sme kúpili vínovu farbu 🙂

@majrab daaaaam kedy cakate?