Kočík Tako Maxone Eco 2015 - skúsenosti
Ahojte žienky,prosim o radu,mate niektora skusenosti s kočikmi značky Tako???Páči sa mi velmi vzhladovo Tako Maxone eco 2015 ale neviem ci su tieto kočiky kvalitne,mohli by ste mi poradit???
@majrab jj mne sa tiež páči to natom že niesu také velké a maju normálne kolieska hlavne 🙂
@majrab objednaný????
@sasenkas33 stale nie ☹ lebo neviem, ci Eco, ci Jeans...kedze chcem z aladdinu lebo som uz jeden objednala, ale nemaju ho tak si mam vybrat iny a budem vyberat tak dlho, ze ani ten uz mat nebudu...
@majrab ved to je to iste ci? Ja mam objednany maxone jeans/eco 😁
@sasenkas33 uz som to tu pisala maju tak eco aj jeans a eco stoji 512 e a jeans 549 e tak neviem uz. ..z toho by som mala este 20% zlavu, kedze vajicko budeme mat nakoniec od znamych tak kupujeme iba kocik
Hm. Zaujimave ..nechapem 😀kedze ja ako hovorim mam objednany eco jeans ako jeden kocik a nie dva 😀ale vo stvrtok alebo piatok mi ho posielaju tak do pondelka ho mam konecne doma
@majrab
@sasenkas33 ved si sa nanho aj nacakala 🙂 poslem linky,ked budem cez pc
@sasenkas33 http://www.aladdin.sk/kombinovane-kociky/tako-k...
http://www.aladdin.sk/kombinovane-kociky/tako-k...
podla obrazka vyzeraju rovnak no truba som dnes cely den prespala tak som nestihla zavolat do predajne aky je v nich rozdiel
@majrab podla mna je rozdiel len to že ten eco ma popis produktu v češtine je lacnejší ,a jeans ma už v slovenčine a je drahší tak si prirátali cenu za námahu to preložiť :D
http://www.bambini.sk/sk/13111/26/tako-maxone-j... tu je to napísane spolu takže rozdiel tam nevidim a vlastne nevidím ani rozdiel medzi 2015 a 2016...
@sasenkas33 ved to 😀 no objednam ten eco a uvidim
@majrab len nech ti nepríde ako mne za 9 týždnov :D
@sasenkas33 neee mal by prist za 4-6 🙂 to mas tak, ked pocuvam muza, ktory vecne omielal naco ho budes teraz objednavat este je cas.... a ty uz ho mas doma?
@majrab no aj mne mal prísť do 30 dni :D :D nemam ale už ho maju asi na predajni lebo mi povedal že vo štvrtok alebo piatok budu všetko odosielať ,tak ratam že najneskor v pondelok pride
moja osobna skusenost s tako mohican eco je velmi dobra.urcite by som odporucila
@sasenkas33 maju nato 9 tyzdnov tak dufam, ze to zvladnu inak mi tam narobim cirkus a hanbu 🙂
@majrab haha viem si predstaviť,ja som musela mame kazať aby zavolala do obchodu lebo ja by som už asi bola vulgarna po tak dlhom časee
@sasenkas33 no mali by ti zato poslať aj nejaký darček, ja chápem, že nemôžu mať všetko na sklade, ale aspoň by mali vedieť kedy ho dodajú a nie takto to naťahovať.
@majrab no keby niečo poslali alebo dali malinku zlavu by to trošku potešilo človeka ,a dalo by mi ich do ineho obrazu,ja by som tu dlžku brala 9 týždnov,ved stane sa ale to že sa ani raz sami od seba neozvali to ma neskutočne rozčuluje
@sasenkas33 tak vies, ked takto na autosedacku cakalo mozno dalsich 30 ludi a kazdy ich bombardoval tak ani nemuseli, no ale uz ju mas skoro doma
@majrab tak mohol to pekne vysvetliť žee to teda nepojde tak rýchlo že sa to natiahne monžo raz tolko ako je dodacia lehota,keby aj 2 krat tolko..ale on stale ešte týžden ešte týžden,..a viem že iným prišli tieto kočiky po 4 týždnoch a nedavno jedna kočka pridala tento kočik že už ho ma doma po 2 týždnoch,ja som skoro odpadla..bohvie kde bol problem,
@mimisk je tam nejaký problem stými kočikmi či ako to vlastne funguje?
Ja mam teraz do predajne objednany 1, tsn priveziem v pondelok
@majrab
@sasenkas33 zalezi od akeho dodavatela beru kociky, ja som pre zakaznicku obejdnavala ten zeleny overila som si stav v taku a potom som jej na pisala zaaku dobu som schopna dodat kocik

@majrab max one je upne to iste ako 2016 a 2015, spravny nazov je max one eco jeans