Kočík Tako Maxone Eco 2015 - skúsenosti
Ahojte žienky,prosim o radu,mate niektora skusenosti s kočikmi značky Tako???Páči sa mi velmi vzhladovo Tako Maxone eco 2015 ale neviem ci su tieto kočiky kvalitne,mohli by ste mi poradit???
@sasenkas33 ja som si tiez myslela ze nebude vajicko v tej istej farebnej komvinacii tak som sa dohodla so zakaznickou ze ci moze byt ina farva avy to troska ladilo ku kociku
Nakoniec bola farba kocika
tak baby mne dnes prišiel 🙂 po 10 dňoch 🙂 a to mi písali že doručenie 3-4 týždne 🙂 juuuj aká som rada už len nech príde manžel že ho poskladá 🙂 akurát že nemám k nemu rukavice, musím pohľadať na nete či sa dajú niekde objednať
@mirkapp prosime si fotky nech sa pokochame trosku ☺
@sasenkas33 este len takto sa nim kocham aj ja, nechcem sa pustat do montovania
@mirkapp joj to je dokrcene z toho budem mat ine nervy to budem hladkat aby sa to vyrovnalo 😂😂
@mimisk a nemate foto kocika ako vyzerala ta zelena?
@sasenkas33 naparis zehlickou :-P
@majrab sa asi nesmie
@sasenkas33 ako nebudes tahat po potahu iba prilozis blizsie ja takto "zehlim" sifonove saty
@majrab ja verim ze mne pride krasne rovny 😀😀 kocik by somcsa bala aj parou
@sasenkas33 no je dokrceny, dufam ze do septembra sa vyrovna, tie striesky su najhorsie lebo prisli zlozene samozrejme, ale myslim ze trosku naparit by nezaskodilo
@majrab kolko vás stál ? máte aj vajičko ?
@8radushka8 cca 407 e (neviem presne) bez vajicka povodne som chcela, ale nakoniec nam pozicia sestra a my si uz potom kupime rovno autosedacku normalnu. Lebo ja nebude vajo nacvakavat na konstrukciu
Prisli ti aj nehakevtake biele remienko zbalene? Ja neviem co to je
@sasenkas33 nooo mam, ale co to je netusim
@majrab kukam na to jak puk stale 😂 ani sietku neviem poriadne ako dat 😂😂😂nepremokava podlozka do vanicky pofla mna zbytocna
@sasenkas33 ja som este ani neskusala nic nanho davat, my ho davame zase do krabice a vytiahne ho az muz, ked pridem z porodnice
Tak ja ho vetram prve dni nam celi byt smrdel novotou a nnevyo dost vadi ,a orat ho nebudem az potom kebycsa zaspinil
@majrab
@sasenkas33 jaaj nas nic, aspon som si nejak nevsimla (asi ta euforia z neho) sa muz smial, ze mam sa ist prejst po dedine, ze ako sa mi s nim bude manevrovat a ze si mam nechat vsade igelit, ze ked ho budem predavat, aby bol ako novy 😀 strandista
@majrab aha mno ja mam aj s vajíčkom za 540 e .. a dostala som k tomu ešte aj kadejake sietky prebalovacie podložky a ešte kadečo ... ... moj vôbec nesmrdel inak ...
@sasenkas33 v navode je to vysvetlene

@mimisk ja mam tiez zeleny objednany po 4tyzdnovh mali vsetko pripravene kkrem vajicka ,vajicko sa taha uz 9ty tyzden