Kočík Tako Maxone Eco 2015 - skúsenosti
Ahojte žienky,prosim o radu,mate niektora skusenosti s kočikmi značky Tako???Páči sa mi velmi vzhladovo Tako Maxone eco 2015 ale neviem ci su tieto kočiky kvalitne,mohli by ste mi poradit???
@8radushka8 tak nieze smrdel ale bol citit tou novotou s to ja hned vsade citim strasne mi vadi pach novoty na vsetkon 😊
@sasenkas33 tak to je spatný predajca, my si sami prekladame navody a mame ich krasne spracované ,ze pochopí aj laik vsetko, to su taký predajci len predat a ani nevedia čo predavajú
Sú to popruhy do vaničky
@mimisk nevyjadrujem sa na predajcu ,no druhy krat by som si od nich nrobjednala ,,,co uz ucime sa na vlastnych chybach ..dakujem pekne skusim zajtra na to kuk ako sa to pripevnuje
@sasenkas33 hih ved jasne 🙂 ja som to dáko vôbec necitila hih 🙂
@8radushka8 ahoj. prosím ťa, ten tvoj kočík, čo si sem hodila fotku, to je ktorá farba? ďakujem.
@natalia007 ahoj :D je to farba tá 01🙂
@sasenkas33 u koho si objednávala?
@nikk898 bambini
baby ako vyberem novorodeneckú vložku z kočíka ?
@8radushka8 prisla si na to ? Ja na to kukam a neviem ..coskoro ux bude treba aj nam vybrat
@8radushka8 myslíš s vajíčka? Ja som kus nastrihla boky pri tom zapinani a tak vytiahla keďže to nešlo prepchať cez tu dieru
@gabriela1414 to je dost zly system ...ale ked to lepsie nevymysleli...
@sasenkas33 veď to že to mohli lepšie vymyslieť ale nevidno to nastrihnutie takze mi to nevadi
@gabriela1414 posli foto pls ako to vyzera 🙂
@sasenkas33 mno jedine troška natrhnut tu dierku inak sa nedalo :(
@mimisk nedá sa to nijako inak .. je to tam všetko prešite .. ale mi sme to trišičku len natrhli a prešlo to treba to silou ani to nevidno .. ale zase malemu tam velmi hlávka teraz lieta musim kupit vankušik
@8radushka8 urcite to ide
Ja ux som tak povizliekala vela autosedsciek
Musite otocit autosedacku celu opacne je tam taka plastova akoby poistka kde drzi ten pas medzi nohami to je treba vytlacit a potom vyvliect
@mimisk nejde to tak aj muž to skúšal nedá sa to odopnut zo spodu
@gabriela1414 vyzlecte potah auosedacky na spodu, je tam take plstove co drzi pas ten dat dole s korpusu aurosedacky
@mimisk no mne sa to nedá tak neviem mi sme to mali cele dole .. ale cez to kde sa pás zacvakne to nejde lebo to je cele zašite tam ... neni čo uvolnit ...
@8radushka8
@gabriela1414
@nikk898 posielam foto navod
@mimisk sranda 🙂 nevadí mi sme to dali dole aj bez toho :D ,,, a inak načo tam je to kovové ?
@8radushka8 pri nehode by ten plast praskol tak je to este zabexpecene kovom
@mimisk aha ja som to dala dole a neviem to dať naspäť; )
Dakujem 🙂
Kocky mám problém..práve koliesko nám začalo robiť riadne osmičky neviete co to?? A ešte sa chcem opýtať čím na tomto kociku fukate kolieska ? Lebo mám sa tam asi nič nezmesti prístup k tomu je teda nedomysleny

@mimisk mam velmi zli navod , je to len pretlacene a asi velmi nekvalitnou tlaciarnou ..takze zvtoho nic nevycitam