Kočík Tako Maxone Eco 2015 - skúsenosti
Ahojte žienky,prosim o radu,mate niektora skusenosti s kočikmi značky Tako???Páči sa mi velmi vzhladovo Tako Maxone eco 2015 ale neviem ci su tieto kočiky kvalitne,mohli by ste mi poradit???
@sasenkas33 nam vrzga, ked menim smer
@majrab nam aj porovine jed ho tlacim.
@sasenkas33 tak to potesi teda
@majrab ani nehovor ....
@mimisk veď jasné len zo začiatku mi to nerobilo vôbec .. priateľ ich trochu pritiahol robí to menej ale stále .. a keby ze chcem daku sa od vás objednať kolieska ?
@8radushka8 ano daju
@mimisk oki tak potom vám napíšem ci máte aj stránku?
@8radushka8 napiste
@majrab uz ste ho mazali vrzga stale?
@sasenkas33 este sme nemazali lebo muz povedal,ze ho rozoberie a tak namaze tak cakam kedy to bude
@majrab moj vcera namazal vsetko vsetko a nepomohlo ...vcera som uz piisala do obchodu ze by som ho chcela reklamovat
3krat som ho pouzila a uz mi koleso osmickuje.. som znechutena..
@nikk898 ved toto že aj my sme ho používali asi dva mesiace a to nie každý den a kolesá v ritke ...
@sasenkas33 a čo ste mazali presne ? mne tiež trocha vrzga
@8radushka8 vraj namazal priatel uplne vsetko co sa dalo ,A nepomohlo
@sasenkas33 aha .... inak som sklamaná trocha ako kočík je krásny super ... ja mám problém len s tými kolesami ( kupim nové asi ) ... ale za tie peniaze som čakala lepšiu kvalitu aspon tých kolies
A neviete preco osmickuje? Ci staci nafukat alebo co? Aj to nwm ci nam hned pojde. Zevraj je aj s pumpou problem.
@nikk898 nafukat sa to vobec nedá mali sme rozne pumpy ... nakoniec sme to nafukali na pumpe ... tou čo fukaju kolesá :D... jedine tým to išlo ..ale dostat sa tam k tomu ventilu je umenie .... ja som ich aj umyla nafukali sme ich a nepomohlo ... myslím si že sa to možno stalo tým ako sme chodili cez obrubníky a trocha sa asi pokrivili tie disky ... asi ... neviem ...možno nie ..ale nepomohlo nič ...
@8radushka8 ja som kupila pumu v all toyse za 3eura taku modru a s tou to nafukam
@sasenkas33 ja som.mala aj taký mali aj normálnu ale neni šanca kokos to ako keby nešlo vôbec dnu ten vzduch veď uvidíte...silu veľmi treba
@8radushka8 s tou z alltoysu to idlo lahucko
@sasenkas33 ale ? a to je presne aká ? možeš mi ju prosím poslat ? lebo vravím nám to nešlo ničim
@sasenkas33 posli foto 🙂
@8radushka8
@nikk898 poobede ju odfotim lebo ideme k doktorke je to mala rucna pumpa kde sa dava to "crievko" sa to nasrobuje , my sme tiez kupovali kadejake z obi co sme kupili tak co to neslo stlacit co tam nechcel ist vzduchvtak ju aj dolamal
@sasenkas33 taku mali mám aj ja neviem síce ci rovnakú...
@sasenkas33 touto mojou to v9bec nejde
@8radushka8 urcite to neni obrubnikmi ja s nim chodim iba na prechadzky po dedine a ma osmicku tiez
@majrab tak neviem sila kokos

@majrab nas tak trpne crli alebo jak by som to opisala , myslela som tiez ze rucka ale asi nie ,moj hovori ze sa prenasa ten zvuk len nevieme prist na to ze z kade ked silou odtlacim ten kocik ze ide sam tak je ticho akonahle sa ho dotknem vrzga akoby tlakom na konstrukciu ..fakt nevieme cez vikend ze sa na to znova pizrie