icon

Kočík v byte

1. mar 2022

ahojte ako riešite tie čo bývate na byte kočík? myslím aby ked je škaredé počasie nebolo všetko špinavé ..kupovali ste návleky na kolesá alebo ste dali nejaký koberček alebo niečo iné? my totižto o chvílu budeme musieť riešiť a kočík nechcem nechať v kočíkarni ale budem brať na chodbu do bytu tú máme velkú len sa bojím že ked bude pršať a pod aby nebola celá chodba špinavá a každý deň to nebolo treba utierať po každej vychádzke

bagre
1. mar 2022

Mali sme vnútri pri topánkach, bol tam starý koberec na kuse tak som to nejak neriešila, ak boli veľmi od snehu,čiže by to bolo veľmi mokré, tak sme nechali stiecť na chodbe chvíľu a potom zotreli chodbu.

andrejka1974
1. mar 2022

My sme tak mali a nebol vôbec problém

sendyle
1. mar 2022

Ja som utierala pred bytom a potom som išla dnu ale veľa krát sa stalo ze mi to stopy robilo ale tak utrela som a hotovo

natali08
1. mar 2022

my sme mali toto https://www.ikea.com/sk/sk/p/kolon-ochrana-na-p...
mame to v pracovni pod stolickou a napadlo mi kupit to aj do chodby, tiez mame vnutri kocik.
ked bol v zime sneh, vonku som najprv ocistila kolesa trosku. ale inak som neriesila a tu podlozku som potom len utrela. hlavne ked mas parkety v chodbe ako my je to fakt super.

misana84
1. mar 2022

ja som mala kociar v aute...malu som zobrala vo vajicku k autu...rozložila...uložila...a vajicko zamkla v aute...

siska53
1. mar 2022

Mali sme tam.taku gumu, vzdy som to pozametala, prip.vyumyvala.. podla potreby.

domireb
1. mar 2022

Mala som extra koberec, tú veľkú kancelársku rohož. Vonku na chodbe v kumbále handry a pred bytom som kolieska povytierala. V 4 mesiacoch som sa na to vykašľala (my máme aj schody pred výťahom) a kočík je v "kočíkarni". Ale ja som kupovala úžitkový kočík,nie moderný - chodím denne kilometre, tak aj patrične vyzerá

katulienocka999
1. mar 2022

Mala som navleky ale je to somarina a este k tomu som bola po cisarskom tak som sa na to úplne vybodla... Dala som na zem handry a tak dala kocik aby kolesa boli na nich a potom suchou handrou pozmyvala chodbu od vody 🤷‍♀️ nebolo to nic strasne a dalo sa to vydržať 😊

diana45
1. mar 2022

Áno utieram po každej vychádzke! Pre Teba asi katastrofálny problém 🤦

autor
1. mar 2022

@natali08 dakujem