icon

Kočík V-MAX od Baby Smile. Ako ste spokojné?

jajuska81
21. feb 2009

Ahojte, chcem sa opýtať, či už máte niektorá skúsenosti s týmto kočíkom a ako ste spokojné?
http://www.babyborn.sk/pod-so-mnou-na-prechadzk...
Ďakujem za každú odpoveď.

Strana
z36
timi76
27. jan 2012

ahoj maminy, máte niektorá skúsenosť s kočíkom ballerina leather od baby active? prípadne, aký kočík by ste mi doporučili? som vysoká a chcela by som, aby vanička kočíka nebola veľmi nízko.vďaka za rady a doporučenia.

veronica30
27. jún 2013

@mimisk tie kociky od Depemo to je polska alebo ceska vyroba???

mimisk
27. jún 2013

kočiky sa vyrabaju len v polsku a v čine, ak sa niekto tvarí ako český výrobca dáva si robiť kočíky buď v číne,alebo v polsku, konkretne depemo ma niektore polske a niektore z čini aj ket je to nemecká značka

nasa.zuzka
10. jan 2014

ahojte. necitala som to tu cele. pokazilo sa mi koleso na V-MAX, Baby smile. neviete kde by som zohnala suciastku? normalne sa mi to odlomilo. kupovali sme ho pred 4 rokmi od jednej kocky, co ho kupila v Polsku. Dakujem

senajka
22. jan 2014

Mohol by m niekto povedať do kolko kíl je nákupný košík na tomto kočíku? Nikde sa o tom neviem dočítať a chcem kúpiť kočík ktorý mi unesie aj nákup domov. Ďakujem pekne

martinkastanko
23. jan 2014

@senajka ahoj. Ja som tento kočík mala pri synčekovi. Síce nemám odvážené koľko odnesie nákupný kočík, ale môžem povedať, že ja som tam pravidelne nosila celé nákupy a to nemalé a vydržal 🙂 Tohto sa veru báť nemusíš, odnesie veľa.

danka2525
24. feb 2016

ahojte neviete mi poradit kde kupim nove predné kolieska na kocik baby smile v-max dakujem

bubu62
16. nov 2016

Ako odbrzdim ten kočík.?

danka2525
17. nov 2016

Naspodu medzi zadnimy kolosami je široká brzda treba ju dvihnúť hore

bubu62
17. nov 2016

@danka2525 tak mi to mame vpredu,ak som to pochopila cim to das dole das to aj naspet,ano?.dik.

Strana
z36