icon

Kočík Valco Snap 4 Silver

lyenocka
2. feb 2015

Ahojte, máte niekto z Vás skúsenosti s týmto kočíkom? 🙂 Ďakujem

luna11
11. nov 2015

@petrahankova
@alcahelca ja bud kupim verziu sport alebo samostatne nafukovacie kolesa, bez nich si to neviem predstavit na nasich chodnikoch. To prefukovanie ma stve. Snazim sa na tej skupine na FB dopatrat ako to baby riesia, len mi nikto neodpisal zatial. A k tej podlozke...kupovali ste samostatne nejaku inu alebo originl Valco?

alcahelca
Odpoveď bola odstránená
petrahankova
12. nov 2015

podložku určite kupte univerzalnu,tie pásy na kočíku sa velmi ťažko rozopínajú a ešte toto,pozor na chrbtovú opierku,je v nej len taká plastová podložka,ktorá tiež velmi často praská,to si zase dievčatá už na svoje náklady menili,nakolko im neuznali reklamacie.Ja uz niesom v tej FB skupinke,lebo uz dávno ten kočík nemám,ale skuste sa tam popýtať a to prekrytie chrbtovej opierky,ono tam v tych suboroch to iste je

simonka77
12. nov 2015

ja mam na zimu valco quad, spokojnost s kolesami, strechou, polohovanim, sirkou vo vnutri, košík ok, polohov.rucka tiez super (muz je vyssi o dost odo mna). za uplne top vyhodu povazujem nanoznik, ktory sa zapina priamo na konstrukciu, takze sedi ako "rit na serbel". co je u inych kocikov nevyhoda. nespokojnost-tazsia manipulacia jednou rukou v pripade, ak je dieťa v kociku, ak je plnsi kocik a dieťa nie je v kočíku, predne kolieska "lietaju" kade tade. celkovo je s nim tazsia manipulacia ako s valco snap 4 (vlastna skusenost).
na zimu moze byt, na jar a leto ostanem pri recaro citylife-lahky, skladny, vyborna strecha, kosik taky, ako nikde inde, manipulacia uno tuto 🙂

petrahankova
12. nov 2015

@simonka77 prosím a to recaro má otočné sedenie?

alcahelca
12. nov 2015

@luna11 ja som dala zatiaľ (pokiaľ nebude fusak) univerzálnu od emitexu, ale tú predlženú (tam netreba prevliekať vrchné pásy a trápiť sa s nimi 🙂

simonka77
12. nov 2015

@petrahankova nie, nema. napriek tomu tvrdim, ze po gessleine je to (pre mna) top sportovy kocik - mimo zimu. a to som mala pred tymito dvoma (valco a recaro) 7sportiakov.

tinakoval
12. nov 2015

@mimulovci chcem sa spytat,ci kocik je velkostou taky ako valco snap4, myslim vnutro kociarika,kde sedi babo. A mate ho vo fialovej farbe ci striebornej?Dakujem

luna11
12. nov 2015

Tak baby, dnes som sa rozhodla. Kupujeme Snap 4+ k tomu nafukovacie kolesa. Tak drzte palce, nech to dobre dopadne ☺Obzerala som aj quad x a aby som odpovedala na dotaz @tinakoval - quad x je pribkizne rovnako velky ako snap 4, co sa tyka sedenia do sirky, len do dlzky je dlhsi. Nasmu malemu uz teraz snap 4 bola na dlzku noziciek ltt-mal este asi max.5-7cm, ale na quad x bolo este veela miesta.

tinakoval
13. nov 2015

@luna11 dakujem, tak potom napiste, ako ste s nim "nazivo" spokojna. Tiez sa mi paci, ale stale vaham. K tym kolesam - predali Vam to iba s nafukovacimi? Alebo ste si dokupovali a teda mate aj plastove? Pisete Snap 4+ - to je iny, ako klasicky Snap 4?

kvetka589
13. nov 2015
Používateľ kvetka589 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kvetka589.

uz by som aj ja mala kupit kocik, zachvilku to uz pride 🙂

mimulovci
13. nov 2015

@tinakoval neviem to porovnať, ale asi by malo byť vnútro rovnaké, len je ťažší, kvôli nafukovacím kolesám a strieška sa dá úplne sklopiť, sú tam dva zipsy. Ja mám fialový.

luna11
13. nov 2015

@tinakoval tym pluskom som myslela, ze som k nemu dokupila samostatne nafukovacie kolesa. Neoplatilo sa kupovat sport s nafukovacimi, lebo za tu istu cenu mam teraz vlastne dva pary kolies.

7katka
14. nov 2015

@mimulovci ahoj, prosim pomerala by si rozmery sedacky, stale si spokojna, nehrkaju kolieska?Dakujem

lajlilinka
21. nov 2015

Zienky, čo máte doma valco quad, chcem sa opýtať že aká je to látka? Taká istá ako na snape? Čo pozerám fotky na tom quade mi to príde také leskle, ako nepremokava bunda... Ešte som ho naživo nevidela, iba snap....

mimulovci
22. nov 2015

@7katka Ahoj, prepáč, že až teraz, nemohla som skôr. No merala som to tak narýchlo a šírka sedu je asi cca 35cm, ale ja to zajtra pomeriam ešte raz. No jedno koliesko mi začalo trošku hrkať, ale ja som s tým rátala a tak vôbec neľutujem kúpu. Voľakde som čítala, že sa to nejak dá napraviť🙂

7katka
22. nov 2015

@mimulovci dakujem za odpoved, rozhodujem medzi nim a britax motion

mimulovci
22. nov 2015

@7katka Ja som sa tiež rozhodovala medzi týmito dvoma...ale každé má plusy a mínusy

7katka
22. nov 2015

@mimulovci a co ta presvedcilo pre valco?

mimulovci
24. nov 2015

@7katka nastavitelna rukovat,sportove kolesa a hlavne strieska,ktora sa da rozipsovat az dole...ja to furt pouzivam...a cena bola tiez prijatelna

lajlilinka
24. nov 2015

@mimulovci ahoj, dievčatá všimla som sa že sa bavite o Valco... Môžem sa spýtať či máš Snap alebo Quad, nevieš či je tá látka rovnaká? Ja by som skôr Quad, viac sa mi páči konštrukcia... Ale nikde som ho nevidela naživo ... A na foto sa mi zdá tá látka až veľmi leskla... Ďakujem.

7katka
24. nov 2015

@mimulovci dakujem

luna11
24. nov 2015

@lajlilinka ahoj, ja som videla oba kociky nazivo. Quad ma inu latku a ano je trochu leskla, ale myslim, ze nie az tak ako to vyzera na obrazkoch. A neviem odkial si, ale oba kociky maju v 4mama v TT.

mimulovci
24. nov 2015

@lajlilinka Nemala som možnosť porovnať Snap s Quadom, ale tak ako písala luna11 nie je vôbec až taká lesklá...ja mám fialový a ak by si chcela, môžem ti ho odfotiť na dennom svetle.

lenkavalik
30. nov 2015

https://www.modrykonik.sk/market/kociky/6umcbt/...

Milovnicky Valco Snap baby, uz ho jedna mamicka aj predava, super kupa 🙂

7katka
16. dec 2015

@mimulovci ahoj,mozem ta poprosim o dlzku a sirku opierky chrbta, dakujem

mimulovci
16. dec 2015

@7katka ahoj, ak som to dobre merala, tak dĺžka je 48-49cm a šírka 35cm

7katka
17. dec 2015

@mimulovci dakujem, tak to je celkom dost

mimulovci
17. dec 2015

@7katka ja som s tým kočíkom veľmi spokojná, ale tak sto ľudí, sto chutí 🙂

tinka1234
10. jan 2016

Ja mam valco snap 4 od Vianoc a som s nim velmi veľmi spokojná. Boli sme s ním aj na dovolenke v Tatrách a prešiel všade na úplne super. Toto je môj piaty kocik,mala som aj Britax bmotion ale tento je super,strasne sa mu teším a malý sa v ňom veľmi rád vozí. Ja ho odporúčam všetkými desiatimi 😃