Kočík Zopa Quest
Ahojte, chcela by som sa poradiť, mal niekto ten kočiar alebo ho ma? Nejaké recenzie? Zatiaľ som nenašla žiadne recenzie. Dnes som ho bola pozrieť na predajni, lebo som z neho bola nadšená, ale v skutočnosti sa mi zdal strašne malý. Konštrukcia mi vyhovovalo, ako veľkosťou, tak jednoduchým ovládaním, ale, vanička na dĺžku 70 cm, športiak rozmery neviem, ale zdal sa mi malý. Chcem kúpiť kočiar tak, že po druhom roku budem musieť kupovať ďalší športový kočík. Existuje vôbec žena, ktorá mala jeden kočiar celý čas, a ešte ho využila aj pri druhom dieťati?
@katuskamala1 ano presne tento isty mame aj my 🙂 ja som zatial velmi spokojna, nezda sa mi ze by vrzgal.. akurat sa mi trosku tazsie dviha ked s nim chcem vyjst na obrubnik..ale to len porovnavam s hlbokym kocikom, na ktory som bola doteraz zvyknuta.
@katuskamala1 skús reklamovať ako vravím nás absolútne nevrzga ale zo začiatku nám ťahal do ľavá ale prestalo to
@klaudia5 reklamovala som a duufam, ze vyhoveju.
@katuskamala1 aha tak držím palce potom daj vedieť ako to dopadlo
My sme dnes kúpili, už aj odskúšali. Za tu cenu (250€) sme veľmi spokojní. Keď sa pozriete detailnejšie na plastové časti, pôsobia tak lacno (nedokonalo). Predné kolesá keď prejdu cez napr. prasklinu na chodníku hrkaju. Vraj sa to dá vyriešiť cez gumovú vložku. Chrbtova opierka meria 49cm. Veľmi sa mi páči dlha strieška, chrbtova sieťka perfektná na leto. Odpruženie zadných kolies tiež veľmi dobre. Kočiar nie je príliš vhodný pre vysokých ľudí pretože madlo nie je dobre vyriešené, ja mam 167cm a pre mňa úplný ideál. Páči sa mi, že keď je zložený a zaaretuju sa predné kolieska, kočiar je schopný samostatne stať. Tiež je velmi prakticky vyriešený uchyt keď je kočiar zložený.Úložný priestor pod kočiarom priestranný, trochu mi prekáža že je z jednej strany úplne otvorený (asi je to hlavne o zvyku), na druhu stranu velmi dobrý prístup. Mame čiernu konštrukciu je krásna, podľa mna ta hliníková pôsobí lacno. Je to kombinovane s modrým poťahom , mam v pláne dokúpiť kvetovane doplnky (taška, zateplená sťahovacia deka, rukavice, podložka) v kvetovanom vzore na oživenie.
@rebusa333 prosim odkial ste kupili, ked len 250€
Vsade vidim ceny okolo 300 a vyssie. Dakujem
Ahoj ja som si dnes tento kočík kúpila, predtým som mala asi 3mesiace Britax agil a musela som reklamovať.Reklamaciu nám uznali a dali možnosť výberu nového kočíka.Zopa quest vyzerá v skutočnosti oveľa lepšie ako na fotkách,je ľahký.dobre sa ovláda.skvela je sieťovana opierka chrbta a strieška pekné bábo chráni pred slnkom.uvidim pri dlhšom používaní ako bude fungovať,ale zatiaľ nehrka čo pri britaxe sme hrkali na celé mesto.
@katuskamala1 zdravím, prosím Vás, vedeli by ste mi odfotit tie podložky na prednych kolesach, kde to asi je a ako to vyzerá? Ďakujem
@ewelinka21 bola akcia jeden deň.
@bejuska212 ešte to nemáme namontované. Vidieť to nebude. Vraj tam sedi aj tesnenie do vodovodnej batérie.
@ewelinka21 kočíky.sk som kúpila za 283€
@rebusa333 ahaaaaa
@bejuska212 mam ho na reklamacii
možno niekomu pomôže pri rozhodovaní https://123kociky.sk/blog/recenzie/sportovy-koc...
Maminy ste spokojné s odstupom času,aj keď kratkeho? @katuskamala1 @rebusa333 @klaudia5
@aktak39
My sme ho videli v predajni, velmi by som ho chcela kvôli tej chrbtovej opierke pre nášho malého pekelnika, ale už v predajni pôsobil rozhegane ako lacný golfový, pri pohybe ruky do strán som mala pocit ze ide celá konštrukcia, nestabilný a tak dufam stále ze to bolo o tom jednom kuse🤷
@burko17 no mam ho na reklamácii po 11 dnoch kupy :D vrzgal.
S odstupom času aktualizujem moju recenziu. Kočiar používam každý deň. Stále stojím za tým, že za tu cenu (250€) veľmi dobrý kočiar. Chyba mi jedine držiak na flašku, ktorý sa dá dokúpiť a na predných kolesách už mame gumové vložky. Kolesa keď idu cez hrbole stále trochu hrkaju. Vôbec mi to už nevadí, je to omnoho lepšie ako keď tam neboli. Ale! Gumové vložky majú jednu nevýhodu. Ťažšie sa zatáča s kočiarom, už nie je tak dobre pohyblivý.
Dakujem za odpoveď @rebusa333 @klaudia5 @aktak39 a @katuskamala1. Kocik som objednala,snad bude dobrý kus. A pre ďalšie mamky záujemkyne, ten kod ONLINE20 sa dal ešte použiť 😉
Baby v akych farbach mate tento kocik? Budeme mat doevca ale zvazujem ten tmavomodry s ciernou konstrukciou 😂
Ahojte tak my sa rozhoduje ci ist do tmavomodrej s hlinikovou konstrukciou
Citala som nazor, ze hlinik vyzera lacno, ale mne ta cierna pride, ze kocik uz bude moc tmavy
Neviem moj nazor
@ewelinka21 @vega3 my sme nakoniec objednali modrý so striebrom, už je doma, ak nám tatko rozbalí kočík, tak pridám foto, my sme na prázdninách u starkých
@ewelinka21 mna predavacky s manzelom tlacili do tej striebornej konštrukcie ale mne to prode take lacne, neviem
@katuskamala1 ahoj, kde ste kocik kupili? Nebude to skor danou predajnou? V tomto som novacik, este som ziaden kocik ani nic z detskej vybavicky nereklamovala

@katuskamala1 mne vobec