icon

Kočík Zopa Quest

artemislix
2. jún 2021

Ahojte, chcela by som sa poradiť, mal niekto ten kočiar alebo ho ma? Nejaké recenzie? Zatiaľ som nenašla žiadne recenzie. Dnes som ho bola pozrieť na predajni, lebo som z neho bola nadšená, ale v skutočnosti sa mi zdal strašne malý. Konštrukcia mi vyhovovalo, ako veľkosťou, tak jednoduchým ovládaním, ale, vanička na dĺžku 70 cm, športiak rozmery neviem, ale zdal sa mi malý. Chcem kúpiť kočiar tak, že po druhom roku budem musieť kupovať ďalší športový kočík. Existuje vôbec žena, ktorá mala jeden kočiar celý čas, a ešte ho využila aj pri druhom dieťati?

vega3
30. jún 2021

@katuskamala1 to ma mrzi, uz len dufat ze nas nebude hrkotat 😬

katuskamala1
Autor odpoveď zmazal
ewelinka21
30. jún 2021

@katuskamala1 tak to ma velmi mrzi. S kocikmi to je vzdy hop alebo trop, hocikto moze narazit na vadny kus 🤦🏼‍♀️

vega3
1. júl 2021

@rebusa333 prosím ta kde si kúpila tie doplnky ku kociku?

rebusa333
1. júl 2021

@sovareda doplnky ku kočiaru mam objednané, este neprišli ale posielam obrázky. V pláne mam dokúpiť aj ďalšie doplnky z kolekcie - podložku a rukavice.

rebusa333
1. júl 2021

@vega3 vyššie som poslala obrázky lebo mi to ešte neprišlo, ale je to zn. Pinkie kolekcia bugee flower 🙂

rebusa333
1. júl 2021

@vega3 za tu cenu (250€) som spokojná, príde mi veľmi prakticky, skladanie veľmi šikovné, ta sieťka je v týchto horkach na nezaplatenie…jedine negatívum je, že keď prejdem cez väčší hrboľ kolieska zahrkaju aj keď tam mam tie vložky. Myslím si, že žiadny kočiar nie je ideál, ja som s ním spokojná.

katuskamala1
1. júl 2021

@rebusa333 i ja mam tieto :D mam tu velku tasku co mas na fotke, potom mensiu na kocik a podlozku 🙂

sovareda
1. júl 2021

@rebusa333 my máme presne ten fusák prechodný, veľmi pekná kolekcia to je 🙂

rebusa333
1. júl 2021

@sovareda
@katuskamala1 už sa veľmi teším na tie doplnky, náhodou nemáte skúsenosť s tou stahovaciou dekou? Či je to praktické, alebo radšej nanoznik. Deka vyzera fajn len nikde som nenašla fotky ako sa upevňuje.

sovareda
1. júl 2021

@rebusa333 nie nemám skúsenosť iba fusak máme.

katuskamala1
1. júl 2021

@rebusa333 nie nemam. Kedze tento kocik ma nanoznik, tak to ani riesit nebudem. Len klasicku deku, ktoru tak "zasprajcujem" pod dieta z krajov, tak sa nezosunie a na to nanoznik (na jesen/zimu).

katuskamala1
1. júl 2021

@rebusa333 inak ta kolekcia ta latka.. Je taka tenka sustiaca akoby kusok. Podlozka zrovna na leto vhodna nie je. Nesaje absolutne pot. Nie je priedusna. Teraz ju mam dole, vyuzivam sietku z kocika..

rebusa333
6. júl 2021

Prišli mi tie tašky na kocik a som veľmi spokojná, posielam foto pre inspir 😊

lili763
8. júl 2021

@rebusa333 ahoj prosim ta nevies mi zmerat celu cast kocika na ktorej babo lezi? Neviem sa na internete k tejto informacii dopatrat, dakujem ti velmi pekne, rozhodujem sa pre tento kocik

ritatari
11. júl 2021

Ahojte kocik je fajn co sa tyka striesky a ostatnych veci len tie kolieska su hroza, neviem ci sa da nieco kupit lepsie za tu istu cenu lebo kolieska su nocna mora pre mna a to som po prvej jazde mestom

rebusa333
12. júl 2021

@lili763 opierka na nôžky 20cm, sedacia časť 21cm a chrbtova opierka má dĺžku 47cm.

rebusa333
12. júl 2021

@ritatari do predných koliesok sa dajú vložiť gumové vložky a vtedy je to omnoho lepšie.

katuskamala1
Autor odpoveď zmazal
lilix22
12. júl 2021

pridavam qko vyzera v sivom. pani predavacky nahovarali na tento kocik aj mna. zatial ale nie som rozhodnuta.

rebusa333
15. júl 2021

@katuskamala1 zatiaľ som nekupovala žiadnu, nemala som možnosť odskúšať ale tvrdili mi na predajni že strieška je nepremokavá.

burko17
15. júl 2021

baby, ja teda kúpu ľutujem, jediné čo je super na tom kočíku je ta sietková opierka chrbta... kolieksa hrôza, mám pocit, že celý kočík je nejaký "volny, plávací, hračkársky" keď idem s malým a teda vobec nemám pocit, že je to pevný kočík. golfáč za 70e mi príde teda pevnejší :(

katuskamala1
Autor odpoveď zmazal
ewelinka21
25. júl 2021

Ahojte baby, tie ktore mate tento kocik, cize ho uz mate ako tak okukany. Vedeli by ste si ho predstavit aj ako zimny kocik, do ktoreho napchate dieta aj s fusakom? Mam totiz klasicky velky kocik, stahujeme sa do panelaku, od vchodovej brany k vytahu to mame 5-6 schodov, ktore s nasim kocikom nedam, potrebovala by som nieco mensie sikovnejsie obratnejsie. Po Zope Quest pokukujem uz dlho, myslim, ze by som to s nou zvladla, ale zase stahujeme sa na jesen/ zimu… maly ma 8m a 9kg davno za sebou.

katuskamala1
Autor odpoveď zmazal
ewelinka21
26. júl 2021

@katuskamala1 Ahoj tak to mi je luto, ze si nespokojna… ja som bola nadsena ked som objavila tuto novinku a ked tu citam tieto recenzie no nic moc
Hlavne dost skoro ti vybledol ved ho nemas ani pol roka.

katuskamala1
Autor odpoveď zmazal
ewelinka21
26. júl 2021

@katuskamala1 no tak to je velmi zle... aku mas farbu?

katuskamala1
Autor odpoveď zmazal
21mirka
6. aug 2021

@rebusa333 ahoj prosím ta si s kocikom spokojna😊 zvažujem jeho kupu len nemám možnosť ho vidieť na živo 😔je vhodný aj pre väčšie dieťatko 2 a pol rocne?