Kočík Zopa Quest
Ahojte, chcela by som sa poradiť, mal niekto ten kočiar alebo ho ma? Nejaké recenzie? Zatiaľ som nenašla žiadne recenzie. Dnes som ho bola pozrieť na predajni, lebo som z neho bola nadšená, ale v skutočnosti sa mi zdal strašne malý. Konštrukcia mi vyhovovalo, ako veľkosťou, tak jednoduchým ovládaním, ale, vanička na dĺžku 70 cm, športiak rozmery neviem, ale zdal sa mi malý. Chcem kúpiť kočiar tak, že po druhom roku budem musieť kupovať ďalší športový kočík. Existuje vôbec žena, ktorá mala jeden kočiar celý čas, a ešte ho využila aj pri druhom dieťati?
@21mirka Ahoj ja som ho nakoniec nekupila po tych recenziach co som tu citala… moj syn zacal len teraz sediet cize mam este mesiac dva cas aby som si nieco vybrala… stale sa obsmietam okolo tejto Zopy paci sa mi dizajn strasne, ale odradza ma od kupy fakt, ze je kocik tzv nereklamovatelny ako tu mala pani vyssie
@21mirka ahoj, ja som spokojná. Prvý kočiar sme mali CybexPriam, ten mal väčšie zadné kolesa takze lepšie prechádzal cez rozbite chodniky, ale už som si zvykla na tento a naozaj jedine negatívum že sem tam zahrkaju kolesa keď idem cez hrboľ na chodníku.
2a pol ročného mam synovca a ten sadol bez problémov len on je drobný neviem aké veľké máte dieťatko. Ja osobne by som pre tak staré nekupovali otočný kočiar, už je to asi zbytočne..
Ak by ste náhodou boli z okolia TN mohli by ste náš odskúšať.
@peta2108 peti cybex som nemala, ale tento kočík je naozaj nevyreklamovatelny, neodporúčam. Poslala som video vyrobcovi a sám mi odporúčal reklamáciu, ale práve včera mi prišlo zamietavé stanovisko, tak sa budem s nimi naťahovať 😡 myslím že 300e kočík nemá čo vŕzgať, hrkotať kolieska a to som ho poslala na reklamáciu po 2týždnoch. Video im bolo poslané z prvej jazdy ani nie 100m od domu!
@burko17 My sme tiez kupili zhruba pred 3 tyzdnami, veru vrzga dost.
A co mne dost vadi, ked mam dieta otocene k sebe a kocik tak aj zlozim, pri rozkladani sa zasekava v spodnom odkladacom priestore.
Inak som s nim spokojna, je lahko ovladatelny, pekny, super je predlzena strieska,
Je to take 50:50 ale myslim, ze to asi kazdy kocik.
Cim viac sa riesi, tym viac chyb na nom hladame. 🤷🏻♀️😊
@katuskamala1 chceli sme pôvodne riešiť cez toho znalca, ale popravde neviem aký kočík iný by som si vybrala. Nase ditko sa sialene potí a len na sietke v tomto kočíku mi obsedi prípadne aj pospi, tak asi sa zmierim s tým. Nemám energiu este sa hádať 🤷
@katuskamala1 mame nakúpené všetky možné podložky, "funkčné" oblečka ale nepomahalo, len ta prefukovacia sietka mu vyhovuje 🤷
@katuskamala1 úprimne po precitaných recenziách a skúsenostiach som sa rozhodla, že radšej vyberiem iný kočík ale vďaka za ponuku 😉
@vega3 ahoj, mne ta taska prišla len s putkami a uchytenie je vyrobené doma, ale niečo podobne vies aj doobjednat napr. tu https://www.pinkie.sk/uchyty-ke-kocarku.html
@artemislix Ahoj, ja si nemyslím, že je dobré mať jeden kočík po celý čas. Potreby sa časom menia a ak by mal jeden kočík spĺňať všetko, asi by bol dosť ťažký. A tak ako sa Ti zunuje trebárs oblečenie, časom sa Ti zunuje aj kočík a budeš túžiť vymeniť. Viem čo hovorím, mám tri deti a už aj tri vnúčatká 🙂
Ahojte, písala som na Quest aj recenziu, tak snáď pomôže pri rozhodovaní 🙂
https://www.modrykonik.sk/blog/annie89/article/kocik-quest-nase-pohodlne-letne-dobrod-p4tqcm/
#zopadesign
@katuskamala1 ako dopadla reklamácia prosím?
@andrejuska2727 v pohode, vymenili za novy
@sandra151 môj nazor a tak isto negativa som spomenula vyššie, nič ďalšie ma odvtedy neprekvapilo. Kočiar ma svoje negativa ale aj pozitívne vlastnosti. Je na užívateľovi aké vlastnosti sú jeho prioritou. Ja stále tvrdím, že som spokojná s tým co ponuka za tu cenu (moja kúpna cena bola 250€)

@ewelinka21 ahoj kúpila si ? Si spokojna?