icon

Kočík Zopa Quest

artemislix
2. jún 2021

Ahojte, chcela by som sa poradiť, mal niekto ten kočiar alebo ho ma? Nejaké recenzie? Zatiaľ som nenašla žiadne recenzie. Dnes som ho bola pozrieť na predajni, lebo som z neho bola nadšená, ale v skutočnosti sa mi zdal strašne malý. Konštrukcia mi vyhovovalo, ako veľkosťou, tak jednoduchým ovládaním, ale, vanička na dĺžku 70 cm, športiak rozmery neviem, ale zdal sa mi malý. Chcem kúpiť kočiar tak, že po druhom roku budem musieť kupovať ďalší športový kočík. Existuje vôbec žena, ktorá mala jeden kočiar celý čas, a ešte ho využila aj pri druhom dieťati?

Strana
z5
mamandyka
28. júl 2022

@katuskamala1 ja som ho kúpila teraz v marci a nikdy viac. Jeden otrasný kočík, vanička krátka, vŕzga neskutočne a nezvláda ani minimálny terén. Používam ho 4 mesiac aj to nie každý deň, lebo môj syn v ňom nechce byť a vyzerá ako z bazara. Vôbec nezodpovedá cene. Môj muž sa ma spýtal či stál 200€. už by som tento kočík a vôbec značku Zopa nekúpila.

radussska1
27. jan 2023

Prosím vás mamičky.
Mám možnosť si kúpiť tento kočík.Lenze môj malí má 83 cm a potrebujem ho hlavne na výlety a aby sa tam mali vyspal.Je ta ležiaca časť dosť dlhá?a ste spokojné s kočíkom.

mamandyka
27. jan 2023

@radussska1 môj malý má 10 mesiacov a športová časť mu je na spinkanie akurát. Keď bude väčší tak iste nie. Za mňa tento kočík určite nie

vega3
27. jan 2023

@radussska1 moja ma 15 mesiacov a nieco cez 80 cm. Povedala by som ze už jek zacina byť maly. Led sedi a chcem jek vystriet striesku tak ju ma uz na hlave. Skus nejaky iny vacsi kočík.

denca228
31. jan 2023

Ženy no ja ho mám rok a úplná katastrofa ... Vrzga , bojím sa prejsť aj po nejakom hrbole že sa mi rosype , ta konštrukcia je v prdeli už rozhengana a to chodíme len po meste žiadny terén , neviem si predstaviť ísť niekde do terénu veď by sa mi už ozaj celý rozpadol .... Vyzerá pekne ale cena podľa mňa rozdpoveda kvalite

kappikk
31. jan 2023

@denca228 My ho mame rok a pol a tiez vrzgal uz ako novy , dali sme ho aj na reklamaciu 2x ktoru neuznali, ale volako sa sam spamatal a zrazu prestal aj vrzgat 😀
my sme s nim celkovo spokojni 🤷🏻‍♀️

vega3
31. jan 2023

@denca228 mne vobec nevrzga narpriklad. Aj po terene ako tak prejdem

mamandyka
1. feb 2023

@denca228 ja má uplne to isté a to ho mám 10 mesiacov a používaný minimálne lebo malý nechce byť v kočíku. Absolútna katastrofa tento kočík a vôbec nezodpovedá cene.

denca228
1. feb 2023

@mamandyka mne ho iba v predajni premazali a to bolo všetko , že je roztrasená konštrukcia a hrkoce to nikoho nezaujíma iba odstránili vŕzganie ... Nejdem sa namáhať reklamáciou lebo aj tak neuspejeme iba sa budem rožierať od nervov , lacným kočíkom sa nikto zaoberať nebude

Strana
z5