Kočíky
Aký máte názor na tento kočík Kočík Pax Lux4Kids? Podľa vás sa hodí aj pre chlapca? A vaničku nemá malú?

No na moj vkus je to gycove aj pre dievca, ale kazdy nech si kupi to, co sa peci jemu, nie ostatnym 🙂
Myslim ze sportova cast neprakticka, vacsinou ludia kupia iny sportak.
Pre chlapca sa moc nehodi ale kazdy nech si kupi co sa jemu paci ….
Autosedacku( vajicko) by som urcite kupila ine a nie z tejto znacky ani tomu podobnej….
Kocik treba pozerat aj po praktickej stranke a nie len dizajn
Akoze tomu babatku vnutri to je uplne fuk ako kocik vyzera, moj chlap by ale takyto kocik teda kocikovat odmietol aj keby v nom bolo dievcatko 🤣 tiez sa priklanam hlavne za prakticku stranku a jednoduchy design - vies potom kombinovat krasne fusaky, podlozky na sportovu cast, decky a pod.
Videla som ho naživo, vyzerá lacno a gýčovo
pre chlapca s tymi ruzovymi kvetmi? to asi skor nie.
@husika33 uprimne?mne osobne sa tieto precackane kociky nepacia ani pre dievca,pre dcerku som mala sivy jednofarebny,ked som tam zavesila hracky/hrkalku,a dala farebnu podlozku ci deku,tak bol pekne oziveny ale nekrical uz z 20tich metrov..ale ak sa ti paci...treba pozriet aj funkcnost nielen vizual..
@simona92101 prepáčte ale neviznam sa😅a co mam kukať pri funkčnosti? Mi mame auto mini cooper a teda kufor nie bohvie aké veľké. Aký kočík by ste mi odporúčali?
@husika33 tak tento do mini neviem ci by ste dali …. Musis ratat podvozok+vanicka …. Zalezi ci budes kocik casto skladat, prenasat po schodoch, teren na castejsie vozenie… a cenovy rozpocet …. Kociky sa pohybuju od 300 aj do 3tis….. ci chces len novy alebo moze byt aj pouzivany
@husika33 tak aj toto je jedna z kriterii pri vybere kocika: ci sa vobec zmesti do kufra ked sa zlozi..,dalej ci hladate odpruzeny kocik do terenu,alebo mestsky kocik,ci ste nizkej/vysokej postavy a samozrejme aj cenovy strop je dolezity..je fajn ist popozerat po predajni,pochytat si kociky ako sa s nimi manevruje atd.

Presne tento s ruzovymi kvetinkami sa pre chlapca nehodi