Kočíky BEXA. Máte odskúšanú túto značku?
Babenky, nie je tu nejaka mamicka, co ma odskusany kociarik BEXA B3? Lebo sa mi velmi paci, no nemozem nikde najst mamickovske referencie....
@kiakocikovsvet dakujem ti velmi pekne, budeš zlatá ak mi ho poskytneš 🙂 ... lebo včera som to hladala na nete a našla som iba nejakého pána... tak neviem či to je majitel či co 🙂
baby, ak by ste mali záujem, ja mám tento kočík práve na predaj, trojkombináciu Bexa S11. Ja som s ním bola veľmi spokojná, určite by som si ho kúpila znovu!
@kiakocikovsvet dobrý den, neviete mi poradiť, kde v Nitre by som mohla vidieť kočík Bexa spacer? Vdaka.
@georgia333 Ahoj, Bola som na Bottovej, ale tam je jedine sukromný byt a korešpondenečná adresa pre GaMi s.r.o....
@stabel84 prepáč ja som tu adresu vyčítala z dokladu o kúpe ale oni majú predajňu na adrese DeTičKovo
Garbiarska 4417
031 01 Liptovský Mikuláš
bexa je super,nemozem povedat pol slova..mame fashion colours,cerveny s bielou konstrukciou...vajco som pozila pat krat,sportovu cast vobec...ak by ste niektora chcela,chystam sa predat,budeme kupovat len dajaky golfac,a neplanujeme dalsie babo,aby nam nezavadzala vanicka a vajce..inak by som ho nedala,je super 😉
sestra si kupila bexu asi pred mesiacom. Porovnavala polsky a slovensky trh s cenami, ale ze vraj ziadne rozdiely. Kupila to na stranke www.predieta.sk
@kiakocikovsvet ahoj, môžeš mi prosím napísať, kde je v BA predajňa, kde sa dá BEXA B3 pozrieť ? Ďakujem 🙂
Prosím Vás viete mi poradiť, čím dofukujete kolieska na Bexe? Je potrebné kúpiť špeci pumpu, alebo stačí nejaká obyčajná s nejakým nadstavcom?
Ahoj, nakoniec cam dinamico a z toho co som videla by som dala prednost bexe, dorjan sportiak je ako traktor
@vincp najlepšie si vyskúšať jeden aj druhý, priestranejší je dorjan, má aj pevnejšiu konštrukciu, pri tomto type výrobca myslel na pohodlie dieťaťa, čo pri ďalších modeloch sa nedá vyzdvihnúť
@kiakocikovsvet Dakujem, my sme sa isli pozriet do Detickova v L. Mikulasi, ale ani Bexu, ani Dorjan nemali na predajni....
v BA na peknej ceste 3 BEXA kočík nemajú, akurát sme tam včera boli, pani mi povedala, že ho iba raz objednávala a že bol aj reklamovaný, takže odvtedy ee..trošku sme boli zarazení, také staršie papiernictvo a zopár kočíkov vystavených....neviem , prečo sú bexy také zriedkavé v predajniach, keď sú na základe recenzií také dobré 😠
ahojte
my máme BEXU B3 a nebol s ňou jediný problém ....
... keďže od leta ju nepoužívame, lebo malý už chodil všade peši, mám ju na predaj ... máme ju vo farbe S12 (komplet vanička+šporťak+vajíčko+taška, slnečník, sieťka proti hmyzu+plášť do dažďa)
.... v prípade záujmu mi napíšte IP 😉
ahojte, chcela by som sa spytat,ci maju kociky BEXA taku tu piskotovu vanicku (taky tvar,ze v strede je akoby zuzena) alebo je rovnako siroka v celej dlzke.dakujem za info.uvazujem o tomto kociku,ale bohuzial nemam moznost pozriet si ho nazivo a jeden kocik som uz kvoli tomuto vracala.v tej zuzene casti mal len 23 cm.tam by som babo vo fusaku nenarvala ani omylom

@dudi30 autosedačky sú dodávajú vo farbe kočíka