maminky, mate niektora kociky Gesslein Trend, Future alebo novy F2? Ako ste s nimi spokojne? Ako dlho Vam babo vydrzalo vo vanicke? A v sportovej casti?
dakujem 🙂
@monciky Tak bola som tam, najskor mi pan povedal, aby som to nafotila a poslala mailom a ze to zaslu vyrobcovi. Ze je to mechanicke poskodenie a ze predavaju tie kociky 8 rokov a tej rukovati sa nikdy nic nestalo,... Potom povedal ze jedine co si poskodia zakaznici sami s prstienkom a podobne. Ja nosim iba obcas obrucku a teda nemam to ako poskodit s tym. Aj ked som nakladala a vykladala ten kocik z kufra, tak vzdy davam pozor. Bola som aj nahnevana, ze jeho kolega mi napise, ze mam prist a on povie, ze nech to nafotim a zaslem. Trepali sme sa z Pezinka, tak som uz bola neprijemna. Tak nakoniec povedal, ze objedna tu rukovat a vymenia mi to a teda ze nech poslem fotky a zaslu nemcom. Mam aj ten kozeny ochranny obal na to, tak dufam, ze sa mi to nebude viac nicit a teda ked bude nova rukovat, tak uz sa to nestane.
@lenuska12 oni vzdy povedia ze sa im to este nestalo.. mne raz na kociku odisiel zvar, proste sa to nie zlomilo, ale povolil zvar a ze to sa im este nestalo a potom som na forach nasla take maminy co sa im to tiez stalo. a v podstate to potom aj nepriamo priznal ze posielali raz maminu do zvaracaku aby jej ho zvarili. pozri, ty si normalne kocik pouzivala, nic specialne si s nim nerobila..
@lenuska12
dakujem za info, mne vadilo hned jak som si kupila ten kociar ta penova rukovat, takze som si hned kupila ten navlek, inak mi vraveli, ze mam po polroku od kupy prist na servisnu prehliadku a ze kazde dalsie prehliadky budu zadarmo aj po uplynuti zaruky, no nestihla som tak este ist, kocik mam uz rok, mam to trosku dalej, tak dufam, ze kocik sa den po uplynuti zaruky nerozpadne....
@lenuska12 Ja mam s chôapikmi z forbaby velmi zlu skusenost. Boli arogantni, drzi... reklamovala som natrhnnuty podsedak a slo to velmi tazko. Nakoniec to vymenili, ale tvrdili mi ze sme si tovar uz prevzali ---bez papiera?? Az ked som sa zacala stazovat, ze to postupim SOIke, zrazu sa reklamovany tovar nasiel.- FORBABY - nikdy viac. Hrozne.
@katka0123 zial toto je take slovenske, pokial clovek nie je neprijemny, tak nic pri reklamacii nedosiahne :( A to teda kdekolvek. Ja mam s reklamaciou v babymarkete zlu skusenost, az taku ze som tam ten poskodeny tovar nechala, lebo naco mi bude a to som to mala chvilu a zial bol poskodeny uz ked som ho kupila, len pani predavacka ma presvecila, ze sa to viac kazit nebude :( Vo forbaby nastastie teda vyhoveli, aj to tak ze zaslali fotky a memci poslali automaticky druhu rukovat.
Dobrý deň dámy 🙂 Nechceli by ste sa so svojím názorom na kočík podeliť aj vo WIKI? Takto by sme to mali všetko pekne pod jednou strechou a mnohým mamičkám by sme mohli uľahčiť výber 🙂 Stačí kliknúť na tento odkaz a na konci stránky, pod článkom je priestor na pridanie vlastnej skúsenosti. Odmením sa aspoň srdiečkami 🙂
https://www.modrykonik.sk/kociky-gesslein/
Ďakujem.
Táňa
Admin WIKI
Ahojte maminky, ktoré máte f6, koľko polôh má polohovanie chrbátika? Nech skúšam ako skúšam ten môj má len 3 polohy. Nemal by mať štyri? Dúfam, že mi neposlali nejakú staršiu verziu...
Ahojte mala by som záujem o kúpu gesslein f4
@nelinkabublinka ja by som sa ale moj typ gessleinu tam ani nie je 🙂 = Indy
@de_de11 ahoj,kludne si skusenost prjlrav a ja tam ten tvoj typ pridam. Zatial mozes svoju recenziu pridat pod clanok o geslein vseobecne a ked bude aj typ indy,tak ja to presuniem
ahojte, ak ma niekto skusenost s Gesslein Indy, prosim mozte sa podelit? Dakujem 🙂
Ahojte, neviete niekto poradit, kde by sa dal zohnat este ten starsi typ prednych otocnych koliesok? Take tie s tou nasuvnou plastovou castou, nie s tym kovovym "stuplom". 🙂 Vdaka.
Baby co mate gesslein a dve deti, ako ste riesili skejtik? Mam F4, maly ma cez 2 roky a chcem kupit skejt, len neviem ktory mi bude pasovat. Co mate vy?
Kupim adapter na gesslein f6
Dievcata ktore mate F3 air, ako ste spokojne? Velmi sa mi paci trojkolka. Zvazujem este F4, F6 air
Dievčatá podeľte sa prosím o skúsenosti aké sú na Gessleinoch kolesá Air +. Premýšľame nad novinkou FX4 Classic, kde sú tieto kolesá, no obávam sa, aby sa do nich nezapichávali kamienky. Vďaka
@lenuska12
tak daj vediet ako s apostavili k tomu..., ja mam kocik tiez do nich